Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    10. Veljača 2022. 17:41

Ninica28

Mome je sad zanimljivi daljinski, kablovi, usisavač, kutije , da ima omiljenu igračku i nema, sve nam je na podu u sobi, on se sa svime time igra, ali otkad se počeo ustajati sve je drugo zanimljivije

I mi volimo iste te igračeke +duda koju ne volimo koliko i Mallalina Sara, ali ju zato obožava bacit pa brzo puza pa brzo puza do nje.
    Tetre, nešto sitno smo kupili, ostatak dobili... Najbolje su mi one koje nisam ni jedanput ispeglala, bez obzira na proizvođača.
    Mi smo unazadili dohranu, kao da nije bila dovoljno loša😟, sad neće otvorit usta ni kad vidi žlicu bez obzira što je u njoj. Ići ćemo na finger food iako me još uvijek strah toga, bojim se mu dati one komadiće da sam jede🤯

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

sassy
    10. Veljača 2022. 19:36

Ja potres nisam niti osjetila. Taman bila uspavala bebu, i onda trka da zavrsim sve po kuci i uhvatilo me dok sam bila u pokretu pa nisam skontala kad muz vice zemljotres i u tom je prestalo. Naravno ja sam malu zgrabila i probudila  u frci. 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Hedwig.Z
    10. Veljača 2022. 19:39

Bojana ozdravite brzo!
    Igračke - daljinski, dali smo joj neki stari, obožava ga 😂 i slikovnice, ajmee obožava ih. Lista ih i priiica sto na sat. Baš smiješno. 🥰
    Orhideja, i ja se jako bojim komade joj davati, ali moram nekako preko toga. Baš sam danas rekla mužu da joj želim kupiti novu hranilicu. Ona Cam što imamo (ležaljka pa hranilica koju sam bila hvalila tu), velika joj je, sad za sjediti joj jee baš velika. Zavali se unutra skroz i nema šanse da joj dam komade kad je tako. I za čišćenje je ajme majko. Uzasssss!!! 
    Koje hranilice vi imate? Preporuke?  Želim drvenu, da ima pomicni naslon za noge i da se lako čisti. Ima li netko Tripp Trapp? Sve si mislim to uzeti pa sam mirna. Vidjela sam da u Lesnina ima jako slična Tripp Trappu i jedna od Kinderkraft i FreeOn. Pa kalkuliram 😂
    Bile smo danas vaditi krv za krvnu sliku. Rasplakala se, ali se i brzo umirila kad je vidjela jednog dečkića malo starijeg koji je čekao red 🥰 

Magdalena2002
    10. Veljača 2022. 22:03

Hej curke! Vidim da pišete o dudama, ja sam poklonila sve, jer nikad nisu koristene, Veronika nije htjela i to je to. Jedino joj još jedna Bibsica služi za igranje. Ona vam ima palac svoj za spavanje i krpicu, to traži kad joj se spava i kad počne dudati palac, znam da je vrijeme za spavanje.. Ja sad njoj pokušavam napraviti neku rutinu spavanja, budi se svaki dan oko 7:30h, kad se starija seka budi za vrtić, pa ide spavati oko 10h prvi puta (ako joj se i spava prije, radim sve i svašta da ne zaspi 😅), oko 15 h drugo spavanje, i možda odrijema oko 18 h, ako je spavala cca 30 min oko 15 h. Noćni spavanac oko 20:30 h. Sve smo uskladili sa sekom za sad. 
    Tetra pelena koristim, ali rjeđe nego prije. 
    Što se tiče igračaka, jako voli slikovnice, naše papuče i Roombu 🤣🤣
    Bojana- želim da se Iris sto prije oporavi... Suosjećam i znam kako ti je❤ Veronika je u 7 mj. života bila više bolesna, nego Magdalena u 4 godine... Toliko o tome...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Aneee
    10. Veljača 2022. 23:49

Bojana da brzo ozdravi Iris 😘 ja jedva čekam da "najrizicnije" razdoblje prođe i da uživamo u ljetu. Do sad smo sve izbjegli nadam se samo još koji mjesec bez prehlada i gripa, a već iduće zime će biti lakše kad bude malo veci.
    Tetrice više koristim da brisem podlogu od njegovih slapovima sline 😅 cak razmišljam da bar pola njih spakiram u kutiju sa robicom koju je prerastao. I eto u krevetu za ispod njega mu isto stavljam tetrice, i za kupanje ispod njega da ne klizi po kadici i tjt 🤣 
    Finger food danas sam mu kupila baby keksice i smokice, da malo i to proba hahah i to više da malo koristi rukice. Na kraju pojeo nije ništa, par puta je stavio u usta i odmah izvukao i počeo praviti face 🤣 više je nereda napravio, a najviše se obradovala Ruby (nas pas), samo je letala oko hranilice i kupila 😅 
    .
    Zubici nas muče jakooo, nervoza po cijeliii dan 🙄
    Mama mi dolazi u subotu pa se bas radujem i baš me zanima hoće je poznati. Telefoniramo svaki dan i čim se javi on joj se tako obraduje i smije se, a ako se slučajno netko drugi javi na telefon samo pogleda i odmah okrene glavu hahaha

Naručila sam još jedan krevetić, ali sada jedan next to me, jer lagano nemamo mjesta više u krevetu 😅 pa jedva čekam da stigne.
    Kolicima sam promijenila nastavak prešli smo na sportski dio i baš me rastužilo jer volim onu košaru 😭
    Ali nema smisla više jer iako je ogromna on više nema mjesta da se ispruži lijepo, pogotovo kad spava. Ali bas teška srca sam zamjenila košaru, ali eto gurala sam dokle je išlo 😅 
    .
    Naručila si bila pidzamica sa patpata i stigle su mi. Ali sve sam skoro naručila br 80 jer sam očekivala da će sad u 80 duže biti, ali eto lagano prerasta i 80 😬 sreća pa su sve bez stopalica, pa će moći malko duže 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tia12
    11. Veljača 2022. 08:26

Mi smo na kraju uzeli Tripp Trapp, jer na BioDrvo ne odgovaraju nastavci od Stokke (provjereno 😁)
    Ja sam prezadovoljna, lako se čisti, on noge tako lijepo drži na onoj podlozi, ne može iz nje nikud, stvarno je super. Kad je ne koristimo uvuče se pod stol zajedno sa pladnjem. 

chiAn
    11. Veljača 2022. 10:26

Cureeeee 😲😲
    https://ibb.co/mB83187

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Lolipop
    11. Veljača 2022. 10:30

chiAn

Cureeeee 😲😲

Čestitam!!! 🥰🥰🥰

Tia12
    11. Veljača 2022. 10:33

chiAn

Cureeeee 😲😲

Ajmee 😍
    Čestitam! 🥰🥰

mara5
    11. Veljača 2022. 10:42

chiAn

Cureeeee 😲😲

Pa daaaj! 😍😍😍😍 Čestiitaaam!! 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.