Hej cure,kako ste? 🤗
Mrzlopoljka bravoo za krstenje 💪🥰
Nasa cura zadnje vrijeme ciki po cijele noci..svakih sat vremena,nekad cak i manje. Mislim da ona vise trazi neku utjehu i blizinu, ne vjerujem da je bas stalno gladna. Sto god da je,jako je iscrpljujuce..nadam se da nece dugo potrajati 🙉 Jesu vase bebe imale takvu fazu?
• 20.04.2022. 🌷
Bok cure, evo i mene 😊
Mi smo dobro, beba je bas narasla, odjednom nekako teško baratam njime kad ga trebam okrenuti i sl. 😮 Cupa me za kosu, grize, bas slatka mala napast 🥰
A11 evo sinoć mi se to dogodilo. Budi se vise zadnjih dana, ali sinoć otprilike svakih sat i pol vremena… Mislila sam da će nakon takve noci lijepo spavati preko dana, a on samo dva puta zaspao, jednom 15ak min, i jednom 45min 🙄 Vise mi je danas spavala moja dvogodišnjakinja 😅 Sad se nadam se da nakon takvog dana dobro odspavati noć 😂 Upravo se uspavljuje na sisi.
I tako… počeo je pokazivati interes za našu hranu, prati nas kako jedemo, hvata rukama, bas je smiješan 😅
Rekao mi je pedijatar da krenemo nakon četiri mjeseca s dohranom jer ovdje oni tako rade, ali čekati ćemo jos, s malom sam krenula s pet i pol, tad mi je bila spremna, tako ću vjerojatno i s njim.
Tejuska kako je prošlo sve? 😇
Jutroo 😍
Cure krstenje je proslo ooodlicno zaista🥰
Lota je cak pricala sa svecenikom,dok je on govorio,ona je njemu pricala i radila grimase 😄😄😂😂
Znaci sve odlicno,stovise,uzivala je,svi su je nosili😂🥰Imali smo i mi takve faze,prije nekih tjedan dana i trajalo je bome 3 tjedna,da se budila na svakih 1 do 2h...
Ja mislim da si je navlacila mlijeka jer su mi sada cice ko bomba,kad uzme na 2h jesti doslovno se davi a dok prije nije tako bilo,jako malo do samog otpusta mlijeka.
A11 viiidis od tebe je zubic bio razlog😁bas slatkoo🤩
Mrzlopoljka jooj i ja se jezim toga,i mene zna onako je stisne i onda ispusta ali drzi posteno uhh😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska, bas super da je sve tako dobro proslo. To je najveca nagrada nakon planiranja i organizacije.
.....
Ova moja mala mene izludjuje sa spavanjem.. Otkako je krenula regresija, nikako na zelenu granu. A u zadnjih 10ak dana je bas koma. Vristanje i plac na najjace prije spavanja, a onda meskoljenje, kotrljanje, cvilenje svakih 1h-1.5h. I tako do jutra. Zgazena sam. Samo se nadam da ovo nije novi obrazac spavanja, nego samo nesto privremeno..
A11 bravo za zubić 🎉 Otkad sam pročitala da si to napisala i ja svako jutro tražim jel možda izašao 🙈
Mala mi je prvi zubić dobila tek sa sedam i pol mjeseci pa sve mislim neće još, ali sve je moguće 😊
Mrzlopoljka slično nam je sa spavanjem. Najgore mi je to vrištanje navečer prije spavanja. Sinoc je pomoglo kad sam upalila white noise, probaj ako nisi.
Proći će naravno, drži se ❤️
Nama white noise najbolji prijatelj vec tjednima. Vrti se skoro cijelu noc, a i po danu znam upaliti. Cak i meni odgovara, bar ne cujem buku s ulicem
Ja isto stalno gledam za zubeke nakon sto je A11 napisala, ali isto jos nista.
....
Mi smo na moru s klincima, ovo je sve samo ne odmor. A prvi dan na plazi mala gladna, ja ju dojim u satoru, kad carica nece, cika joj slana. Nista, peri ciku pa guraj natrag u usta. Al nas ti klinci treniraju od malih dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji