Otvorenost u centimetrima

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dinica
    10. Rujan 2014. 13:19

Jako me zanima odnos prsti-centimetri,pa ako mi tko zna objasnit...jer po netu sve drugačija objašnjenja...Prvu kćer sam došla rodit prst otvorena i nikakvi centimetri nisu spominjani,na današnjem pregledu mi dr.govori da sam otvorena 3 cm,pa me zanima koliko je to prstiju?

Tina0208
    10. Rujan 2014. 13:25

ako se ne varam jedan prst je centimetar i pol... dakle 3 centimetara bi po tome bilo 2 prsta...

Laura 21.08.2014 :-*

10. Rujan 2014. 15:20

Tako je 1 prst je cca 1,5 cm.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• tamy24
    20. Siječanj 2015. 00:43

kad smo kod otvorenosti "kaj" dode taj cerviks. Ginko mi napisao sad na zadnjem pregledu 30mm cerviks...?

• tamy24
    23. Ožujak 2015. 11:36

evo ja brojim još kratko svega 4 dana do poroda. otvorena 2 cm.... :)

Aleksandra2
    23. Ožujak 2015. 11:47

Meni nista nije govorila o otvorenosti. Niti mi ista u trudnickoj pise. vjerojatno je jos rano za to gledat. Iman jos 2 tjedna do termina.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Marlameri
    23. Ožujak 2015. 16:38

Ja sam od 26 tjedna otvorena jedan prst, ali mi je ušće normalne dužine od 3,5 cm što su mi mjerili UZV-om kad sam ostala u bolnici. I cerviks mi je omekšan što isto nije dobro. Ali zato moram mirovat. U prošlim trudnoćama je bila ista stvar pa sam morala pit prepare i partusisten i porodi su dugo trajali bez obzira što sam rano bila otvorena. Nadam se da će ovaj put porod ići lakše i brže jer sad ne pijem tablete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.