Normalno je da...

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    18. Svibanj 2015. 14:03

normalno je da se ne osjećate kao da ste u blaženom stanju jer vas stalno nešto steže, zateže, boli...

dillb
    19. Svibanj 2015. 12:14

normalno je:

- da svi zapitkuju kojeg je spola dijete jer je to najvažnija stvar na svijetu
    - da svi imaju potrebu dragati te po trbuhu
    - da svi imaju hrpu "korisnih" savjeta tipa nemoj jesti ovo, nemoj raditi ono, obavezno si kupi to...
    - da sve žene koje su se porodile pričaju kako porod boli jer je to jedina informacija koja je zaista važna

lollipop
    19. Svibanj 2015. 12:55

uf ova zadnja stavka me ful nervira...i kad kažem da ne želim nikakve droge ni epiduralne svi mi se nasmijui kažu čekaj da krene, moliti ćeš epiduralnu...
    kao da je naše tijelo nesposobno na svijet donjeti bebu... 

Branchi
    19. Svibanj 2015. 13:01

ja sam dosad od svih cula da boli, ali kad ugledas svoj mali smotuljak da nekako zaboravis na sve i ne obazires se na taj dio.
    tak da ja vjerujem u to, ima mi smisla :)

normalno je da ti ljudi govore - naspavaj se sad jer ubrzo nema vise spavanje. to mi je mozda i najgluplje nekako :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.