Pozdrav svima,
Poslednja M bila je 29.05., ocekivana M 26.06. koja nije dosla. Juce 27.06. Radjena beta 315, ginekologica kaze da je mala pa me je narucila da opet izvadim betu ali tek sledece nedelje. Zanima me vase misljenje? Hvalaaa
Pozdrav
Bila sam na pregledu kod ginekologa I rekla mi je da vidi u maternici gestacijske vrecice 2.otisla sam odma uradila betu koja je bila 5.
Menstruaciju sam imala 07.02 I ponovo 28.02.
Pregled je bio 27.03.menstruacije jos nema a po menstrualnom kalendaru Koji vodim je trebala biti 28.03.molim vase misljenje I savjet.
Pozdrav
Bila sam na pregledu kod ginekologa I rekla mi je da vidi u maternici gestacijske vrecice 2.otisla sam odma uradila betu koja je bila 5.
Pregled je bio 27.03.menstruacije jos nema a po menstrualnom kalendaru Koji vodim je trebala biti 28.03.molim vase misljenje I savjet.
Doktorica na pregledu mi je jasno rekla da misli da vidi da je trudnoca u pitanju Ali mi je beta bila 5
Pozdrav
Doktorica na pregledu mi je jasno rekla da misli da vidi da je trudnoca u pitanju Ali mi je beta bila 5
Ako je beta 5, nema tu trudnoce. Sta je ona vidjela ko zna. U svakom slucaju ako trebas dobiti 28.03 opet i da si trudna gestacijska se ne moze vidjeti jer kasni tek 2 dana..nesto je drugo u pitanju u materici…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ne znam koliko je tema aktuelna, ali pokusat cu ovdje, situacija je slijedeca:
Prosle godine u februaru je bio plusic i toliko smo se radovali, medjutim prokrvarila sam i po nalogu ginekologa uradila sam krvnu sliku koja je bila super, glukozu i beta hcg 581, da bi nakon dva dana beta spala na 354. Naravno, doktor je rekao da prestanem s terapijom ( Duphaston)
Naravno, svaki iduci mjesec je bio pretrazivanje neta i iscekivanje i svaki put je vjestica dosla, cak da se razumijemo bila tacna bukvalno u dan, sto nije bio slucaj ranije.
U nedjelju 12.01. sam uradila test neki obicni, bio je negativan ali nesto mi je i dalje govorilo da sam trudna.
Ponovila sam test u utorak 14.01. i to Clearblue digital i on je pokazao plusic i 1-2
Naravno javila sam se ginekologu odmah rekao mi da uzmem metil folat 400mcg i utrogestan tab 2x1 i uputio me na beta hcg
Uradila sam je danas 16.01. i bila je 35… opet je rekao da uradim za dva dana pogotovo jer nemam bolove i ne krvarim. Osjecam samo lagani pritisak kao da trebam dobiti M.
Eh ako je clearblue osjetljiv na 25ml, logika bi bila u urednoj trudnoci da je vec danas 50, jel tako?
Ako je osjetljiv na manje, hajd opet imaju neke sanse
Ali me zanima da li je iko ovako rano otkrio i da li su vam vrijednosti bile ovako niske?
Za prvu sam jednostavno poslozila u glavi da je tako trebalo bukvalno onog momenta kad sam vidjela nalaz, ali danas vec me je uhvatio plac i koliko god se trudila jednostavno ne mogu a da se ne brinem…
Inace imam 30 godina i zivim u okruzenju gdje svako malo neko pita imal’ novine i svako malo mene to pritisce negdje u dubini …
Ja sam u zadnjoj biokemijskoj imala clearblue digital 1-2,a beta iz krvi je taj dan bila samo 10. Na dm trakicama se vidila svijetla ali konkretna crta. Nazalost brzo je zavrsilo. Međutim,kako pratim i forume i razno razne ttc stranice,viđala sam i slucajeve da beta od 20 na dan ocekivane menge uredno raste i bude sve ok. Pa i nedavno je Ikaroo ovdje na forumu imala nizu betu koja se cak i nije duplala pravilno kroz neki period,pa je na uzv-u nakon 6 tjedana imala otkucaje i za sad je sve dobro. Od srca ti zelim da se beta uredno dupla i raste.
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
3/25 1BC-> 9dnt beta 89-11dnt 139-13dnt 270-17dnt 1260; 5+3 💓
Iz tog razloga sam se i prikljucila temama, cisto da cujem jos neka iskustva
Naravno da je, sto se kaze, bolje da i zavrsi ranije ako je vec sudjeno tako i ako bi bilo poslije problema, ali svakako cekam subotu da vidimo kakvo je stanje.
hvala puuuuno na podrsci i jako mi je zao sto se desilo tako 😞
Ja sam u zadnjoj biokemijskoj imala clearblue digital 1-2,a beta iz krvi je taj dan bila samo 10. Na dm trakicama se vidila svijetla ali konkretna crta. Nazalost brzo je zavrsilo. Međutim,kako pratim i forume i razno razne ttc stranice,viđala sam i slucajeve da beta od 20 na dan ocekivane menge uredno raste i bude sve ok. Pa i nedavno je Ikaroo ovdje na forumu imala nizu betu koja se cak i nije duplala pravilno kroz neki period,pa je na uzv-u nakon 6 tjedana imala otkucaje i za sad je sve dobro. Od srca ti zelim da se beta uredno dupla i raste.
Eda226 na stranici br. 2019 potpomognute oplodnje imaš moju priču. Sretno. Najbolje bi bilo da sada pratim trakicama iz DMa first sing se zovu. Meni su one bile puno bolje od gravignost trakica iz ljekarne. Primjer, tek sam danas kada mi je 7+1 dobila istu testnu crtu kao kontrolnu. Sretno
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Samo da javim, danasnja beta je 94 👏 vidjet cemo dalje kako ide, strah me prerano se radovati na osnovu svega ranije
Bravo👏to je odličan znak! Koji ti je danas dan ciklusa/dpo?
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
3/25 1BC-> 9dnt beta 89-11dnt 139-13dnt 270-17dnt 1260; 5+3 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji