Potpisujem ovo za blaženo tanje i sigurna sam da je taj izraz izmislio muškarac, jer mu je svanulo da mu ženi narastu cice, da jede sve a ne samo salatu da se ne zdeblja.. :P
Ja nisko nosim, lice mi je čisto bez bubuljica, nisam se ni malo promijenila, jede mi se slano, slatko ne podnosim a nosim curicu..
ja sam u licu totalna katastrofa nad katastrofama, jedem slano, slatko kaj god dođe pod ruku, puno uglavnom, nosim nisko do poda i curica je, dok je u prvoj trudnoći bio dečko, puno više sam ga nosila, bila puno ljepša, blistava kak se ono veli trudnica i isto jela puno kaj god mi dođe pod ruku.. eto, pa sad ti znaj.. jedino mi se vrti malo, malo pa vele isto da je kod curica tako.. a kaj se tiče blaženog stanja, definitivno potpisujem u oba slučaja savršenno
url=https://lilypie.com]
Ja nevjerujem u te mitove jer sve tri trudnoce imam iste niske nosnje na samom mjehuru jede mi se kiselo i slano u sve tri trudnoce ne podnosim slatko jedina razlika su mi cice u prve dve nista mi nisu bujale jadna cetvorka a sad vec sam na sestici i dalje mi bujaju do kraja cu bit kao kravica he he.Lice imam cisto nista se promjenilo nije i eto prva dva su decki a sad ce bit navjerojatnije curica.
chocolate
Potpisujem ovo za blaženo tanje i sigurna sam da je taj izraz izmislio muškarac, jer mu je svanulo da mu ženi narastu cice, da jede sve a ne samo salatu da se ne zdeblja.. :P
Ja nisko nosim, lice mi je čisto bez bubuljica, nisam se ni malo promijenila, jede mi se slano, slatko ne podnosim a nosim curicu..
moje lice je koma otkad sam trudna...ubijaju me bubuljice i vise mi je muka nosit se s tim...
bez pudera ne ustajem iz kreveta.
nisko nosim i takoder mi se jede samo slano,a curica je. al najgori mi je moj sogor...kad idemo k njemu onda on samo kisele krastavce gura pred mene...a ja ih vidjet ne mogu...bljek
al zato je moj muz neku vecer pojeo cijelu staklenku....kakve to veze ima sa stvarnoscu???
Laura 21.08.2014 :-*
Mislim da smo definitivno potvrdile da su sve ovo samo babske price hahahaha! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji