opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    16. Lipanj 2014. 18:08

da da,evo krenuli u 5 mj borbe,al ono kaj me muči je suhoća rodnice..kad se treba prionut na posao ponekad suha ko barut,al nije da nema želje,seksualne napetosti,jel se to kojoj događalo...već sam progugla o tome al ništ pametno nisam našla,povodom čega je to i što napravit

krafnica
    16. Lipanj 2014. 18:16

A lubrikanti i to? I meni se zna dogodit pa koristimo baby ulje...

mare27
    16. Lipanj 2014. 18:27

pa palo mi je na pamet ,al ono mislim si ma proči će to i onda je neko vrijeme ok i onda opet,ja to sve prepisujem živcima,za tri tj se udajem ,nekek nam ne ide sa bebom,pa si sve mislim na psihičkoj bazi je

Lilly6
    16. Lipanj 2014. 18:32

Mare neznam što da ti kažem, ja nisam imala nikad taj problem al eto pojavio se na sredini trudnoće možda par puta tijekom odnosa pa sam iskoristila ulje.Neznam od čega to dodje al eto prošlo me hvala bogu jer je baš iritantno. Probaj se opustiti i malo pomoći sa uljem pa bude bolje sigurno.

Lida2
    16. Lipanj 2014. 18:35

Ja se sjecam nakon prve bebe nisam dugo imala volju za odnosom (cca 2mj) Onda kad sam dobila bila sam suha i gin mi dala lubrikant kojeg nikad nismo ni koristili
    Tek kad sam dobila prvu mengu mi se sve vratilo u normalu. AL se sjecam da je bas bilo grozno i frustrirajuce jer me boljelo koda mi je prvi put

mare27
    16. Lipanj 2014. 18:38

da baš je iritantno...a nezz probat ću sa uljem,al bojim se da je to samo kratkotrajno riješenje, ni vrag da je kakva bolest ,a moje giničke su totalno nesposobne,ovoj kojoj idem ponekad privatno je to sve normalno a ova u bolnici nezna ni kak se zove

mare27
    16. Lipanj 2014. 18:39

baš to IIdljak77, boli...

krafnica
    16. Lipanj 2014. 18:41

Mislim da postoje tablete kojima se suhoca rodnice inace rijesava. Nemoj me drzat za rijec al mislim da je mojoj frendici doktor prepisao nekakve hormonalne pilule. Iskreno, mislim da je najbolje da potrazis nekog privatnog ginica koji ce ti dat bolje savijete samim time sta mu novceke ostavljas...

mare27
    16. Lipanj 2014. 18:47

da lilly smiješno al opet žalosno,da imam dva ginića i opet mi nema pomoći heheh... bojim se da je to i mogući razlog što ne mogu ostat trudna iako nije puno 5 mj al ipak ,mislim da sam negdje čitala da mali ne mogu plivat ak nije mokro... logično hehheheh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.