Sve koje planiraju trudnoću i prate svoje simptome nakon ovulacije.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
Pozdrav ženske , otvorila sam ovu temu da pomognemo jedna drugoj sto se tiče simptoma i planiranje trudnoće opcenito😊🌸🌷
Da ispričam svoju priču.
Imam bolest štitnjače, trombofiliju, sada sam na terapijama decortin, andol, utrogestan 200mg, iza sebe 2 spontana pobačaja, pokušavali smo nakon toga godinu i nešto, trakice za ovulaciju mi nišu baš pomagale pošto imam neredovite mjesečnice. Sada sam vec 3mj kod ginekologice na Humanoj, i evo sad ovaj ciklus sam dobila tablete za potaknut ovulaciju, pratila mi je na ultrazvuku, danas došla sa pregleda veliki folikul u lijevom jajniku je pukao bila je školska ovluacija i tempirala nam je odnose i sada dalje čekam 3tj na Betu napraviti. Samo to mi se čini tako dugo, ne znam koliko se može nakon ovulacije test napraviti? Nesto sam citala 10dpo
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
Pozdrav ženske , otvorila sam ovu temu da pomognemo jedna drugoj sto se tiče simptoma i planiranje trudnoće opcenito😊🌸🌷
Da ispričam svoju priču.
Imam bolest štitnjače, trombofiliju, sada sam na terapijama decortin, andol, utrogestan 200mg, iza sebe 2 spontana pobačaja, pokušavali smo nakon toga godinu i nešto, trakice za ovulaciju mi nišu baš pomagale pošto imam neredovite mjesečnice. Sada sam vec 3mj kod ginekologice na Humanoj, i evo sad ovaj ciklus sam dobila tablete za potaknut ovulaciju, pratila mi je na ultrazvuku, danas došla sa pregleda veliki folikul u lijevom jajniku je pukao bila je školska ovluacija i tempirala nam je odnose i sada dalje čekam 3tj na Betu napraviti. Samo to mi se čini tako dugo, ne znam koliko se može nakon ovulacije test napraviti? Nesto sam citala 10dpo
Pozdrav Ivy1304, s obzirom da nitko nije ništa komentirao pa budem ja, iako sam trudnica u drugom tromjesečju 🙈
Kao prvo, 🤞 za pozitivan test 😊
Mislim da one najosjetljivije testove možeš raditi otprilike već 6-8 dana nakon ovulacije. Mislim da bi nakon 10 dana već trebala biti neka svijetla linija 🙈 za betu mislim da je najpouzdaniji rezultat otprilike 14 dana nakon ovulacije 🙈
Probaj s testom nakon 10 dana, ako bude + odlično. A ako ne, ponovi za koji dan. Jedino, možda bude teško ostati pozitivan nakon negativnog testa i još k tome ako je prerano rađen. Pogotovo kad je riječ o velikom iščekivanju. Držim 🤞❤️
Hvala na odgovoru 😊🤍
Sutra sam 8dpo, pricekat cu jos par dana... 🙏🍀🍀
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
Meni upravo kasni i zadnjih 3-4 dana sam KA-OS.
Dole ne siječe, koža mi podivljala skroz, dobila sam gljivice svuda, pristice… sve.
Osjećam se depresivno, sijetno, tužno, sretno, iritabilno… ma očaj žene. Ili je trudnoća ili je teški odvratni PMS.
Ako je trudnoća, koliko god sam je htjela zadnjih par mjeseci pokušavanja, sad me toliko neki strah obuzima. Jako sam tjeskobna i javim se kad test ista pokaže sutra.
Nadam se da ste vi ostale u boljem izdanju Haha. Puse!
Evo mene opet, ja sam danas 10dpo, od 8dpo pocele grudi boliti, poceo mi proljev, nije mi dobro, uzas se osjecam.
Jutros radila test forst sign duo pokazalo se nesto full slabo, i nakon 2sata pogledam ono se bas vidi crta, znam da nije u ocitanom roku ali taj test kad je bio negativan uvijek je tako i ostao. Ne znam kako tu sliku stavljam
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
https://ibb.co/d0CQtVZ6
Ako uspije ucitati, to je odmah vidi se kada se zagledas malo
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
A ovo je nakon 2sata
https://ibb.co/9mwmhnw
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
https://ibb.co/9mwmhnwZ
Trebamo samo kopirat link pa ce prikazat sliku
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
Da ispričam svoju priču.
Pozdrav Ivy1304, s obzirom da nitko nije ništa komentirao pa budem ja, iako sam trudnica u drugom tromjesečju 🙈
Kao prvo, 🤞 za pozitivan test 😊
Mislim da one najosjetljivije testove možeš raditi otprilike već 6-8 dana nakon ovulacije. Mislim da bi nakon 10 dana već trebala biti neka svijetla linija 🙈 za betu mislim da je najpouzdaniji rezultat otprilike 14 dana nakon ovulacije 🙈
Probaj s testom nakon 10 dana, ako bude + odlično. A ako ne, ponovi za koji dan. Jedino, možda bude teško ostati pozitivan nakon negativnog testa i još k tome ako je prerano rađen. Pogotovo kad je riječ o velikom iščekivanju. Držim 🤞❤️
Dobar dan možete li mi pomoći molim vas imam pitanje ovako bila sam kod kod ginekologice i otkrila mi je da imam cistu na lijevom jajniku i sad me zanima jel se može beta napraviti da se vidi ima li još kakvih problema.
Sortiraj odgovore
Najstariji