Imam 17 godina i seksualno sam aktivna. Odnose sam imala 2.,4.,5.,9. i 11.1. te smo svaki put imali zastitu(kondom) i decko nije svrsio u mene nego izvan. Ciklus mi otprilike traje 32 dana, zna varirati. Sljedecu menstruaciju bih trebala dobiti oko 28.1. Zanima me jel moguća trudnoća. Jako me strah i u donjem dijelu trbuha imam neki cudan osjecaj i ne znam je li u pitanju stres oko toga ili nesto drugo. Bila bih Vam jako zahvala kada biste mi odgovorili.
Imam 17 godina i seksualno sam aktivna. Odnose sam imala 2.,4.,5.,9. i 11.1. te smo svaki put imali zastitu(kondom) i decko nije svrsio u mene nego izvan. Ciklus mi otprilike traje 32 dana, zna varirati. Sljedecu menstruaciju bih trebala dobiti oko 28.1. Zanima me jel moguća trudnoća. Jako me strah i u donjem dijelu trbuha imam neki cudan osjecaj i ne znam je li u pitanju stres oko toga ili nesto drugo. Bila bih Vam jako zahvala kada biste mi odgovorili.
Trudnoca nije moguca ako imate zastitu i kondom ne pukne. Ta nelagoda u donjem dijelu trbuha je vjerojatno ovulacija jer ti je sredina ciklusa ako mengu trebas dobiti krajem mjeseca.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji