E jel vase bebe plaze jezik kad onako prde s ustima? Ja sam skontala da od frendice mali bas plazucka jezik tu i tamo, a Mila to nikad nije radila 🤷🏻♀️
Da, plazi ga, pa prdi, baš je smiješna. A starija govori: "Mama, V se ponaša ružno, pokazuje mi jezik"🤣
Veronika negoduje ako je bilo tko, osim muža uzme od mene i to bude tako neugodno, jer ju nitko "ne smije" držati osim nas. I baš ne voli biti u prostorima gdje je glasno, puno ljudi. Postane nervozna, plačljiva.
Btw.ja sam stariju ostavila kući, neće ići u vrtić neko vrijeme, evo kod nas u mjestu korona opet poludjela... Znam puno slučajeva gdje su ljudi u 3 mjeseca imali 2x bili bolesni. Cijepljeni, necijepljeni, ista stvar.

👨👩👧👧👭
Bojana, kako zadovoljno spava...tako ruke gore, znaci sve joi je super...
Sretnih 7mj Riti i njenoj super kosici 😁🎉🥳🥳
.
Moja Rita je imala tu fazu prdenja i tako malo izbacivanja jezika, ali je prestala...
.
E to sa negodovanjem za druge ljude mene toga baš strah da će krenuti ta faza sad...ugl sa 8mj kreće...jer su puno svjesniji svega oko sebe...
Rita od rođenja hoće kod svih i sa svima...i nije joj bio problem ostati sama kod bake ili nekoga...
A sad par mjeseci, kako je zazimilo, nismo negdje išli na neka slavlja pa ju nismo ni ostavljali na čuvanje...i baš smo razgovarali da bi ju trebali ostavljati da se navikava...da ne bude sad samo s nama...pa da dođemo u fazu da ne želi biti kod nikoga...
.
Što se tiče puzanja i Rita je išla unazad pomalo...a mi smo nekako kroz igru s njom na podu puzali oko nje...i u nekoliko navrata joj pomicali ruke, noge prema naprijed da skuži...i znali smo joj staviti dlan iza na stopala kao oslonac da se može odgurnuti...
.
Što se tiče nove bebe i ja razmišljam kao Tweetyca, a i kao i Ana...
U fazama sam baš 🙈
Kad budemo u dobrom ritmu onda sam sva nabrijana kao super, može beba...kad se sve okrene naopako onda mislim nema šanse, to je neizvedivo.:.
Želim joj se posvetiti još i nekad si mislim da nikad više nikog neću voljeti tako kao nju 🤦🏼♀️

url=https://lilypie.com]
Ee pitanje...skafanderi, medo odjelca...gdje ste kupovali?
Ja sam kupila ono jedno sa pat pata onako kao mekano medo odjelce..uzela sam vel 9-12mj...eno ga prerasla, popucalo sa svih strana...
Sad želim kupiti baš zimsko onakvo debelo futrovano, kao jakna...
Danas tražila po trgovinama, jedino našla u hm-u vwl 74...strah me da je ro malo...drugdje nigdje nemaju više...
Di da naručim?

