Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    15. Veljača 2022. 23:57

Evo tebe Kiflo 😍 nema te i odmah  se razbacas 😜

Mi smo bili na aptamil, sad smo na bebimil i probali smo Novalac noćni (to nr želi ni gutljaj)
    Meni osobno bebilim baš slatkast. Nama ad do sada služio samo ako ostane negdje duže bez mene, a sad ga pokušavam uvesti da bolje spavamo 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Magdalena2002
    16. Veljača 2022. 00:25

Kiflice- drago mi je da si nam se vratila!!!😀
    Nemoj brinuti, i ja (a vjerujem i sve ostale) imam osjecaj kao da ništa ne stignem. Cijeli dan, tjedan pa i mjesec je konstanta briga oko djece, pogotovo kad su tako mali... Izgled je nebitan, ja sam se već navikla da ne izgledam nikako, jedino me sram kad idem van🙈 
    Eto, sutra muž i ja idemo kao na večeru za Valentinovo, ali ne sami, nego sa dva priljepka... Takvi smo mi, gdje god mi, tud i djeca...🤣
    Što se tiče mlijeka, ja i dalje samo dojim+ 2 kruta obroka, a nisam primjetila da mi se mlijeko smanjilo. 
    No kada smo imali coronu, primjetila sam da mi je jakoooo opala produkcija mlijeka i trebalo je sigurno tjedan dana da se vrati sve na staro... 

👨‍👩‍👧‍👧👭

Lullaby
    16. Veljača 2022. 06:19

Evo moje dijete spava, a ja pijem kavu 😂 Danas nam je prvi dan nazad u sobi nakon muževe Korone. Toliko puta me digao da sam ga u 5 ubacila s nama u krevet i više nisam mogla zaspati 🙈 Pa reko idem bar kavu u miru popiti. 
    Kiflice neka si nam došla ❤️ Odustani od čitanja unazad, ko će to pohvatati sve. Ja sam isto više manje raščupana i u pidžami, trenerci i skroz posvećena malom. Rijetko di idem zbog Korone. Strah me dobiti opet, a evo muž opet dobio. Kad nemamo mi, imaju drugi oko nas. Baš sam rekla mužu jučer ajmo negdi iako je grmljavina bila, malo mi je previše izolacije. Pa smo išli đir u šoping pošto nismo bili u šetnji zbog kiše. Meni su ove baby stvari sve preslatke, sve bi kupila 🤭
    Ja isto kažem da mi je ovaj period gori nego kad je novorođenče bio jer se non stop budi, a po danu je kaos i moram non stop oko njega. Kad je bio mali bar je po danu bilo mira jer je spavao 😂 Mi smo isto na 3 spavanja po pola sata. I u šetnji malo sklopi oči. 
    Ovaj tjedan/vikend nas čekaju neki rođendani, babinje i sl. tako da imamo događanja. Ne znam jel mi gore to ili doma biti 😂

Bojana2017
    16. Veljača 2022. 07:30

Kiflooo dobro nam došla 😍😍😍
    Cure ja sam se naspavala, napokooooon, nakon 7 noći bez sna 😊😊😊
    Uglavnom zaspala je sama, budila se svakih sat, sat i po ili dva max, jede i nastavi. Ne mogu vam opisati koliko sam se odmorila sa takvim njenim spavanjem. I mislim se kako sam se na to žalila a kad se razboljela i kad sam je cijelu noć nosala i kad je spavala samo na meni, samo sam molila Boga da se vrati na stari ritam (ne)spavanja. 
    Tako da, zapamtite, uvijek može gore 🙈🤷🏼‍♀️. 
    Nisam vam čak sve ni pisala, kako sam smorena bila, jednu noć je bila budna od 11 do 3 ujutru i plakala. Na kraju smo je obukli u skafander i u jaje da je muž ide vozati 🙈 u 3 ujutru. I zaspe u jajetu dok je nosio do auta... Hahahah ma haos je bio. Nadam se da smo sad u starom ritmu opet i neću se više žaliti. 
    Što se dojenja i AD tiče mi smo od početka samo na dojenju i moja kao i Anin frajer neće ni moje mlijeko na bocu a kamoli AD, tako da nemam savjete tu 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    16. Veljača 2022. 10:25

Ma kako mi je toplo oko srca kad me tako lijepo docekate nazad! ❤🤗😚😍 Falile ste mi! Ovdje je uvijek toliko pozitivne energije i podrske, a najbolje se razumijemo mi koje smo u istom sosu, hehe. Hvala na inspirativnoj prici - wow, to mi je dalo motivaciju da nastavim jace sa sisanjem i izdajanjem i stavljanjem na prsa. Iskreno, malo sam se izmorila sa time da mi je stalno na sisi, i mislila da to stvarno znaci da fali jer kao velika je pa bi trebala rjeđe jesti, no vidim da i vasi cesto sisaju, a i sada sam pozalila kad vidim da se mlijeko smanjuje. Najvise sam imala mlijeka kad je i spavala na meni danju siskajuci pomalo. Haha, da, ja se odmah razbacam cim dođem.😅🤣  A muz, haha, on spava cijelu noc neprekinuto na kaucu, pa radi cijeli dan i uskace nam malo samo navecer, ali crknut je jadan, nema sanse da prezivi drugo, kaze da ce podvezati jajca🤣😂. Doduse, dobar je, samo radi i pomaze, nije da ide van i partija. A ja, ja sam zombi, hehe, zamislite prozvakanu i ispljunutu kiflicu.😅 Ali sretna sam, zaljubljena u svoju bebicu, i previse...lose je to, razmazila sam ju vec, a bit ce samo gore.😅❤ Drago mi je cuti da ste mi sve dobro i da ste tu jos. Necu ja otici, samo imam faze premora kad ne stignem disati.❤🤗

Meri2021
    16. Veljača 2022. 10:53

Pozdrav drage mame,

nova sam, nikad do sada se jos nisam aktivno ukljucila u forum, ali mislim si: zasto ne?! :) 

Nasa malena je ljetna bebica.☀️ Jako je vesela, nasmijana i poprilicno aktivna. Takva je bila vec u mom trbuhu. 🤗 Ono sto nas trenutno muci je spavanje. 🥴 Vjerujem da se o tome vec pisalo… Inace je spavanje po noci bilo skoro pa savrseno, ali uvijek nam se dese neke faze ne spavanja, kao i sada… Budi se non stop po noci, place, ne zeli spavat u svom krevetu nego samo na meni. Jeste li mozda u istoj situaciji? 

🌷☀️🍉

Aneee
    16. Veljača 2022. 11:44

Sve znam 🙈 što su veći to su aktivniji i to mame imaju manje vremena za tipkanje...😄
    .
    Dobro došla meri koliko je stara bebica? Možda skok, regresija/progresija? Imaju svakakvih faza pa tako i noći budu nekad uzasne, a nekad se mame uspije naspavati 😅
    I kod nas je bilo par teških noći, ali evo već 2 su bolje a i dnevno raspoloženje je isto odmah bolje. 
    App kaže da smo u skoku. Taman kad je krenulo biti bolje dođe neki skok da nas prodrma hahah 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Meri2021
    16. Veljača 2022. 12:03

Hvala Ana B. :)

Sad ce slj. tjedan napunit 8mj. Vjerujem da se radi o skoku ili zubicima 😢 Pokusavam ju umiriti na sve moguce nacine, ali nista ne uspijeva - samo kada je na meni se umiri i zaspi, a ja se polomim na fotelji i budem kao zombi. Stalno je nesto 🙈 skok, regresija, zubici … Zacarin krug! 😂 Koju app koristis i sto vam je pomoglo da prezivite noc? 

🌷☀️🍉

Bela23
    16. Veljača 2022. 12:04

Mara kod nas je ista stvar, izlijevanje mlijeka sa strane. Isto sam joj prvo davala bebimil i htjela ga je, nakon 4. mjeseca vise ne, pa sam probala Novalac pila ga je mozda par puta i vise nije htjela. Sad sam uzela da probam Hipp nece nema sanse, izdojila se i dala joj izdojeno jednostavno nece pije na bocicu a vodu hoce.  Jednostavno da se pomirim s tim da je cicoljubac i gotovo. 😵‍💫
    .
    Meri, pretpostavljam da je neka faza koja ce proci. Moja je do 4 mjeseca spavala sivno i to sama u svojoj sobi uz nadzor baby kamere, dva puta budenje, podojim ju i ona nastavi, a sad je budenje po 5-6 puta u noci i sisanje. Nadam se da ce s vremenom ici na bolje. Imala je faze plakanja u snu ali to je bilo dok su joj zubici rasli ili kad je imala zatvor. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Lullaby
    16. Veljača 2022. 12:06

Mi smo po app izašli iz skoka, ali se Teo i dalje isto ponaša. Teški razmaženko! Više ne mislim da su zubi jer uz mene puno bolje spava. Budi se on i tada, ali puno manje. Sinoć smo se vratili u sobu i odmah nakon pola sata plače i onda dalje spava 2,3 sata, a posli cca svakih sat vremena buđenje. Više niti ne pratim dojenje u onoj app. Nemam snage stiskati 😂 Baš sam se nadala kad prođe skok da će biti bolje. Jer imali smo faze s jednim, dva buđenja. Ovo sad je koma.
    Tako da Meri čini mi se da nas je više u toj situaciji 😂 Dobrodošla!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.