Pozdrav, evo mog iskustva. Imala sam polip endometrija, veličine oko 1 cm x 0.6. Svi ginek. i specijal. su mi rekli da nije prepreka za začeće, ali da bi naravno bilo bolje da ga nema, i isto je rečeno ako u par mjeseci ne ostanem trudna da ga odem odstraniti. Ostala sam (spontano) trudna uz polip, trudnoća je nažalost završila missed ab., no rekli su mi da polip nije mogao utjecati na spontani. Nakon toga sam se odlučila na odstranjivanje jer smo krenuli pripremati nalaze za IVF (a ne može se u postupak uz postojanje polipa, cisti i sl..). Ukoliko te zanima kakva dodatna info slobodno pitaj. Sretno! 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pozdrav, imala sam polip (za kojeg nisam znala dok nisam zacela) ispostavilo se da nije klasicni decidularni vec endometrijalni. Stvarao mi je odredene poteskce,krvarenja i otvaranje tokom trudnoce. Iako sam je iznijela do kraja i proslo je sve u redu uz terapiju i strogo mirovanje od 16tt do kraja trudnoce ,na porodu su mi ga odstranili. Moj Vam je savjet ipak odstraniti polip prije zaceca jer ne iziskuje veci oporavak,cca 2 ciklusa bi trebali ne zaceti ako se ne varam. Osobno mi je bilo jako traumaticno krvariti cijelu trudnocu ,stalno sam bila u strahu od ishoda)
Bok, cure! I meni je dijagnosticiran polip koji nije velik, ali kaže gin. da bi možda mogao smetati pri začeću, ali da ga on ipak sad ne bi dirao nego da pokušamo s njim. Evo 3 mjeseca pokušavamo i ništa. Ne znam smeta li on ili nešto drugo. Razmišljam si da ga je možda bolje odstraniti. Nisam pametna što napraviti tim više jer imam 40 godina i možda nemamo baš puno vremena. Strah me iskreno da bi, i da ostanem trudna, mogao izazvati spontani i nisam mirna znajući da je taj polip tu
Bok, cure! I meni je dijagnosticiran polip koji nije velik, ali kaže gin. da bi možda mogao smetati pri začeću, ali da ga on ipak sad ne bi dirao nego da pokušamo s njim. Evo 3 mjeseca pokušavamo i ništa. Ne znam smeta li on ili nešto drugo. Razmišljam si da ga je možda bolje odstraniti. Nisam pametna što napraviti tim više jer imam 40 godina i možda nemamo baš puno vremena. Strah me iskreno da bi, i da ostanem trudna, mogao izazvati spontani i nisam mirna znajući da je taj polip tuGinekolog vam je rekao sve isto kao i meni. Ja sam odlucila da radimo na bebi još do jeseni, pa ako ne uspijemo idem to rjesiti. U 6mj je dijagnosticiran, a sve ukupno pokušavamo od 5/2024.
Ono sto sam kasnije cula je da nakon operacije mozemo tek nakon 2,3Mj krenut ponovno raditi na bebi.
Iskustva zena pa cak i ginekologa su podijeljena, moze bit sve ok u trudnoći ali zna biti i komplikacija no nisam jos nikad cula da je to bio razlog gubitka bebe ili nesto slicno.
I da evo mi smo ovaj mj prvi put probali s O trakicama clear blue, iznenadile su me jer mi je O dosta ranije nego sto sam mislila tj kako mi aplikacija govori… jako su jednostavne za korištenje, i bas sam optimistična ovaj mjesec 😊
Ajde baš mi je drago di si optimistična!!! Držim vam palčeve!!! 🙂
Meni je inače ovulacija skoro uvijek točna kao i menga, ali ovaj mjesec ni o od ovulacije, a sutra bi kao trebala biti. Radila sam danas test s trakicama i nije se pojavila ni ona blijeda crta.baš čudno. Ne znam da li možda neki suplemento mogu utjecati na "pomicanje" ovulacije..uzimam ulje noćurka ovaj mjesec prvi put pa ne znam je li možda od toga..hmm.. inače se ja ravnam prema boli u jajniku koja je skoro uvijek prisutna kad imam ovulaciju..
Bok, cure! I meni je dijagnosticiran polip koji nije velik, ali kaže gin. da bi možda mogao smetati pri začeću, ali da ga on ipak sad ne bi dirao nego da pokušamo s njim. Evo 3 mjeseca pokušavamo i ništa. Ne znam smeta li on ili nešto drugo. Razmišljam si da ga je možda bolje odstraniti. Nisam pametna što napraviti tim više jer imam 40 godina i možda nemamo baš puno vremena. Strah me iskreno da bi, i da ostanem trudna, mogao izazvati spontani i nisam mirna znajući da je taj polip tuGinekolog vam je rekao sve isto kao i meni. Ja sam odlucila da radimo na bebi još do jeseni, pa ako ne uspijemo idem to rjesiti. U 6mj je dijagnosticiran, a sve ukupno pokušavamo od 5/2024.
Ono sto sam kasnije cula je da nakon operacije mozemo tek nakon 2,3Mj krenut ponovno raditi na bebi.
Iskustva zena pa cak i ginekologa su podijeljena, moze bit sve ok u trudnoći ali zna biti i komplikacija no nisam jos nikad cula da je to bio razlog gubitka bebe ili nesto slicno.
I da evo mi smo ovaj mj prvi put probali s O trakicama clear blue, iznenadile su me jer mi je O dosta ranije nego sto sam mislila tj kako mi aplikacija govori… jako su jednostavne za korištenje, i bas sam optimistična ovaj mjesec 😊
Ajde baš mi je drago di si optimistična!!! Držim vam palčeve!!! 🙂
Meni je inače ovulacija skoro uvijek točna kao i menga, ali ovaj mjesec ni o od ovulacije, a sutra bi kao trebala biti. Radila sam danas test s trakicama i nije se pojavila ni ona blijeda crta.baš čudno. Ne znam da li možda neki suplemento mogu utjecati na "pomicanje" ovulacije..uzimam ulje noćurka ovaj mjesec prvi put pa ne znam je li možda od toga..hmm.. inače se ja ravnam prema boli u jajniku koja je skoro uvijek prisutna kad imam ovulaciju..Sve je moguce, koje testove koristite? Trebate vise dana uzastopno krenuti s testiranjem i onda cete uspjet uhvatiti kada vam je O
Sad koristim neke femometer mini trakice. Ma da, sad ću svaki dan pa ćemo vidjeti. Iako mi imamo odnose svaki dan pa ne možemo fulati :-) iako ne znam ni da li je dobro svaki dan ili bi trebalo svaki drugi. Svašta sam čitala pa ne znam ni sama što je bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji