to ja obožavam uz palačnike... 2 jajeta ... malo vina (ili vode ako nema vina) i dosta šećera u prahu ... to se fino izmiksa dok ne postane čvrsto i pune palačinke s tim, preko palačink isto malo nakapam toga, rastopljene čokolade i mljevenih oraha... meni naj naj kombinacija uz palačinke
aaaa...nisam to nikad probala... meni su palacinke zakon s nutellom... klasika...haha
Laura 21.08.2014 :-*
Izbjegavaj sve što nije dovoljno termički obrađeno, pa makar bila i najsvježija domaća jaja. Bolje ne riskirati, malo gušt odgoditi, nego da se poslije grizeš ako štogod bude.
Što se tiče muža - moj je isti. Čitam kako vaši spremaju palačinke, svašta nešto - ja svog za malo masaže moram cijeli dan moljakati tako da sam na kraju odustala i od toga ;(. Istina radi po cijele dane pa je najčešće navečer strgan i umoran, ali opet........no, nema veze - ovako se i dalje stalno krećem i nikad ne mirujem pa gledam da je to bar pozitivno :)
moj i inače pomaže po doma pospremat i čistit tak da je to ostalo isto...al sam se nekako nadala da ga bude primila volja i za kuhanjem a on se nikako neda nagovorit jer da on kuha bili bi samo na hrenovkama i prženim jajima...a što se palačinki tiče smjesu voli radit al pošto je ljevak onda je sav nespretan s tavicom i okretanjem i to toliko smješno izgleda da je strašno i imam filing da će se ozlijedit
Kod nas oduvijek mm pece palacinke, jer ih naime ja ne znam peci, a nisam se ni potrudila nauciti, kada njemu to tako dobro ide :-D
Po doma mi je oduvijek pomagao s ciscenjem i td. Ali dok sam bila trudna i on je bio nesto jako pospan, ko i ja :-), i zdebljo se, ok, ne ko ja, ali je :-) S razlikom da su moje kile poslije poroda otisle, a njegove ostale. Sad ga zezam da on dugo nosi, ko slonica :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
i moj je ljevak pa mu palačinke idu bolje nego meni :) a što se šatoa tiče i ja sam mislila malo odgodit gušt..i s nutelom su mi super ili samo rastopljenom čokoladom :) čini mi se da znam s čim ću ga navečer ugnjavit :)
haha...sad sam ti dala volju za palacinke.... sssssttttt.......
Laura 21.08.2014 :-*
oke, sad mi se jedu palačinke....a moram ic u grad...
al idem se nac s curama kasnije, mislim da cu ih nagovorit da me odvedu na palacinke negdje
Ja sam jučer jela palačinke... Mljac..
A što se tiče MM, ne mogu reći da se nešto promijenio, ali dobio je malo na kilaži, pa ubrzo skinuo...
Papa skupa sa mnom, pa se nekad zaleti malo previše-ono ja odem od stola, a on još "malo" Hihihihi.
Na početku je uživao u zajedničkom popodnevnom spavanju, ali sad je sve gotovo jednako kao prije.
Osim što mi više ugađa
Krešimir 19.08.2014. <3
nit se on promijenio, niti ja ja sam oduvijek bila ovako osjetljiva i cmizdrava hahahaa
Sortiraj odgovore
Najstariji