Otvorenost u centimetrima

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    14. Travanj 2015. 10:46

Hm, meni je cervix 1/2 članka i uloživ za jagodicu prsta pa su mi u Petrovoj napravili serklažu i na strogom mirovanju sam. Mada se meni sve to dogodilo još u 19.tjednu, vjerovatno su zato požurili i sa serklažom.

Marlameri
    15. Travanj 2015. 08:41

Renchii pa ne mirujem baš 100% pogotovo sad zadnjih 2 tjedna. Ali kad me boli onda legnem i npr. dok kuham ručak moram malo odmorit jer me od stajanja počne dosta bolit trbuh i dobijem kontrakcije. Uglavnom kad mogu legnem. Danas idem na pregled pa ću vidjet jesam li se dalje otvarala. Ali tad kad sam se počela otvarat nisam mirovala i puno sam hodala i radila i imala sam baš dosta jake bolove ali sam ih ignorirala jer nisam imala vremena ležati. I onda sam završila u bolnici. Sad kad me zaboli trudim se legnuti.

renchiii
    15. Travanj 2015. 20:39

Da, tak je i meni rekao, citiram: Ma moš na sljeme! i onda drugi put: uuu mala pa ti si meni otvorena!
    Ah ko bi znao...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.