Lollypoop ja te razumijem potpuno, lako je reći da sexu ako je s trudnoćom sve ok. Al ja evo jučer imala malo akcije s mužem i opet su me nakon toga uhvatile takve kontrakcije da ću se sada pojesti od krivnje...cijelu noć mi je trbuh bio ko kamen, a baš sam se malo bolje osjećala ovih dana...Tako da cure normalno je i da vas je strah sexa, pogotovo ako imate indicije za mirovanje!
Normalno je budit se u 3 sata ujutro i razmišljat "a da ipak kupim nešto benkica i 50???"
Kad sam kod buđenja, probudila sam se tako i sinoć oko 3 i nisam mogla zaspat (još samo ovaj tjedan se budim na posao, pa od petka GO) i uhvatila me takva bol u križima da mi je prošlo kroz glavu "aha, znači trudovi će bit na ovu foru bolova", danas se sama sebi smijem. Inače me križa i leđa uopće ne bole, a čitala sam da "pravi" trudovi kreću iz leđa. O Bože, što mi još neće past na pamet u ova dva mjeseca.
Hahaha, matteeaa, tako i ja, probudim se i razmišljam da uzmem koju benkicu 50, i onda još sat vremena razmišljam jel da uzmem s kratkim ili dugim rukavima...
I, da, normalno je da razmišljate jel smijete pojesti/popiti nešto. Pa se grizete jer ste pojele kolač više i jel salata bila dobro oprana...
Pa kad ste kod seksa i mirovanja, normalno je da nema nikakve akcije ako ste na strogom mirovanju, osobito ako je ono zbog serklaže.
(ja se isto mislim da bih ipak trebala uzeti barem jednu benkicu broj 50)
znači idemo po jednu 50 sa dugim i jednu 50 sa kratkim rukavima, pa smo mirneonda nam ostaje još samo 286 stvari za razmišljat o njima u 3 ujutro
Cure moje...pocinje ljeto i nove muke zvane...KOMARCI!!!!! Sad i kad mi je glava "cista", kad nista ne boli, nije mi vruce, namjestim se uspjesno itd i mogu lipo zaspat, dodu ONI!!! Nocas me jedan izboa, sve me svrbilo po rukama...a kroz glavu prolazi...A U PM SAMO MI JOS VI TREBATE!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop, mi se spasili od kad smo prošle godine na sve prozore stavili mrežice! Nije neka prevelika investicija, ali nema više letećih stvorova u kući! Preporučam!
Sortiraj odgovore
Najstariji