opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    17. Lipanj 2014. 09:01

cloudy najbolje ti je da jedeš ono šta ti paše i nemoj se siliti na nešto jer ti od toga bude samo zlo i onda ti cijeli organizam trpi...ja sam prije pila i do 4-5 šalica kave na dan a sad u trudnoći popijem pola šalice ujutro i ponekad mali capucino popodne al dođe mi dana i popijem i po 2 šalice kave al taj dan mi to paše i onda slijedećih par tjedana ne...prije trudnoće nisam baš bila za kolače i slatko (pojest jedan u tjedan dana ili ne a i to je bilo upitno) a u trudnoći prvih 5mj sam se ubijala u kolačima i na silu sam morala prestati da nebi pojela kilu odjednom a sad sam u 27tt i polako se vraćam na stari režim kad mi se traži sve manje slatkog...tak da moj savjet ti je jedi ženo šta ti srce poželi i nemoj se zamarati s kojekakvim člancima jer to ti samo stvara paniku i nervozu a onda bebač trpi

cloudy
    17. Lipanj 2014. 09:14

ma joj... da me vidiš... od osobe koja je jela minimalno i uživala u slatkom - kutija domačica, napolitanki one velike čokse i slično, a sad mi uopće nije baš nešto na slatko...nekak više na slano.. a jedem po 5 puta dnevno... sinoć samu u 1 u noći breskve tamanila hahah jučer sam prvi put u zadnja 3 tjedna zguštala popodne u 2 kave - iccecoffee i ice kapučino... jutros ni primirist... ne paše jednostavno... samo kažem..već čujem dio okoline... sad moraš jesti ovo sad moraš jesti ono... a ako mi išta pili živce onda je to

17. Lipanj 2014. 09:49

DarijaZ I MarijaS kupila sam jedne roze i jedne onak spricane rozo plave. Vec imam crvene i bijele, ali brijem da cu se danas vratiti jos i po ljubicaste ili zelene (nisam odlucila) jer sam naletila na full dobru cijenu, ovdje u jednom ducanu. Bas su mi postale ovisnost, stalno bih nove :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    17. Lipanj 2014. 09:50

ja nisam bas nista izbacila iz prehrane i jedem sve kako sam jela i prije... kavu nisam nikad ni pila,a ni pusila nisam nikad tako da nemam vecih problema oko toga...
    alkohol da ni ne spominjem...zivim jednim zdravim zivotom... istina je da volim popapati pizzu i ne branim si ju ni sad kad sam trudna...neka beba papa pizzu... jedino sto ju ne jedem svaki dan vec recimo jednom u 2 tjedna...
    voce preferiram u ogromnim kolicinama kao i oduvijek...a pogotovo ljeti... sve mi je potpuno isto kako je i bilo... i osjecam se super

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    17. Lipanj 2014. 09:54

:) bravo za tebe... zbog cigara i kave... ja sam mislila da će mi kavica faliti ali eto, mogu bez nje... možda sam zato samo malo pospanija dopodne jer sam navikla na ness za razbuđivanje... ali sad mi ness nikako ne paše... turska još kolko tolko ali ness nikako ... samo pola gutljaja ujutro uz dragog, tek toliko da mu pravim društvo ...  :)

17. Lipanj 2014. 10:32

I muz je za zelene :-) Meni su ljepse ljubicaste, ali si razmisljam da sam kupila roze, pa da mi mozda i ne trebaju ljubicaste... Budem odlucila kad probam :-)

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    17. Lipanj 2014. 10:38

I ja glasam za zelene  I koji je to ducan?! 
    I ja trebam nove starke....haha, 

..ja sam neki dan vidjela na nekoj curki bijele startasice sa tockama i masnom... Bila mi je prebrza da ju zahaltam i pitam di ih je kupila, ili je sama crtala po njima....moram danas u potragu

17. Lipanj 2014. 10:48

Nema tog ducana kod nas, zato koristim priliku sad dok sam jos tu, da se opskrbim starkama :-) 40-50 eura su Conversove starke na snizenju, ali samo odredjene boje (ljubicaste, zute, zelene itd.). Ove standardne boje koje se navise kupuju bijele, crne, crvene itd su skuplje nego kod nas, 70 eura cca.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    17. Lipanj 2014. 10:49

nemojte o starkama :) i ja ih volim ... ali vidjela sam pred neka dva tjedna u alpini neke super slatke platnene tenisice, ne sjećam se cijene točne ali su bile skroz jeftine... morat ću do grada ovih dana da ih opet škicnem, ako nisu nestale

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.