Porod u Sisku

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    03. Siječanj 2015. 15:03

Kod dr. Jakšića i on mi je super ali je sad na godišnjem a ne da mi se čekati na pregled još dva tjedna.

cloudy
    03. Siječanj 2015. 15:38

Ja sam kod njega bila samo 1 u 12. Tjednu jer nije radio uzv u domu zdravlja pa sam išla u bolnicu....i ok mi je bio...za njega sam isto čula samo pohvale i da mi radiković nije tolko super vjerojatno bi si jakšića tražila :) ček...ti si iz sk ili?

bebinjo
    03. Siječanj 2015. 15:43

Da ali idem u petrinju kod ginekologa a tamo su radiković i jakšić. Trenutno mi je svejedno tko radi jer samo želim obaviti pregled da više vidim jesam li trudna ili ne! 

cloudy
    03. Siječanj 2015. 15:55

Ti iz sk u petrinju,a ja siščanka koja živi u petrinji idem u sk  želim ti da ti potvrdi da si trudna.... :) malo nas je tu iz naših krajeva na klokanici

bebinjo
    03. Siječanj 2015. 16:00

Hvala! Nadam se da ce potvrdii jer ce u  pon biti točno 28 dana kako mi kasni. Prije sam bila kod dr. Banića u medicinskom ali nisam bila zadovoljna nikako s njim pa sam se prebacila u petrinju dok je bio drugi ginekolog prije jakšića i radikovića.

cloudy
    03. Siječanj 2015. 16:15

Za njega sam čula da dosta cura nije zadovoljno...evo još šta ti o radikoviću mogu reći je da sam u srijedu bila kod njega na zadnjem pregledu i jučer sam u trudničkoj ambulanti u bolnici i opet on radi...i veli sestra da se skinem za pregled da bi on na to rekao da i ne moram (ja se već skinula) jer mi zna cijelu trudnoću kak je išla...tak da...ja za njega imam pohvale....neki kažu da je grublji al ja sam bila prije kod valentićke i mogu ti reći da je ona meni bila masu grublja od njega...a i nije mi baš neki dojam ostavila tak da mi je drago da sam se makla od nje....javi u ponedjeljak kak je prošlo :)

bebinjo
    03. Siječanj 2015. 16:21

Budem, hvala ! 😊😊
    ako steknem prvi dojam i da je ok mozda i ostanem kod njega!! Tko zna!

cloudy
    03. Siječanj 2015. 16:24

Možda ti na prvu bude čudan...malko je usporen i čudnjikav al kao dr je super :) i ak te bilo šta zanima pitaj ga bez beda bude ti objasnio.... :)

cloudy
    11. Siječanj 2015. 11:29

Cure koje planiraju roditi u sisku evo izvještaj.... svi su super,od doktora,babica,sestre su super i one za rodilje i one za bebice :) ja koja inače imam visoke standarde sam oduševljena sa svima.... :) tako da nema frke što se sisačke bolnice tiče...ako imate kakvo konkretno pitanje slobodno pitajte :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.