Porod u Sisku

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • phoebelilly
    12. Prosinac 2014. 21:57

Pozdrav svima,
    termin mi je 19.5.2015., zanima me da li tko ima iskustva sa doktorima i babicama u Sisku... Strah me da ne naletim na neku živčanu babicu ( doktore više-manje poznam )...

.

cloudy
    13. Prosinac 2014. 09:51

Pozdrav...meni je termin 17.1. pa ću ti imati informacije iz sk... iako ono što sam u zadnje vrijeme čula je ok...ti si isto iz Sk? 

cloudy
    14. Prosinac 2014. 19:28

Da, da...iako još nisam ni svjesna kolko je to blizu hihi....ti si mi orva sugrađanka ovdje 

cloudy
    14. Prosinac 2014. 20:11

Radiković u domu zdravlja...tebi?

cloudy
    15. Prosinac 2014. 22:21

meni je super :) nisam primjetila da je grub... odgovori mi sve što se sjetim pitat i tak... sve  u svemu nije loš :)

cloudy
    03. Siječanj 2015. 14:54

Ma o svima njima ima i dobroh i loših priča...ja kažem...super sam zadovoljna s njim...cijelu mi trudnoću vodi,a bit će mi i na carskom...čovjek je ginekolog više od 30 godina i nekak sam sretnija ići kod nekoga tko radi toliko dugo i koki se u karijeri susreo sa svim i svačim nego da sam kod nekog mlađeg.... kod koga si inače?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.