Pozdrav...evo brine me kašnjenje mjesecnice ,znaci mjes. je bila 18.7 praktički 21 dan kasni,3 testa uradila - negativni ,molila bi vaše mišljenje jer tek za 6 dana imam dogovoreni pregled... hvala
Pozdrav…evo brine me kašnjenje mjesecnice ,znaci mjes. je bila 18.7 praktički 21 dan kasni,3 testa uradila - negativni ,molila bi vaše mišljenje jer tek za 6 dana imam dogovoreni pregled… hvala
Stim da sam imala u donjem dijelu trbuha grčeve
Ne kasni 21 dan ako si ju imala 18.07. Kada si trebala dobiti sad u 8. mjesecu?
Ne kasni 21 dan ako si ju imala 18.07. Kada si trebala dobiti sad u 8. mjesecu
9.8.
Ako su ti tako kratki ciklusi onda nije trudnoca, odnosno pokazao bi test plus do sada.. Mozda je neka upala ili poremecaj hormona ovaj mjesec.. Nazalost ne mozemo ti reci ovako sto je i nagadati, drzim fige da je sve okej na pregledu🤞🏻
Ako su ti tako kratki ciklusi onda nije trudnoca, odnosno pokazao bi test plus do sada.. Mozda je neka upala ili poremecaj hormona ovaj mjesec.. Nazalost ne mozemo ti reci ovako sto je i nagadati, drzim fige da je sve okej na pregledu🤞🏻
Hvala!!
Pozdrav cure meni kasni m 10 dana a imam policisticni lijevi jajnik. Radimo na bebi Al nikako da se dogodi. Imam stalno neko boluckanje u stomaku i bolne grudi a tek sam u utorak 5.11 narucena kod ginekologa.
Pomoc!
Kasni mi menstruacija 18 dana, test negativan, bila sam kod doktorice radila je UZV primjetila tockicu i dala mi test koji je bio negativan, zatim mi je dala dupfastone 3x1, rekla da pijem 5 dana i da bi trebala dobiti mjesecnicu, ali jos nista, grudi uzasno bole, napuhnuta sam vec dva tjedna, emocije me peru u zadnja tri dana uzasno.. i da muci me ucestalo mokrenje sad me vec pomalo strah sta se desava.
Moze li meni neko da pomogne kasni mi 7 dana i pojavilo mi nesto malo smedje sluzi i krvi ne znam sama sta da radim a imam vec djevojcicu od 2godine da li sad znaci da sam trudna ili??
Sortiraj odgovore
Najstariji