normalno je da se ne osjećate kao da ste u blaženom stanju jer vas stalno nešto steže, zateže, boli...
normalno je da se ne osjećate kao da ste u blaženom stanju jer vas stalno nešto steže, zateže, boli…
A sto te jos ceka..meni je oko 27-28 tj bilo najgore sto se tice boli u nogama. Nisam mogla stat na jednu nogu, okretat se u krevetu ali isto se osjecam blazeno, nista na svijetu nije "besplatno", i tek sad imam osjecaj da smo prava obitelj - ja bebac i mm :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

normalno je:
- da svi zapitkuju kojeg je spola dijete jer je to najvažnija stvar na svijetu
- da svi imaju potrebu dragati te po trbuhu
- da svi imaju hrpu "korisnih" savjeta tipa nemoj jesti ovo, nemoj raditi ono, obavezno si kupi to...
- da sve žene koje su se porodile pričaju kako porod boli jer je to jedina informacija koja je zaista važna
normalno je:
- da svi imaju hrpu "korisnih" savjeta tipa nemoj jesti ovo, nemoj raditi ono, obavezno si kupi to…
- da sve žene koje su se porodile pričaju kako porod boli jer je to jedina informacija koja je zaista važna
E, ovo treće MRZIM!!

normalno je:
- da svi imaju hrpu "korisnih" savjeta tipa nemoj jesti ovo, nemoj raditi ono, obavezno si kupi to…
Mene posebno izlude savjeti od muške strane kako bi se trebala ponašati u rađaoni, koja bolnica je najbolja...i to me sve savjetuju prenzići kojima su žene rađale prije 40 godina...i da, i kad mi skoro svi savjetuju da se moram rješiti mačke jer će mi ugušiti dijete i iskopati joj oći.

uf ova zadnja stavka me ful nervira...i kad kažem da ne želim nikakve droge ni epiduralne svi mi se nasmijui kažu čekaj da krene, moliti ćeš epiduralnu...
kao da je naše tijelo nesposobno na svijet donjeti bebu...

ja sam dosad od svih cula da boli, ali kad ugledas svoj mali smotuljak da nekako zaboravis na sve i ne obazires se na taj dio.
tak da ja vjerujem u to, ima mi smisla :)
normalno je da ti ljudi govore - naspavaj se sad jer ubrzo nema vise spavanje. to mi je mozda i najgluplje nekako :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji