Mi smo po app izašli iz skoka, ali se Teo i dalje isto ponaša. Teški razmaženko! Više ne mislim da su zubi jer uz mene puno bolje spava. Budi se on i tada, ali puno manje. Sinoć smo se vratili u sobu i odmah nakon pola sata plače i onda dalje spava 2,3 sata, a posli cca svakih sat vremena buđenje. Više niti ne pratim dojenje u onoj app. Nemam snage stiskati 😂 Baš sam se nadala kad prođe skok da će biti bolje. Jer imali smo faze s jednim, dva buđenja. Ovo sad je koma.
Tako da Meri čini mi se da nas je više u toj situaciji 😂 Dobrodošla!
Slicno je i kod nas.. vise ne gledam na sat jedino znam da nakon 1 u noć je vise na sisi nego što nije. Pomirila sam se s tim da će tako biti do ukidanja podoja 🤣🤣🤣 a stalno mislim da će bolje spavati u svojem krevetiću jer imam osjećaj da se probudi čim se pomaknem.. i nadobudno ga stavim, ali budan je za par minuta..
Bojana- kako je Iris sa laringitisom?
Meri- dobrodošla nam!!!😀
Ne znam za nespavanje, ima noći kad se Veronika češće budi, pripisujem to zubicima...
Inače je ok po noći, ne mogu se požaliti.
Ona spava u svom kreveticu koji je spojen sa našim, i to mi je super. Prije sam je nosila za uspavljivanje, ali više mi se nije dalo. Sama se uspava, ja ležim pored nje, nekad 5, 15, 30 min, ali zaspi sama...
👨👩👧👧👭
Meri dobro nam došla 😊 sve smo u istom sosu, vjeruj 😉😉😉
Magdalena hvala na pitanju. Bolje je dosta, fino jede (samo siku) kašice i dalje uredno kuvam i bacam 2 puta dnevno. I dalje je inhaliram fiziološkom 3-4 puta dnevno mada je stvarno bolje, rekla bih ozdravila.
Da ne ureknem 🤷🏼♀️
Što se boce tiče ja sam čak probala izdojeno dati u kljunašicu sa tvrdim kljunom iz koje pije vodu i to lijepo, ali moje mlijeko nema šanse 🤷🏼♀️
Jednostavno takva su mi djeca i Iskra a i Iris, boca nikakva i ništa u njoj, samo sika i non stop buđenje do kraja dojenja. Zato mi je nezamisliv scenario da dojim duže od godine dana. Samo ne znam šta će ovo dijete jesti kad prestanem dojiti, evo iskreno pojma nemam 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cure, dajete li meso svaki dan? Ja otkako sam mu uvela dajem svaki dan, tek sad postala svjesna / sjetila se da bi trebalo preskakat dane 🤦
Da nastavim davat kako nam paše ili da redovito preskačem dane?
Mislim da bi meso trebalo ići maksimalno 3 puta tjedno, ako se ne varam 🤷🤷 mi tako otprilike i radimo, ne pratimo strogo, a nekad skoro ni ne pojede pa ne znam je li se može i računati 🙈🤣
Ja sam planirala sutra možda krenuti s jajem ... Još se premišljam bi li po školski ono žumanjak pa bjelanjak ili ujutro zamišala cijelo jaje u palačinke pa vidit ako ne da bog bude neke reakcije krenut odvojeno za koji dan... Iako nezz ni hoće htjeti tako palačinke, do sad se nismo proslavili 🤷🤷
Tweety mislim da može oslić, ali se uvodi kao i meso s danom pauze... I taj dan ne bi smila ništa novo uvodit..
Tweety mozes, ja sam svojoj sad dala isto oslić iliti mola po dalmatinski. On je super jer nema puno kostiju.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kiflo welcome back! Jesam probala sam ja mlijeka i najslađe mi je bilo novalac plus. Ali zakonski je uveden DHA u formule pa su sad sve malo jače po ribi. Aptamil je isto slatkast al ne kao novalac.
Meri dobrodošla!
Mi smo isto u nekoj fazi noćnih vriskova i buđenja u gluva doba noći. Ne znam jesu zubi, jel skok šta li je al nadam se da će brzo proć.
E Matea iste misli imam oko jaja, kako ću šta ću 🤷♀️ čekam vaša iskustva!
url=https://lilypie.com]
App wonder weeks je super. Plaća se nešto sitno na početku ali meni je super.
.
Meso ja njemu dam 2 dana za redom u jednom tjednu. I tako jedan tjedan piletinu, pa jedan tjedan teletinu pa jedan tjedan ribu 😄 najviše voli ribu hahha
Jaje bi i ja pokušala, ali me strah zbog toga što pise to odvojeno davanje žumanca i bjelanca pa ni sama ne znam sta i kako hahah 🙈
I ne pratim nikakve tablice i slično, jednostavno kad dođe vrijeme da smije neku novu namirnicu onda je uvedemo i super. I nismo uveli bas sve dozvoljene, gledam ono što mi jedemo to sam mu i uvela. I jako mi se sviđa aplikacija definicija hrane, pa si tu nekad recepte gledam.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam mislila dati 1/4 žumanjka, pa dan pauze, pa 1/2, pa pauza, pa 1/2, pa opet pauza, pa cijelo...
I s time da se mora odvojiti dio kašice koji će kao sigurno pojesti gdje se umiješa žutanjak...
Valjda bude sve ok!
To ću u petak krenuti...
👨👩👧👧👭
Što se tiče jajeta malo sam istraživala. U knjižici bebin prvi meni piše 1/8 žumanjka nakon 8. mj starosti pa povećavati dok u onoj grupi za domaće kašice kažu može odmah od 6. mj po novim smjernicama i uvoditi 1/4 žumanjka pa onda ide dalje. Po grupi može se uvesti odmah cijelo pečeno u namirnici npr muffin ili odvojeno žumanjak pa bjelanjak. Na oba mjesta kažu 2-3 dana uvodiš pa pauza pa povećavaš. Savjetuju i na domaćim kašicama da se po njima bolje čini odvojeno uvoditi postupno. Ja ga neću uvoditi još bar mjesec dana i ići ću s 1/4 žumanjka 2-3 dana, pauza pa dalje povećavati do cijelog žumanjka...znači pola i cijelo. Od obroka se 1-2 žlice odvade i najprije damo taj dio sa žumanjkom da budemo sigurni da je beba pojela. Nakon toga ću bjelanjak. Obrok s jajetom se ne računa kao obrok ako se nalazi u palačinki/muffinu i sl. Takav se može dati više puta dnevno.
Ja se mislim sutra krenuti s drugim obrokom. Mjesec ipo smo na jednom, mislim da je vrijeme 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji