Mame koje su same po cijele dane s klicima...

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchy25
    25. Veljača 2015. 19:21

Bok mamice :) zanima me kako vi prezivljavate dane same s djecicom? Imam dva sina,jedan ima 3 mj a drugi 18 mj...tata radi po cijele dane...kod nas nema baka-deda servisa. Ponekad mi dode da se sklupcam u neki cosak i placem cijeli dan koliko zna bit tesko. Dosla sam u novi kvart gdje neznam nikoga. Doma smo po cijele dane jer s njih dvoje istovremeno izac i prosetat malo je nemoguca misija...Jednog uspavam drugi se probudi pa ves pa kuhanje pa spremanje pa su oboje gladni u isto vrijeme...Borbe su to...i onda mi dode decko s posla doma (radi kao operater,sjedi i prica na telefon) "mrtav umoran" a ja bi ga najrade zaljepila sa 16-og kata dolje za pod....

missha
    26. Veljača 2015. 17:06

Haha kad se ja sjetim kak je to bilo kad se manja tek rodila, brrr.... Znam kak ti je.... Samo kaj manja ni nije htjela bit ni u kolicima a bome i nigdje drugdje nego samo doma, meni je bila nemoguća misija otić u dućan koji je 200 m od kuće, da manja ne dobije slom živaca. Grozno...
    Ak se manji voli vozit, njega u kolica, većeg za rukicu i krug okolo malo po kvartu. Znam da su sad parkići koma, blato je, al prošetat se po kvartu je ok.

anchy25
    26. Veljača 2015. 20:43

evo bili smo danas vani malo al stariji je bio ko strijela..po svud..ruka ne dolazi u obzir..on sve oce sam...pa dok sam njega ulovila manji oce cicu...cim se sjednem da ga nahranim stariji pobjegne...pa se smiri..dok ja hranim malog i stariji je odlucio zgrabit drugu al mu se nije svidala ta nego ona koju je braco dobio...pa borbe oko cice ko ce koju..majko mila...pa opet pocne bjezati i ja za njim. Mali je postao nervozan jer nije pojeo do kraja...pa se deru oboje. Al na kraju je gospodin snimio glistu koja mu je bila zanimljiva nevjerojatnih 15 min...za to vrijeme je mali pojeo zaspao i krenuli smo doma lagano. Koje su to borbe za opstanak...sat vremena oblacenja za 20 min "setnje" al ajde...jos sam ih nahranila prije nego smo krenuli van upravo zbog toga...lijepo sam si ja to zamislila...sutra cemo opet malo pa makar do duckasa po kruh koji nam je odmah kraj zgrade...sigurnije je :D

proljece2
    26. Veljača 2015. 23:04

Evo jos jedne mame koja pi cijeli dan nesjeda

Starija kcer 4 g a sin 9,5 mj  ,tata radi a mi smo kuci po cijeli dan i sve bi se to nekako uskladilo da beba spava po noci mislim spava ali je to budenje doslovno svakih 30 min za po…nije gladan vjerovatno gornji zubici ali ja skapavam od.izmorenosti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.