Najdraža društvena igra

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klokanica
    03. Travanj 2014. 09:19

Koja je najdraža društvena igra vašeg djeteta? Tri odgovora koja na ostavite u raspravi ispod članka od četvrtka 3.travnja do srijede 9. travnja u 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna 'Avioni' u izdanju Egmonta koja sadrži i podlogu za igru i 12 figurica.
    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-zabavnu-knjigu-avioni-i-igru-s-figuricama-1381

• Ančika12345
    03. Travanj 2014. 09:59

Čovječe ne ljuti se,puzzle,igra zubara popravljanje zubi.

• dorryy00
    03. Travanj 2014. 10:18

Najdraža igra nam je boje i oblici, a zatim i puzzle od Jurića!!!

• gabika
    03. Travanj 2014. 10:21

Nama je najdraža igra "Čovječe, ne ljuti se "

• ZvjezdicaZg
    03. Travanj 2014. 10:22

Mojoj djeci ja nadraža igra Memory.

• amela1212
    03. Travanj 2014. 10:28

Naša najdraža igra je memory avioni i puzzle također avioni.

JelenaBM
    03. Travanj 2014. 10:37

Čovječe ne ljuti se

Bisera
    03. Travanj 2014. 10:46

Najdraža igra moj djeci su puzzle,vole sastavljati likove iz crtića i čovječe ne ljuti se.Ponekad znaju odigrati i šah.

• ivankasf
    03. Travanj 2014. 10:49

Najdraža igra im je Čovječe ne ljuti se - još uvijek se malo muče sa brojanjem , ali napreduju i uživaju u pobjeđivanju :) Sad smo počeli igrati i Monopol i oduševljeni su iako im je tu  potrebna mala pomoć :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.