Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tia12
    09. Veljača 2022. 19:36

Tweety, o mi se onda tek ubundamo, morat ćemo skinuti koji sloj 
    Jesu stigla kolica, kako ti djeluju?
    Mi imamo Etheral minky, ali mislim da ću naručiti i neku manju za kolica njihovu, super su im

Tia12
    09. Veljača 2022. 20:06

Meni jedino što je prevelika pa ju moram ne znam koliko puta preklopiti da ga mogu pokriti, osobito kad je bio u košari. 😑
    A za tetre, nismo druge ni probali, ali ja sam ih milijun puta kroz perilicu, susilicu i iste su kakve su bile. Ali kažem nismo druge probavali tako da ne znam kakve su ostale.
    Najgore kad sve nabacam u košaru i onda skupljam po gepeku, ali opet super mi se sklapaju tako da...
    U biti košara dolje postane tek skroz iskoristiva kad se beba okrene od nas, ali još smo daleko od toga 

ana0310
    09. Veljača 2022. 20:23

Mallla

Chian evo kaže Leclerc da nude 15 do 20% popusta do 28.2. …pronašla sam da ima na mali zakladi, a možda ima još negdje, ako sretnem javim!

Babyland ima akciju na leclerc, tamo sam ja nedavno sad uzela kolica

2021. M 💗

sassy
    09. Veljača 2022. 20:27

Upravo sam primijetila da smo dobili prvi zubic, tacnije jedan dio viri, nije skroz izbio a gdje treba drugi zub je nateklo. Bas je nervozna zadnjih par dana i slabo spava - sad znam i sto :)
    Tweetyca gdje ste nabavili za dudu tu zakacku na kolica?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

ana0310
    09. Veljača 2022. 20:27

tweetyca

Juuhuu Sara 🥰Bojana ma sad kad moram kuhat meni se cini da mi je samo sisa najlaksa 😂
    Ja ne znam kako je kod vas ali eto Mila se danas probudila u 9ipo i ja tek sad joj kuham tikvicu. Rucak nama ce bit gotov oko 3 🤣 ja doruckovala niti nisam. Pa ne znam jesam ja samo neorganizirana ili sta, jer vidim zenske tu s bebama ko Mila nasetkavaju se fino sredjene nasminkane itd. Al eto nit imam baka servis, dide pomogne koliko moze, a ni tate cesto nema. Bas imam osjecaj da mi fali pola dana samo za mene. Ne mogu ni zamislit kako bi bilo da imam jos jedno dijete kuci.
    E muz mi poslao clanak o regresijama sna i njihovom znanstvenom nepostojanju, pa ako koga zanima 😂
    https://www.bbc.com/future/article/20220131-the-science-of-safe-and-healthy-baby-sleep

Bas s muzem neki dan pricala jer sam se osjecala lose iz nekog razloga sto ga doceka stan ko da su bombe bacale... al iskreno, mogu birati da li cu cijeli dan picaniti stan do savrsenstva i isto tako i sebe ili cu se posvetiti njoj.
    Isto tako, jucer rucak imala ja, danas ona 😅 a opet ima dana kad stignem cuda napraviti. Sad kad je lijepo vani se trudim sto vise s njom boraviti vani. 
    Kad smo kod rucka, danas sam joj slozila babycinke 😆pirovo brasno, jabuka, maslinovo ulje i malo pzp. Proslo je odlicno 😊 voli papati rucicama

2021. M 💗

ana0310
    09. Veljača 2022. 20:39

tweetyca

Sassy - Muller!
    Mi prelazimo na dude 6+ sad, dal i vi to radite? Vidim da ove aventove moze cijele strpat u usta pa mozda bolje prec na vece ili sta mislite? Bibs su moje napuhane jer ih iskuhavam pa to nije bitno 🤣

Vidi dal ce ti prihvatiti opce 6+
    Mi smo na bibs deluxe, one su do 3 godine.. a posto jedino one prolaze, koristit ce ih vjv do kraja dudlanja 😅

2021. M 💗

ana0310
    09. Veljača 2022. 21:15

tweetyca

Hoce. 0-6 Aventove ne prihvaca tako lako vise. 😀
    A zanimljivo da su do 3 godine 😅
    Ja ih gore ne mogu kupit tako da ih nikad nismo imali a ove obicne stvarno ja ne volim radi lateksa sve se kupi na njega, ali ona ih voli, sta cu ja.

Onda odlicno 😊 od frendice mali koji sad ima 4 godine samo te avent 0-6 zeli 😆😆😆
    Da obicne latex su mi dop.zdile brzo jer bljucka ode u njih i nemos ni vidjeti ni tako lako oprati kao kod silikonskih. Isto tako i kod nip duda. Silikonske su mi super, nalijem vruce vode i malo deterdenta u casu, pritisnem sisac par puta... ponovim sa cistom vodom dokle god ne izlazi pjena i duda je naocigled cista. 

2021. M 💗

ana0310
    09. Veljača 2022. 21:53

tweetyca

Haaa ozbiljno?? Kakav malac 🤣 a znas sta mi je najgore, ove 0-6 avent su mi ljepse!!! 😂
    Hmm mogla bi narucit tih par delux pa ju probat prevarit. Di ih kupujes?

Ima ti baby centar, ja ulovim u svijetu beba na mega suboti kad je popust svaki mj i onda ih svaki mj mijenjam (2 su u pogonu uvijek) jer izgledaju ko da su se prenosile generacijama 😅 mia njih vise gricka (plastiku pogotovo) nego da sisa 😆

2021. M 💗

chiAn
    09. Veljača 2022. 22:35

Hvala curee!! 🤗

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Aneee
    10. Veljača 2022. 06:33

Tweetyca ja naručujem bibsice . Evo i link 
    https://eu.bibsworld.com/

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.