imate li ideju što kupiti?
dragi i ja idemo na krštenje curici :)
grozim se poklanjanja nakita za krštenje tako da to odmah otpada :)
zasad sam nasla personalizirani poster sa slikom bebe, datumom rođenja, imenom i još nekim podacima, ali rade premale dimenzije..
naručila sam cipelice za nehodače s njenim imenom
e sad..šta pokloniti uz to? da curici ostane za uspomenu
Meni su super one personalizirane drvene skrinjice za uspomene.
Mi smo za curu dobili na drvenoj ploci urezanu njenu sliku, tekst i sat pored toga, na vrhu je njeno ime koje je van te ploce.
Robica je uvijek dobar izbor, hand made trakice za kosu..
Posroji i neka tvrtka koja radi slikovnice ali sa imenom djeteta, pa i one postanu personalizirane. Pricu birate sami. Ne znam ime, ali vjerujem ako malo istrazite po netu da ce izbacit to.
Jedino sto ovisi o tome koliko vremena imate do krstitki
Posroji i neka tvrtka koja radi slikovnice ali sa imenom djeteta, pa i one postanu personalizirane. Pricu birate sami. Ne znam ime, ali vjerujem ako malo istrazite po netu da ce izbacit to.
Jedino sto ovisi o tome koliko vremena imate do krstitki
Možda Tvornica snova? To mi je fora, par puta sam to poklonila i super je -knjiga s debelim koricama 'Kako je na svijet došao... Luka/Vid/Ivan...' definitivno fora uspomena. A imaju i drugih priča pa mogu biti i brat i sestra likovi priče. Imaju i one knjigice koje se izrađuju i imaju razne materijale, senzoričke knjige. To je sve za njih kad malo porastu, ali što ima veze. Još bolje. Za krštenje je meni super poklon i krunica s njihovim imenom... Ima i knjigica moje krštenje od verbuma, nešto kao radosnica, ali za krštenje... Ima i krsna Biblija i tako...
uvijek se može kupiti i nešto što roditelji nemaju za bebu -npr babygym i slično.
Postoje i personalizirani okviri za slike tako s podacima o bebi. Mislim da sada na tržištu ima jako puno personaliziranih poklona!
Možeš pogledati i sky art postere,prikazuju zvijezde u određenom značajnom trenutku,recimo u vrijeme i na lokaciji kad je beba rođena 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji