Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    11. Veljača 2022. 12:40

tweetyca

Moja pokaze prema vodi i prestane jest kad hoce pit 🤷🏻‍♀️
    Zasto ne ovo umjesto Tripp Trappa, pristupacnije je cjenovno
    https://www.mall.hr/hranilice?b%5B%5D=hauck
    Ja sam TT polovan kupila, ne bi dala toliko novaca za njega, a vidila sam ovaj Hauck uzivo i isto je jako stabilan ako ne i stabilniji radi ovog donjeg dijela. Za tripp trapp bas treba imat onaj nastavak za stabilnost sto produzi dole onu nogu na podu, inace moze se beba prevrnut. Nama cak i sa newborn nastavkom na njemu se cinilo da treba taj produzetak gore cim bi se ona pocela micat

Pa stabilnost svih tih stolica me i brine. Ne za sada toliko koliko za kasnije, sa 2god npr kad se počnu pentrati na sve i svašta pa da se ne prevrne. Znači kažeš da je Hauck dosta stabilan? Nemam nigdje u blizini za pogledat uzivo pa se dvoumim, troumim. I vidim da nema pladanj, a voljela bi to za sada. 🙄

mara5
    11. Veljača 2022. 12:46

FREEON hranilica Lunch grey - Baby Center internet trgovina https://www.babycenter.hr/freeon-hranilica-lunch-grey-44428-1076736.html

Mislila sam na ovu, jer mi je najsličnija TT  a i sviđa mi se 🤭😝
    .
    Moj mali neće otvoriti usta, više to izgleda kao šišanje 🙄 ali danas je čaaaak 2 3 puta otvorio
    Jabuka+banana+pirov griz skuham u vodi od jabuke

Meni je taj griz u toj vodi bio tooop! Sve sam ppstrugala po lončiću 😁

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

chiAn
    11. Veljača 2022. 12:57

Što se tiče stabilnosti hranilica...
    Hmm...imali smo doživljaj...
    Mi imamo Peg Perego...i ona kad se skupi onda onako nije baš stabilna...a skupim ju, da mi ne zauzme pola kuće...a moje dijete naravno se penje uz sve...tako je i uz nju se penjala i naravno srušila ju je na sebe...
    Ništa joj nije bilo...malo plakala i nastavila dalje...
    .
    I još jedna super ideja mog kreativnog djeteta je ta da liže zidove!!
    Klekne, nasloni se na zid i liže...
    Onak jel moguće!? 🤯🤯

url=https://lilypie.com]

Aneee
    11. Veljača 2022. 13:26

ChiAn aime čestitam 😍😍😍 ma ništa ne brini, sve će to biti super i mala razlika je zakon 🥰 naravno bit ce malo teže za tebe, ali kasnije gledati ih kako skupa odrastaju nema nista ljepše 😍😍
    Eto ne podruzismo se opet na trakicama hahaha ali neka i bolje ovako, one muke da više ne prolazimo. Bas me zanima koliko će nama trebati jedan neuspijesni ciklus je iza nas 😅 
    Nasa hranilica je lionelo niles i ja sam za sad zadovoljna kako je stabilna, jer je I njihaljka u jednom 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mamasita1407
    11. Veljača 2022. 14:47

Chian cestitaaaamm! 😀😀🎉🎉🎉 Kak će Riti biti zabavno sa sekom/bracom. 😊
    A lijepo je imati i društvo kroz trudnoću, ja sam bila trudna sa najboljom frendicom i sestrom u isto vrijeme i super smo se provodile, vjerujem da će ti sve ove "brige" brzo postati nebitne 😊😊

Tia12
    11. Veljača 2022. 15:23

Lulu.Lu da ja sam uzela onaj baby jastučić uz nju, jer mi nekak to drvo djeluje za sada pretvrdo za sjediti. 
    Znači mali se non stop po njoj diže, gura, grize al zasada ne ide nikuda. I u njoj se zna onak okretati, odizat al ne miče se. Vidjet ćemo kada bude veći. 😁
    Skupa je, ali smo mi uspjeli nabaviti nekorištene polovne nastavke tak da tu smo dosta uštedjeli 😅

matea1989
    11. Veljača 2022. 17:22

Chian čestitam, plusić ko kuća ♥️♥️ baš mi je drago da vam je tako brzo uspjelo.... Ja sam nekako imala odeju vratit se koji mjesec na posao pa oko Božića poraditi na prinovi, iako tko zna.... Nije da se bog zna kako pazimo 🙈🙈

Hranilica - kao i chian imamo pegperego, dobili smo je, meni je ogromna i ne sviđa mi se... Zauzima puno mjesta a kad je sklopljena je nestabilna, a i moja Rita se uz sve penje pa me strah, a da je nosim svaki put u drugu sobu, ne da mi se... Uglavnom, mi se češće hranimo u krilu ili u Nuni nego u hranilici 🤷

sassy
    11. Veljača 2022. 17:57

Uh tweety kako vam zavidim na moru 😍😍super ste curke.
    Moja hranilica je Joie Mimzy 2in1, nismo je puno koristili jos ali prijateljica ju ima i zadovoljna je. Svidja mi se sto ima umetak za novorodjence pa nam nije prevelika.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

chiAn
    11. Veljača 2022. 18:25

Joooj blago vam se curke...samo uživajte...
    Mila baš uživa...sunce, more, kamenčići...di ćeš bolje...
    Slatkica jedna! 🤗

Lullaby
    11. Veljača 2022. 19:10

Chian čestitaaaam!!! ❤️ Ma Riti će biti najbolje, imat će seku ili bracu za igranje. Nemoj se uopće bedirati oko toga. Nema ništa ljepše nego imati brata ili sestru slične dobi. Meni je super mala razlika jer odradiš to odjednom, a ovako taman jedno postane samostalno pa onda opet s drugim ispočetka. Iako se više posvetiš djetetu kada je veća razlika da. Sve ima + i -. Ma ovako ti neće biti ni ljubomore ni ničega što bude kada je veća razlika. Ja doduše ne mogu ni zbog zdravstvenog stanja ni zbog posla odmah tako da je plan tek za neke 3 godine ako se ikad odvažim s obzirom na zdravstveno stanje i komplikacije nakon poroda koje sam imala. Sada sam više za ne kad razmišljam objektivno, ali užasnu želju imam da imam još jedno.
    Tweetyca otkud su vam te cipelice/čarapice? Baš mi je sva slatka Mila i fora obučena. 
    Meni muž pozitivan. Ja sutra idem na testiranje. Antigenski mi je negativan, ali i njemu dva dana bio. Nemam simptoma osim glavobolje. Ovo je ništa u usporedbi sa zadnji put.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.