Neobično krvarenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aldy95
    20. Prosinac 2022. 01:41

Lijep pozdrav svima, nova sam ovdje😃
    Želim sa vama da podijelim svoje brige i pitanja. Naime radimo na trudnoći već 3 mjeseca. Zadnja menstruacija bila 23.11 - 28.11.Od tada smo aktivno  radili na trudnoći. Plodni dani su mi bili od 5.12 - 11. 12tog.
    16tog sam imala blage grčeve u stomaku, i ružičastu sekret koja je trajala 2 dana.To mi se nikad do sada nije desilo, imam 2 trudnoće iza sebe. Od tada imam pojačan bijeli iscjedak, bol u donjem dijelu leđa, češće mokrim, juče sam imala i glavobolju. . Čitala sam da bi to moglo biti implantacijsko krvarenje. Od silne želje za trudnoćom, bojim se da uradim test, i je li moguće da isti urađen 4 dana prije očekivane menstruacije, bude pozitivan? jeste li imali slično iskustvo?

• DaMa_21
    20. Prosinac 2022. 11:45

lMoguce je da je to implantacijsko, jesi li pratila ovulaciju Lh trakicama da znas kad je tocno bila ovacija/plodni dani?
    Test mozes raditi na 10 dpo (10 dana nakon ovulacije), ali da bi znala kad je to trebala bi znat kad je tocno bila ovulacija.
    Ako ne znas tocno kad je bila ovulacija onda i ocekivani dan M moze varirati koji dan. 4 dana prije u tom slucaju moze, ali i ne mora pokazati trudnocu. Ako bude negativan test ne znaci da sigurno nema trudnoce nego pricekaj jos koji dan pa ponovi test.

2023 🩷
    2025 🩵
    mail: dama.mpk.21@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI