slazem se s vama curke...ma nema mita koji je istinit...to su stare babe izmisljale jer nisu imale pametnijeg posla...hehehehe
Laura 21.08.2014 :-*
meni je teta u ducanu rekla da sigurno nosim decka jer sam lijepa u licu i zbog trbuha, da je 100% decko. a ono 2 doktora potvrdila da dolazi princeza a i one gluposti da ti se jede slano ak cekas decka a slatko ak cekas curicu su neistina isto, ja (inace veliki ljubitelj cokolade) navalila na sir ko blesava a cokolada mi nema onako fini okus kao prije trudnoce
a jos sam iz zabave citala par tih "znakova" i u 95% toga su pogrijesili
Hahaha moja trudnoca bila za pozeljet svakoj zeni, bez zgaravice a rodila cupavicu kojoj je valjda pola gramaze bilo u kosi
. Bila do zadnjeg dana u pokretu i beba je najsretnija dok nekud idemo, a ziva je i u pokretu kao i u trbuhu.
Meni sve bablje price govorile da nosim sina, kad ono cura!!!
Nista mi nisu pogodili, al bas nista!!!!!!!
Meni su u 12. i 16. tjednu rekli da je curica, a u 20. tjednu dok sam cekala uzv u bolnici mi je dosla neka zena koja radi kao cistacica, nikad je prije nisam vidjela, i rekla: ti sigurno nosis sina.
Ja sam rekla ma ne,ne, rekli su nam da je curica sigurno.
A ona opet: slusaj, nikad nisam fulala, ti nosis sina 100%, sjetit ces me se kad saznas.
Jos ja pitam muza, ma sta je moguce da je ipak musko? Mozda zena stvarno nekako zna... Jos mi se on smijao kako sam lakovjerna.
Uglavnom za sat vremena, dok smo docekali pregled, doktor je rekao da je to deckic 100%. i od tada potvrdili jos 2x.
Ja sam skoro opala sa stola od šoka, a muz je isao traziti da je izljubi hehehe
Ma daj Tinčicebaš fora! Meni isto svi kažu da više izgledam kao da je sin zbog babskih priča da curica uzme ljepotu, a meni se baš lice očistilo od kad sam trudna....al to mi je glupost, trebala si pitati ovu tvoju proročicu kak je znala
. Meni nekoliko dr potvrdilo da je cura i stvarno se nadam da je jer bi inače imali gadnih problema s oblačenjem bebe kad se rodi
Hehe pitat cu je ako je vidim obavezno! Prvih par mjeseci bi bio deckic u rozom hehe :)
Meni je isto ten u trudnoci dobar, ali sam prva tri mjeseca umirala od mucnina, pa su sve zene proročice zakljucile da je to sigurno cura! A ja sam imala filing od prvog dana da je sin. Cak sam, Boze mi prosti, bila lagano tuznjikava kad su mi rekli da je cura. Jaaadna curica, imala sam bas griznju savjesti.
Drugo, trece i koliko ih bude nek budu cure hihi
meni su na početku svi govorili da izgledam kao da će biti cura (ja se u te babske niš ne kužim) ali smo ih zeznuli i imamo dečka sad svi govore vidi se da nosiš dečka jer si lijepa i vesela
Sortiraj odgovore
Najstariji