eto i mene kod vas ovulacija 14.07.(utvrđena testom) sa 13. na 14.07. jaki pritisak na jajnike jedva sam našla poziciju za spavanje, dva dana kasnije također grčevi kao pritisak na jajnike i peckanje u sredini abdomena. Sad sam 10DPO (10 dana je prošlo od ovulacije) i imam visoku bazalnu temperaturu dole mi sve gori od vrućine, čak sam izmjerila i ispada da je 37.2c, jučer sam imala nalete vrućine i bol u mišićima kao da sam vježbala, a nisam. Danas ujutro kava koju pijem svaki dan, imala je čudan okus gorčine i odjednom sam žedna toliko da su mi usne suhe. Menstruacija bi trebala za 7 dana doći, ima li nade? da radim test ili to sve može proći pod PMS?
Poz
Pozdrav svima,citam vas,ali evo da i ja postavim pitanje 🤩
Vidi li netko jos sjenu na testu ili sam poludila? 😂
https://ibb.co/6RhKtBwG
Zadnja menstruacija je bila 26.06. Inace mi ciklusi traju 40-45 dana tako da neznam za ovulaciju 🤭
2014 ab 😔
2019 biokemijska trudnoca
2020 biokemijska trudnoca
2021 +
2022 stiglo nase blago ❤️
2025 biokemijska trudnoća
Cure, nova sam, ne znam kamo da pisem…. Molim vas savjet, dns mi je 12 dnt, beta je 54. Jel to zabrinjavajuce ? Nekako mi se cini niska, ili ? Stresss
Dobar dan imam pitanje prije nekolko tjedana se pojavio smedi iscjedak na gacicama i onda je nestao, onda su me pocele grudi jako bolit prvo ljeva strana a onda bradavice na dodir. Onda su mi se pojavile mucnine koje su ponekad trajale cjeli da a jucer sam pila kavu i pusila elektronsku cigaretu i pojavila mi se mucnina. A danas ujutro kad mi je sin obavljao nuzdu u nonu zasmrdio mi je njegov urin a poslje mi se dizo zeludac i skoro sam povratila osjecam nekad grcenje u maternici koda trebam dobit menstruaciju i osjecam bolove u ledima malo dole prema ledima pa dali je imao neko iskustva s tim i i sto da radim i dali neko znam zasto se to dogada
Dobar dan imam pitanje prije nekolko tjedana se pojavio smedi iscjedak na gacicama i onda je nestao, onda su me pocele grudi jako bolit prvo ljeva strana a onda bradavice na dodir. Onda su mi se pojavile mucnine koje su ponekad trajale cjeli da a jucer sam pila kavu i pusila elektronsku cigaretu i pojavila mi se mucnina. A danas ujutro kad mi je sin obavljao nuzdu u nonu zasmrdio mi je njegov urin a poslje mi se dizo zeludac i skoro sam povratila osjecam nekad grcenje u maternici koda trebam dobit menstruaciju i osjecam bolove u ledima malo dole prema ledima pa dali je imao neko iskustva s tim i i sto da radim i dali neko znam zasto se to dogada
Dobar dan tako i meni isto bude kad mi dolazi menstruacija boli u leđim ,grudi me bole i isto mi bude smeđi iscjedak. To su samo simptomi menstruacije.
Evo da se i ja javim, nadam se nekom utjesnom odgovoru.. Radimo na bebi nekoliko mjeseci (cca +6), sa moje strane sve uredu, osim sto su mi prosli mjesec utvrdili inzulinsku rezistenciju 3.3 i manjak vitamina D (68)
Ginekolog mi je prepisao ampule vitamina D i Inovo tablete za IR koje pijem vec 15 dana. Uz to od kad radimo na bebi pijem i Novalac prenatal. M je trebala doci u utorak (12.08.) i nije dosla, radila sam u cetvrtak Fenometer test koji je negativan. Ono sto mene sad posebno brine je par puta dnevno smeckasti oskudni iscjedak sa malim komadicima kao hematomcici smedi, to traje od nedjelje (10.08.) i ocito se nastavlja. Nemam nikakvih simptoma osim tu i tamo lagani grcevi, navecer me zna glava boljeti.
Mozee li netko pomoci s tim iscjetkom i ako imate iskustva s Inovo tabletama jer me strah da ne izgubim ovulaciju ili da se ne dogodi nesto tako lose. Mlada sam imam 23 godine😭🤯
Svima zelim zeljeni ➕!❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji