Mame i bebe PROLJETNICE 2022 🍀🌸🌻🌺🐞

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Jutroo
    Mi smo jucer bili na cjepljenju,dobro je proslo ♡ 
    Ima 6,100g i 62cm,,kaze sestra - vitka beba 😄😄 
    Reko brat joj je jedva imao 8kg sa 1god haha
    I ona po danu spava slabije,na 3x po pola sata otprilike.
    Po noci se isto cesto budi oko 3-4x sigurno.
    Ali ok,funkcioniram jos dobro😄👊
    Mi sva sreca nemamo vristanja i slicno.
    Ona doista ne plače.
    Mrzlopoljka jee istina je,kad sve prode odlicno🥳
    Kako vase bebe napreduju? Kada cete uvoditi dohranu?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lindsay

Broj poruka: 1362

Prijavi adminu

Pozdrav cure 😊
    Tejuska, nase su curke rodjene isti dan, samo je tvoja mrvica a moja gigantica 🙈
    Imamo 8300 g i 70 cm 🙈🙈🙈🙈
    Po noci se pocela meskoljiti i buditi po 10x prije mjesec dana, a npr nocas bila budna od 3.30 do 4.30 😭😭😭 igrala se. Ne znam je li mi gore stalno vracati dudu i ususkavati ili biti budna sat vremena pa onda mir iduca tri sata 🙈 
    Bila je savrsen spavac do 3. Mjeseca zivota a od tada kaos. 

Tejuska♡

Prijavi adminu

Lindsay neka samo rastee,ona je i duljinom veca pa je to opet tu negdje,ja sam mala (niska) pa je ona na mene haha 😂 i mladji sin je na mene nizak,vecina misle da je mladi nego sto zapravo je.
    Bas mi je zao da i vas muci nocno spavanje 🥺🥺 
    L se jedino pocela buditi oko 6-7 a prije je do 9h spavala
    No i to je bolje nego usred noci 🥲
    Nadam se da ce se vratiti ubrzo na staro❤️🙏

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• A11

Broj poruka: 161

Prijavi adminu

Lindsay

Pozdrav cure 😊
    Tejuska, nase su curke rodjene isti dan, samo je tvoja mrvica a moja gigantica 🙈
    Imamo 8300 g i 70 cm 🙈🙈🙈🙈
    Po noci se pocela meskoljiti i buditi po 10x prije mjesec dana, a npr nocas bila budna od 3.30 do 4.30 😭😭😭 igrala se. Ne znam je li mi gore stalno vracati dudu i ususkavati ili biti budna sat vremena pa onda mir iduca tri sata 🙈
    Bila je savrsen spavac do 3. Mjeseca zivota a od tada kaos.

I mojaa je bila savrsen spavac tako negdje do 3.mjeseca i onda se sve preokrenulo haha
    Budi se po bezbroj puta nocu i to samo da se utjesi na ciki..Hvala Bogu pa nema toga da bude bas budna,nastavi ona spavanje nakon cike al stvarno je precesto 🥴
    Mrzlopoljka ovo mi je top da nece slanu ciku hahahaha 
    Da ponovim Tejuskino pitanjce..kad planirate dohranu? Prije 6 mjeseci ili ne? Ja jedva cekam da joj uvedem jedan obrok 🤭

• 20.04.2022. 🌷

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Dobro jutro 🤗
    Ja jutros naspavana, moram vam se pohvaliti, zaspala beba sinoć u pola deset i jednom se probudio u četiri za dojenje pa nastavio do pola osam 🎉  Nakon zadnjih dana bas mi je falilo sna pa sam sad u šoku 😊 Da se bar tako nastavi… 😅
    On je težak 7,4, sad sam ga izvagala. Za duljinu ne znam. Tejuska i Lindsay on je osam dana stariji od vaših cura. Sjećam se da ste rodile na moj termin, on je malo požurio 🥰
    Za dohranu bih vam preporučila Instagram profil nutri.ma.ma. Ja nisam za ono staromodno uvođenje namirnica po tri dana i te fore, ovaj drugaciji pristup mi ima puno vise smisla. A krenut ću sa šest mjeseci ozbiljno, s pet i pol pomalo, da nešto malo lizne, navikava se na nove okuse i tako 😊 
    Nije da jedva čekam, najlakše je dok su samo na mlijeku 😅 Ali sjećam se da sam s prvom jedva čekala 🙈

Tejuska♡

Prijavi adminu

Jutroo!
    Bome i mi smo nocas spavali hahah. Probudila se jednom u 3 ujutro i nastavila do 8h 😶😶 Šoook hahha
    Danas me djeca gledaju sve pjevam i plesem po kuci🤣🤣🤣
    Ja cu sa 6mj krenuti isto da. Klasika s povrcem,te 1 namirnica par dana. Tako sam i sa N krenula isto.
    Katja pogledam,ne sluzim se puno instacem ali cu vidjeti baš.
    Inace sam u fb beba vođa dohrane i svida mi se.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mrzlopoljka

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Sto se tice dohrane, isto planiram oko 6.mj. Sa sinom imam losa iskustva s kasicama i hranom generalno, pa s malenom planiram krenuti s blw metodom. Ili bar neki miks, ovisi kako ce to sve ici. I ja vec godinama pratim fb profil od blw grupe, valjda bude bilo dobrih rezultata 

• A11

Broj poruka: 161

Prijavi adminu

Jutro zene,kako ste? 🥰
    Ja se borim sa ispadanjem kose..znaci stravicno izgleda 🙄 Znam da je zbog hormona i vjerojatno mog slabog željeza alii bas ovoliko da ispada,pa ocelavit cu hahah. I stvorile su mi se dvije praznine,kad dignem kosu u rep naprijed se vidi sa svake strane,a o tome koliko se kosa prorijedila necu ni govoriti 😭 Svako pranje i susenje kose mi je trauma.. Jeste vi imale problema s tim?

• 20.04.2022. 🌷

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Dobro jutro 🤗
    Mi smo dobro, ona noc kad se jednom probudio je ipak bila izuzetak 🙈 Nastavio se puno buditi, ali doji i nastavi, sinoć sam ga i dva puta nosila i ljuljala, sreća pa ne traje to dugo jer mi je postao težak… 
    Ali mi se onda ujutro nasmije pa mu sve oprostim 🥰
    A11 kod mene ista stvar, i nakon prve trudnoće i sad. Narasti će nova 😊 Meni se isto tako jako kužilo naprijed pa je onda preglupo izgledalo kad je nova krenula rasti, male šiške koje ne možeš nikako sakriti 🤦🏻‍♀️
    Ja ću se ošišati da mi bude lakše i uzela sam sad bas i one vitamine za vrijeme dojenja, možda malo pomognu, ne znam zašto nisam i prije…

mrzlopoljka

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Bok cure. I ja muku mucim s kosom. Bas je tesko, kao sto A11 kaze, vec imam fobiju od pranja i susenja kose. Dosta mi je vec kose otislo, ali sto je najgore, ne staje. Nije mi tako bilo nakon prve trudnoce. Strah me da ne budem celava.  Ja pijem Elemamu od poroda, i trenutno sam na 4. bocici Yasenkinog hairboosta, ali ne vidim efekta. Samo se nadam da ce izrasti nova kosa tamo gdje fali. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.