Naravno da ćim dođu na vikend ili na čuvanje, moji unuci odmah pale TV i znaju već koji program će prebaciti i gledaju svoje omiljene crtiće (naravno na engleskom jeziku). Dok su maleni najbolje uče i pamte tako da su strašno puno riječi naučili upravo gledajući svoje omiljene crtiće. Bila bih sretnija da se igramo i pričamo neke pričice, ali to je današnja generacija. Eto ako ima neke koristi, nemam ništa protiv.
Mi gledamo ujutro babytv i Leo obožava Hippu i Mr.snaila.Počeo je lagano pamtiti i ponavljati riječi,a smatram da je to najbolje za usavršiti neki jezik,upravo sam i sama tako uz crtiće i cartoon network počela sa engleskim jezikom.Potičem ga što više da priča i engleski i hrvatski pa uz razne pjesmice koje mu pjevam (old mcdonald,itsy bitsy spider,hokey pokey ) potičem razvoj govora.Smatram da je znanje stranih jezika vrlo bitno, pogotovo u današnje vrijeme.
Moja curka ima 3 god.i od prije par mjeseci je počela intezivno gledati crtiće na engleskom,također skupljamo knjigice za rano učenje engleskog.Najviše voli Hlapićeve edukativne cd-e,a s obzirom da imam i sinkota od 17 mjeseci koji već puno priča počela je njega učiti da ponavlja pa to bude zaista zabavno.Jako bi nas veselila vaša knjigica i cd.
Moja curica ima 3.god i od rođenja smo gledali baby tv,tako da ona već pjeva na engeskom,još je draže kad joj ja prevedem pjesmicu pa joj bude draže kad zna o čemu je riječ,a najdraže su joj Mary had a little lamb,Baa baa black sheep,rain,rain go away.itd...ima ih ;))
Jako bi nam dobro došao taj cd jer će uskoro u vrtić pa da nauči još ono što ne zna,lijep pozdrav i nadamo se nagradi;))
Ja sam nabavila prije par mjeseci ovaj CD sa pjesmama na engleskom jeziku i moja beba koja je tada imala tek par mjeseci je bila odusevljena. Čim bih upalila to bi bilo veselje, mahanje rukama i nogama!!! Sad također kad ima godinu iste reakcije, naravno i ja paradiram po kuci (u knjizi ima i upute sto raditi koji dio pjesme, pljeskanje, okretanje i slično)
Radije upalimo radio ili CD nego gledamo TV!! :) Zabava zagarantirana. Svakako nabaviti CD!
Sortiraj odgovore
Najstariji