Jako me zanima odnos prsti-centimetri,pa ako mi tko zna objasnit...jer po netu sve drugačija objašnjenja...Prvu kćer sam došla rodit prst otvorena i nikakvi centimetri nisu spominjani,na današnjem pregledu mi dr.govori da sam otvorena 3 cm,pa me zanima koliko je to prstiju?
ako se ne varam jedan prst je centimetar i pol... dakle 3 centimetara bi po tome bilo 2 prsta...
Laura 21.08.2014 :-*
Tako je 1 prst je cca 1,5 cm.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
kad smo kod otvorenosti "kaj" dode taj cerviks. Ginko mi napisao sad na zadnjem pregledu 30mm cerviks...?
Meni nista nije govorila o otvorenosti. Niti mi ista u trudnickoj pise. vjerojatno je jos rano za to gledat. Iman jos 2 tjedna do termina.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja sam od 26 tjedna otvorena jedan prst, ali mi je ušće normalne dužine od 3,5 cm što su mi mjerili UZV-om kad sam ostala u bolnici. I cerviks mi je omekšan što isto nije dobro. Ali zato moram mirovat. U prošlim trudnoćama je bila ista stvar pa sam morala pit prepare i partusisten i porodi su dugo trajali bez obzira što sam rano bila otvorena. Nadam se da će ovaj put porod ići lakše i brže jer sad ne pijem tablete.
Sortiraj odgovore
Najstariji