Tweetyca I on kad prdi ustima ne izbacuje bas jezik, ali ja sam to nekako povezala sa onim što je imao kratku resicu ispod jezika (to smo kirurški recnuli), jer je i patronazna tad rekla da on isplazi jezik max do usnice.
.
Uh to da neće kod drugih ljudi imamo negdje od 4mj, i to baš vrištanje kad ga netko uzme, uzas. A tako i sada, bas treba par dana da netko stalno dolazi da se navikne na tu osobu. Sad i sam pokaže ako nekome ne želi, pruži rukcie i slično, što je u većini slučajeva samo meni 😅 a kad netko drugi hoce da ga uzme odmah se okrene, stvarno slabo kad pruži rukice drugima 😅
.
Medo odjelce mi imamo sa amazona 9-12m, imali smo i jedno iz c&a, koje je prerastao i imamo jedan skafander iz c&a 74, ali msm da je i njega prerastao, nisam dugo probala da mu obucem 🤣 jer ovo sa amazona ima dugmice bas na obje nogice pa ga je lakše obuci s obzirom da je oblacenje velika drama postalo, pa mu stalno to oblacim. I imamo jednu jaknicu iz c&a vel 74, po duzini je oke, ali je jako uska, čak je ne mogu više zakopciti.
Mallla a super onda, bilo bi fora opet na istu temu 🤣
.
Sinoć onak pred spavanje me malo uhvatila panika joj pa možda ipak hoću samo jednu bebu 🤣🤣🤣
Kao chian sam hahha na dane i situacije...ali ovo je stvarno.nevidena ljubav 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
U dm-a ima super izbor žitarica, a ima i u bio bio i bio planet.... Ja sam upravo doručkovala ostatke griza od prosa i banane s cimetom, nije uopće loše moram priznati... ❤️❤️❤️
A ta slika na boku mi je stvarno hit, pravi mali mrgudić 🤣🤣
Rita pozerice mala, ova prva slika je za uokviriti! 😃😂😍😍😍😍
I Karlo je počeo prvo unazad sa puzanjem, ako se ne varam puno beba počne prvo u "rikverc" dok ne skuze da ima i drugi smjer 😂 a sada on još vojnicki puze, al je brz ko mala glista, sad ga ima sad ga nema.
Anaaaa, wow, cekamo vijesti! 😃💪💪😍 Ja još nemam muda za ići na drugo, ne znam ocu ikada i imati 😅
Sad uskoro krece ta separacijska kriza zar ne? Boze pomagaj 🙏😂

E Magdalena kod nas isto opet podivljala korona, teta u vrticu ima opet iako je vec imala o cijepljena. Vec ih dosta znam da ponavljaju drugi ili treci put neovisno o cijepljenju. Uglavnom izolaciju smo izbjegli jer nije bila u Petak u vrtiću al je neću ni slati ovaj tjedan.

Tweetyca I ja msm da bi to već netko primjetio, iako kod nas to nije bio slučaj. Ja sam primjetila i sama pitala patronaznu, pa mi je ona tako i preporučila da to napravimo.
Ali vjerujem da bi ti to već primjetila sama, kad place/vrišti. Doduše sad skoro pa ni ne plaču više pa se to manje i vidi 😅
Ali ja samo kažem da ja mislim da je to zbog toga kod nas, što ne znači da je I kod vas to slucaj.
Mallla sarica danas 7mjesci 😍 kud prijeee
.
Ma ja znam da želim još bar jedno, ali stvarno sam imala dana kad sam razmisljala da ostanem na jednom 😂
I btw odnosi su još bolni, a ja već idem na to da rodim drugo...luda žena 😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nisam niti promatrala jezik 😅 Prdi ustima non stop, ali nije da sad nešto puno plazi jezik, ono do usnice taman da prdi 😂
Ja sutra imam magentsku rezonancu, nadam se bez kontrasta pa da neće omesti dojenje s tim da ću se danas probati izdojiti da ostavim mlijeka dok sam tamo i ako što ostane da mu damo posli da baš odmah ne dojim. U srijedu idem vaditi zub i sad me trta oću moći dojiti, što tamo daju da to sve umrtve 🤔

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Cure, još jučer popodne sam počela čitati za ostatke, sinoć sam zaspala sa mobom u ruci 🤦♀️ evo sad je mala zvijer zaspala. Vjerujem da će se probuditi dok ovo napišem 😅
Mateja, jaooo kako je meni tvoja Rita preslatka sa ovom kosicom. Jedva čekam da Z malo naraste da joj ovaj repić stavim 😍😍 sretnih 7 🤗
Bojana, ajmee baš se izduzila Iris! 🥰
Ne znam da li sam vidjela još koju slikicu..
Spavanje- noću super, navečer zaspe u 19h, naaajkasnije 19.30h, buđenje u ponoć, 4 i 7 kad muž ide na posao. Danju kako kad, ali to je sve po pola sata max, ujutro na rukama (sada), pa malo u šetnji i popodne oko 15h. U pet i sub sam ju uspjela uspavati popodne u krevetiću, nakon pola sata hop budna, trčala sam do nje, uspjela je opet zaspati još sat. Sad kako sam to rekla vjv danas ne bude tako 😅
Ugl, počela je opet malo više dojiti, ne znam što je to bilo prošli tjedan 😳
AnaB - wuuhhuu! Navijemo za + 🤩 mi ćemo pričekati još par mjeseci. 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji