pg0106 hvala ti puno na ovako detaljnom opisu. Puno si mi pomogla.
Znači muž je bio od 21h na dalje s tobom?
Ja sam isto sa Petrovom bila sa svim zadovoljna osim sa anesteziologom… spičila mi dvije doze epiduralne a niti jednu kako treba…
Čula sam da je sad velika gužva sad na Sv. Duhu zato što su jedina bolnica koja dopušta pratnju? Da li je to istina?
Bogami fini komad bebača. Čestitam pg0106!!!🤗🥰
Hvala ti🥰
Čim su me uveli u rađaonu i dali epiduralnu on je smio uči. A što se tiče gužve, ja sam nakon poroda ležala 3h na hodniku u rađaoni jer nije bilo mjesta na odjelu babinjača, tad su napravili jako puno otpusta i bila sam 2 dana sama u sobi, nema pravila, iz dana u dan se mijenja, kad sam ja rađala, pratnja je bila dozvoljena u svakoj bolnici, sad su maknuli opet to pravo svi osim Svetog Duha, vjerojatno je onda istina, meni je puno puno pomoglo što je muž bio samnom i da sam sad na mjestu bilo koje žene odmah bi promijenila bolnicu tamo gdje dopuštaju da bude samnom😊
Ja sam rodila na Sv. Duhu krajem 2020 i mogu reći samo sve najbolje i sve pohvale. Bila mi je prva trudnoća. Neiskusna. Strah od svega. Došla sa puknutom posteljicom. Svi su bili divni. Od prijema, sestara, sestri i doktora u predrađaoni. Moje doktorice koja je odmah predložila carski i na svijet sigurno porodila moju zdravu curicu. Sestre na odjelu babinjača stvarno prolaze kroz svašta i skidam im kapu do poda. Sestre koje paze na bebice isto tako. Hrana u bolnici vrhunska. Stvarno nemam nikakvih zamjerki. Ako ću biti opet trudna jednog dana. Opet ću trudnoću ići voditi na sv duh kod svoje dr i porod će biti u toj bolnici. Nigdje drugdje.
Ja sam rodila na Sv. Duhu krajem 2020 i mogu reći samo sve najbolje i sve pohvale. Bila mi je prva trudnoća. Neiskusna. Strah od svega. Došla sa puknutom posteljicom. Svi su bili divni. Od prijema, sestara, sestri i doktora u predrađaoni. Moje doktorice koja je odmah predložila carski i na svijet sigurno porodila moju zdravu curicu. Sestre na odjelu babinjača stvarno prolaze kroz svašta i skidam im kapu do poda. Sestre koje paze na bebice isto tako. Hrana u bolnici vrhunska. Stvarno nemam nikakvih zamjerki. Ako ću biti opet trudna jednog dana. Opet ću trudnoću ići voditi na sv duh kod svoje dr i porod će biti u toj bolnici. Nigdje drugdje.
Molim Vas ime doktorice ako nije problem, puno hvala 🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji