Za sve postoji prvi put.
Ako dođe do promjene u izgledu vaginalnog iscjetka, u vidu promjene boje u ZELENKASTU ili žućkastu ili pak neugodnog mirisa, trebali biste posjetiti svog liječnika, s obzirom na to da takav iscjedak može biti znak upale ili infekcije.
Za sve postoji prvi put.
Ako dođe do promjene u izgledu vaginalnog iscjetka, u vidu promjene boje u ZELENKASTU ili žućkastu ili pak neugodnog mirisa, trebali biste posjetiti svog liječnika, s obzirom na to da takav iscjedak može biti znak upale ili infekcije.
E pa eto vidis da znas, sta pitas. Odi doktoru i rijesi dilemu...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Za sve postoji prvi put.
E pa eto vidis da znas, sta pitas. Odi doktoru i rijesi dilemu…
Hvala na savjetu, budem otišla.
Ali post sam stavila isključivo zbog nekih savjeta ili iskustava žena koje su imale slične situacije ali hvala svejedno.
Danas sam napravila test oko 16 i negativan je,plusa nigdje.. naravno pravilno izveden.
Dali je sigurno da nije trudnoća u pitanju pošto je bilo poslijepodne a ne ujutro?
Mislim da je 8 tjedana kad bi bila trudna dovoljno da se pokaž + ili - u bilo koje doba dana 🙂
Danas sam napravila test oko 16 i negativan je,plusa nigdje.. naravno pravilno izveden.
Dali je sigurno da nije trudnoća u pitanju pošto je bilo poslijepodne a ne ujutro?
Mislim da je 8 tjedana kad bi bila trudna dovoljno da se pokaž + ili - u bilo koje doba dana 🙂
Sad nas malo zajebavas....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ne? Zašto mislite.
Pitala sam ono što me zanima
Nisi trudna. Posjeti ginekologa. Educiraj se.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji