Zna li netko možda kako mogu saznat što je s našim matičnim stanicama iz pupkovine? Donirala sam zakladi Ana Rukavina, 5.6. je bio porod. Poslala sam im mail ali ne odgovaraju
Ima li nekakvih novosti po pitanju ove teme?
Zadnji post je iz 2015. godine, a tema mi je vrlo zanimljiva.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Hej,ja sam ih dala za zakladu Ana Rukavina!Slucajno saznala za to!Na Sv Duhu!Kad sam stariju kcer radjala
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I mene ovo zsnima, znam jednu osobu koja je privatno pohranila sli nista nedavno...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Pozdrav. Evo da napisem svoje iskustvo. Rodila sam ima malo manje od dvije godine, i pohranili smo maticne stanice privatno na KBC Rebro, ne sjecam se sad tocno iznosa ali negdje oko 20 000 kn.
Sve je lako dogovoriti s Rebrom, imate sve na njihovoj stranici. Da napomenem, rodila sam carskim, i bila je mekonijasta plodna voda, i svakako su uspjeli izvuci stanice, koje su kada su se testirale pokazale da su dobre kvalitete i da su dobre za pohranu. Rodiliste ih bez problema uzme, isto nesto naplate. Kada su sve uzeli, dali su kufer suprugu (kufer se dobije od Rebra zajedno s dokumentacijom), i onda je on to odmah poslao Gls-om u Zg, jer treba stici kroz 24 sata u bolnicu. Sve je proslo glatko bez ikakvih problema. Daj Boze da nam ne budu trebale, al istrazivanja na ovom podrucju su velika i tko zna za sto jos otkriju da moze pomoc. Moze se platiti i na rate.
Da napomenem, da poznajem ljude koji su pohranjivali i u neke banke u Njemacku ili Austriju, a rodili su tu kod nas, sve ovisi od bolnice, jer one svako malo mijenjaju politiku poslovanja. Tako da su nam rekli da ne moze u te bolnice vani, sto se recimo godinu prije moglo. Ali nije nam na kraju ni bilo bitno, kad je postajala opcija i na Rebru, bitno da su one negdje. Da ne duljim vise, to je to 😊
Za one koji su donirali za Zakladu, jeste morali ranije kome najaviti ili je bilo dovoljno doći s ispunjenim papirima u rodilište?
Za one koji su donirali za Zakladu, jeste morali ranije kome najaviti ili je bilo dovoljno doći s ispunjenim papirima u rodilište?
Ja nisam na kraju pohranila, ali sam planirala, pa sam se raspitivala. Ugl receno mi je da bolnice vec imaju pribor (bar u zg, pitaj u trudnickoj kad ides), da isprintam i popunim papire s neta, to ponesem u radaonu i onda oni svoj dio ispunjavaju tamo, a ne unaprijed
Meni je dr. u TA koji me vodio dao papire sve, 2 sam jos isprintala s neta, on mi je potpisao sve i rekao da samo dodem s time na porod, ali mi je rekao da obično ne bude problem ni ako ti neko od dr. ne ovjeri prethodno potpisom u pravilu. Govorim za Sv. Duh, prije 4 mj rodila :)
Meni je dr. u TA koji me vodio dao papire sve, 2 sam jos isprintala s neta, on mi je potpisao sve i rekao da samo dodem s time na porod, ali mi je rekao da obično ne bude problem ni ako ti neko od dr. ne ovjeri prethodno potpisom u pravilu. Govorim za Sv. Duh, prije 4 mj rodila :)
Jesi mozda pitala u zakladi jesu li stanice uspjesno izvucene?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji