Porod na Merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dvenas
    04. Siječanj 2015. 21:11

Pozdrav trudnice i mamice!

S obzirom da sam još uvijek u dilemi roditi u Vinogradskoj ili Merkuru, a tema za Vinogradsku već postoji, zanimaju me vaša iskustva vezana za Merkur.

Kakvi su doktori, primalje i sestre? Da li poštuju želje rodilja (naravno ukoliko je sve u redu u tijeku poroda)? Kako se brinu o bebama? Kakve se sobe i briga na babinjačama? Kako je s posjetama? Te info o TA, kakvi su doktori, koje preporučate te znate li koje dane su dežurni u TA.

Hvala unaprijed!

Can't stop the signal.

• pikapolonica
    04. Siječanj 2015. 21:41

Imala dva poroda na merkuru..oba na carski i sad me ceka 6.4. treci carski isto tamo...imam samo riječi pohvale za sve od spremačica do doktora...sve je uredno i čisto..beba je s tobom 24 h oni sve sto se tice bebe rade pred tobom...posjete su ti svaki dan mislim od 16 do 17...nisam sigurna za to...ides van na hodnik za vrijeme posjeta...za sobe ti mislim da su trokrevetne i dvije sobe koriste jedan wc s kupaonom...ja sam sad zadnje bila u dvokrevetnoj i imale smo svoj wc s kupaonom u sobi...

Pikapolonica

Klokanica
    05. Siječanj 2015. 09:34

Draga Dvenas, majku su već komentirale rodilišta pa se možete uključiti u već otvorenu temu: https://klokanica.24sata.hr/forum/roditelji/roditelji-43/preporucite-rodiliste-464

Dvenas
    09. Siječanj 2015. 12:28

Ta tema je vec malo zamrla, zanimaju me konkretnije informacije i dijeljenje iskustva kao sto ima i u temi za Vinogradsku, ne znam zasto onda ne bi jedna mogla biti i o Merkuru.

Nadam se da ce netko podijeliti svoja iskustva i zadnje informacije o TA i procedurama na porodu.

Hvala!

Can't stop the signal.

Dvenas
    09. Siječanj 2015. 12:29

Hvala Pikapolonica! :) 
    Primjetih da svaka bolnica ima svoj sistem i pravila sto se posjeta tice.

Can't stop the signal.

Dvenas
    09. Siječanj 2015. 15:22

Hvala Maya!

Kojim danom ides u TA? Se mozes naruciti na odredjeni dan ili kak te dopadne i tak s doktorima onda?

Can't stop the signal.

mayathequeen
    09. Siječanj 2015. 17:39

Ma koji god dan dodjes oni te primaju,netrebas se narucivati prvi put..najbolje oko 10 30-11..ja sam isla utorkom i sad zadnje cetvrtak..oni te naruce sami kad da dodjes opet,ugl svaki tjedan..Utorkom radi dr Stasenko,ona ti je super,mada evo zasad nisam naisla na nekog grubog ili bahatog..

09. Siječanj 2015. 19:59

Brzinski cu dodat da je dr. Skalak srijedom u trudnickoj i super je. Ja sam vecinom isla kod njega. Leder mi je bio uzasno grub, Stasenko je divna dr. Porodio me dr. Zunec, predivan mladi doktor.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dvenas
    12. Siječanj 2015. 23:26

Negdje drugdje sam pročitala:

"Čujem da su se u zadnjim tjednima desile velike promjene, od uvođenje posjeta u sobama do drastično smanjenje broj epiziotomija (prije su imali najvišu stopu u Zagrebu)."

Ima tko novih informacije, da li se što promjenilo?

Can't stop the signal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.