Osvojite knjigu 'Bajke koje pomažu djeci'

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Koja je najdraža priča vašem djetetu i koji dio iz nje najviše voli?

    Opišite nam najdraži dio iz omiljene priče ili bajke vašeg mališana, a dva odgovora koja nam ostavite od 17. do 27. studenog, nagradit ćemo knjigom ‘Bajke koje pomažu djeci’:
    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/razvoj-od-4-do-6-godine/osvojite-knjigu-bajke-koje-pomazu-djeci-6796 [klokanica.24sata.hr]

  • bbi

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Najčešće pričamo Crvenkapicu. Naša Crvenkapica odstupa od klasične priče jer obično rješava“probleme” koji su nas pratili taj dan, npr ona pojede sav ručak, voli ići u vrtić, nije tukla baku jer joj nešto nije bilo po volji, nije se bojala doktora… Mislim da je baš taj promjenjivi dio najdraži mom četverogodišnjaku jer mu pomažu kroz dan. Često se dogodi da mamina mašta zakaže i ova knjiga bi mi puno pomogla jer što smo veći, veći su i problemi s kojima se treba suočiti, a mali veliki čovjek i dalje očekuje priču koja će mu pomoći..

  • Su1

    Broj poruka: 26

    Prijavi adminu

    Mi volimo Vuk i 7 kozlica, najdraze mu je kad vuk kuca na vrata i lažno se predstavlja. i jako, jako, jako bi voljeli imati ovu knjigu jer imamo dosta natezanja sa navedenim temama

    halo

  • rada

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Mi trenutno čitamo Skijaški dnevnik Pauline P.,ali vrlo često se vraćamo Crvenkapici i Pepeljugi.
    Uvijek se rado sjetimo situacije kad je moja curica imala 4 godine.Igračke su bile razbacane po sobi,zamolila sam je da ih pospremi,a ona meni ozbiljno kaže:“Mama,ali ja nisam Pepeljuga”.
    Rado bih pročitale “bajke koje pomažu djeci”.

  • Avatar Mary36

    Mary36

    Broj poruka: 1427

    Prijavi adminu

    Nastojala sam da mi kćer od rane dobi bude okužena knjigama kao što sam i ja bila u djetinjstvu. Nova knjiga u njenoj maloj knjižnici, koju smo joj napravili (dvije najniže police naše biblioteke), nikada nije na odmet. U svakoj uživa i iščita puno puta od prve do zadnje stranice. Iako, postoji jedna posebna mala knjigica s dugim mekanim ušima i pjesmicom o zekanu. Dobila ju je s osam mjeseci i od tada je gotovo svaki dan prelista i traži me da joj je čitam.  I tako ja krenem: ‘'U moga zekana šapica je mekana…’', a dok čitam pokazujem na njoj gdje bi zeki bile duge uši, brkovi, junačko srce i kusasti rep . Sada je počela i sama veselo uz kliktanje pokazivati gdje je što. Ponosno mogu reći da je ta mala, danas već izlizana knjižica, nešto što je uvijek može razveseliti i navući joj osmijeh na lice.

    [tickerfactory.com]
    [tickerfactory.com]

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    Trenutno su mu najdraži Avioni, voli Praška Brzića jer je mali, a hrabar avion koji se suprotstavlja puno većim i jačim avionima  u utrci oko svijeta, uz knjigu su došle figurice pa nakon priče obavezno imamo real life utrku i podjelimo se svi doma u jednog od likova, naravno Praško je uvijek prvi :D :D

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar tatatomo

    tatatomo

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Od mnoštva zabavnih i poučnih priča, ipak  nam je najdraža priča ,,Puž stolar,,.  To je priča o malom sporom pužu koji je silno želio postati stolar i tako ukrasiti svoju kućicu na leđima. Iako su se na početku priče, druge životinje iz šume ismijavale naumu puža, vrijedan pužić je svima njima dokazao kako se uz puno vremena, volje i truda, može zaista puno toga napraviti, te kako nikada ne treba odustati od svojih želja i nauma.
     Najljepši dio priče slijedi…
    Tako je pužić sebi načinio najljepšu kučicu, dobio ,,pohvalu,, čak i od pravog ,,majstora,, stolara dijetlića, ali i potaknuo druge pužiće da i sebi načine lijepu kućicu na leđima. Također, životinje koje su ismijavale pužića, sada mu se dive i rado prate pužića dok stvara sve mala remek djela svojom upornošću, a nas ljude ovaj vrijedan pužić svakodnevno podsjeti, da zaista treba ustrajati u svojim željama i da se svaki trud na kraju isplati.

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Mi volimo pricati price na svoj nacin….Npr.Mama koza je otisla u ducan po grincajg i ostavila kozlice vuku na cuvanje…..Crvenkapica je baki nosila bon za mobitel i krizaljku,a vuk ju je odvezao do bake…na motoru……Tri prascica Riki,Tiki i Miki su morali sami sebi napravit kuce jer su zavrsili skolu i poceli zaradjivat…..Klincima je to fora,nasmiju se!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Booboo

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Mi najviše volimo jednu staru priču koja je obilježila i moje djetinjstvo - “Ježevu kućicu” :-). Mojoj djevojčici svidjelo se to što Ježurka Ježić toliko voli svoju kuću i što mu je ljepša od svih mjesta na svijetu. A najviše me nasmije kad ona kaže: “Mama, znaš, ni ja ne bi mijenjala našu kuću, kakva je da je”. 😂

  • Avatar JelenaBM

    JelenaBM

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Najdraža bajka mome djetetu je ‘'Carevo novo ruho’', a nalazi se u knjizi ‘'365 pripovijedaka’', koju svakodnevno čitamo. Dijete je zahvaljujući toj knjizi zavoljelo bajke, knjige, čitanje i odrasta u čarobnom svijetu bajki i mašte. Bajka ‘'Carevo novo ruho’' je jednostavno napisana tako da je bliska maloj djeci koja vrlo lako mogu razumjeti pouku koju nosi: ljudska pohlepa i naivnost imaju svoju cijenu. Bajka se djetetu naročito dopala jer, osim što je smiješna, u njoj je upravo dijete ono koje je iskreno, neiskvareno, nevino te lišeno ambicija koje izviru iz materijalnih interesa.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.