Mame i bebe PROLJETNICE 2022 🍀🌸🌻🌺🐞

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lunar

Broj poruka: 92

Prijavi adminu

Cure drage kako ste? Kako vi i vase bebice izdrzavate ove vrucine? Mi smo na moru i toliko je vruce da i dalje ne izlazimo iz kuce preko dana nego tek predvecer... 
    Recite mi please jel vase bebice krenu kakati cim ih spojite na cicu? Moj T se komesa i komesa, dam mu cicu, povuce par minuta i krene kakanje... ne znam sto bih mislila o tome? Svakako cu pitati i patronaznu jel to normalno ali sam htjela cuti i vasa iskustva... ne znam jel to dobro da mu tako proradi probava ili mu smeta moje mlijeko pa ga protjera odmah... 

05/2022 💙 T

• A11

Broj poruka: 161

Prijavi adminu

Lunar

Cure drage kako ste? Kako vi i vase bebice izdrzavate ove vrucine? Mi smo na moru i toliko je vruce da i dalje ne izlazimo iz kuce preko dana nego tek predvecer…
    Recite mi please jel vase bebice krenu kakati cim ih spojite na cicu? Moj T se komesa i komesa, dam mu cicu, povuce par minuta i krene kakanje… ne znam sto bih mislila o tome? Svakako cu pitati i patronaznu jel to normalno ali sam htjela cuti i vasa iskustva… ne znam jel to dobro da mu tako proradi probava ili mu smeta moje mlijeko pa ga protjera odmah…

Mojoj je tako bilo jedan period,skoro nakon svakog dojenja kakanje 😅 Sad je prestalo,ne znam o cemu to ovisi ali mislim da je bolje da beba ima takvu probavu nego da ne moze uopce. Ona nekad zna ne obaviti kakanje do popodneva i onda je uzasno muci. Spasi se kad uspije 🙉 Mislim da to nije nista zabrinjavajuce. Koliko je beba stara?

• 20.04.2022. 🌷

• A11

Prijavi adminu

Lunar

Cure drage kako ste? Kako vi i vase bebice izdrzavate ove vrucine? Mi smo na moru i toliko je vruce da i dalje ne izlazimo iz kuce preko dana nego tek predvecer…
    Recite mi please jel vase bebice krenu kakati cim ih spojite na cicu? Moj T se komesa i komesa, dam mu cicu, povuce par minuta i krene kakanje… ne znam sto bih mislila o tome? Svakako cu pitati i patronaznu jel to normalno ali sam htjela cuti i vasa iskustva… ne znam jel to dobro da mu tako proradi probava ili mu smeta moje mlijeko pa ga protjera odmah…

Evo sad tek vidim da je 28.5. Mislim da je taman u tom periodu i mojoj tako bilo,oko 2 ipo mjeseca 😊

• 20.04.2022. 🌷

• A11

Prijavi adminu

Lunar

I jos nesto..meni je patronazna uvijek govorila ako joj je stolica normalne boje i teksture da nema razloga za brigu. Jedino ako se to promijeni da zovem

• 20.04.2022. 🌷

Lunar

Prijavi adminu

Aha, 28.05. Je je, i on se spasi kad se pokaka, nekad zaspe isti sekund kad to obavi.. 😂😂 ali da, stolica je uredne boje pa se onda necu brinuti... hvala ti A11 🙃

05/2022 💙 T

Lunar

Prijavi adminu

I evo upravo dok vam ja tipkam, moja beba cicki i pogodite sta radi 😂😂 

05/2022 💙 T

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Amelie

Tejuška kako vi to uspijete sjedeći ako beba još ne sjedi?Mato na špricu je horor i pola završi okolo a ne u njenim ustima.. nemam snage davati joj po 80ml u svakom podoju na špricu. Radije ću ipak vjerovati Katji da će to uskoro proći, još malo pa je 3 mj i valjda će se to dojenje ustabiliti🙏🙏🤞 Dotad se budemo snalazile.. evo jučer je jako puno visila na cici i lijepo je išlo jer je bila nakon cijepljenja i očito joj je trebalo. Danas već grinta i sad više ne znam što je.. možda joj je samo vruće..

Ja sjedim i drzim nju lezecki,glava mora biti iznad dojke.
    Ne posjedam dijete 😅 nisam mozda dobro objasnila haha.
    Uglavnom nama je tako najlakse i najljepse. Onda ona mene tako gleda dok papa pa pricamo malo 🥰🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Tekuska i ja isključivo tako 🥰 Dok je bebe mala ni jedan drugi položaj mi ne odgovara. A poslije kad krene samoposluga može svakako 🤣🤣
    Lunar i moja beba je radila tako isto, al ne sjećam se vise kad, možda s mjesec, dva, ne radi vise. Ja sam to objasnila sebi da se vjerojatno opusti kad uhvati sisu pa se odmah olakša 😊

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Katja hahhaha samoposluga 😂😂 dobro si to rekla hahha.
    Mamite kako steee? Bebice? 
    Mi se pripremamo za nas veliki dan,imamo krstenje u subotu🥰🥰🥰 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mrzlopoljka

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Tejuska, kako je proslo krstenje? Kako je Lota podnijela cijeli dogadjaj, od crkve nadalje? Mi smo imali krstitke pred 2 tjedna, po najvecoj vrucini.  Malena je bila super, nije plakala uopce i bas je bila dobro raspolozena cijeli dan. Zasigurno je pomoglo i to sto je stalno bila kod nekoga na rukama.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.