Tweetyca I on kad prdi ustima ne izbacuje bas jezik, ali ja sam to nekako povezala sa onim što je imao kratku resicu ispod jezika (to smo kirurški recnuli), jer je i patronazna tad rekla da on isplazi jezik max do usnice.
.
Uh to da neće kod drugih ljudi imamo negdje od 4mj, i to baš vrištanje kad ga netko uzme, uzas. A tako i sada, bas treba par dana da netko stalno dolazi da se navikne na tu osobu. Sad i sam pokaže ako nekome ne želi, pruži rukcie i slično, što je u većini slučajeva samo meni 😅 a kad netko drugi hoce da ga uzme odmah se okrene, stvarno slabo kad pruži rukice drugima 😅
.
Medo odjelce mi imamo sa amazona 9-12m, imali smo i jedno iz c&a, koje je prerastao i imamo jedan skafander iz c&a 74, ali msm da je i njega prerastao, nisam dugo probala da mu obucem 🤣 jer ovo sa amazona ima dugmice bas na obje nogice pa ga je lakše obuci s obzirom da je oblacenje velika drama postalo, pa mu stalno to oblacim. I imamo jednu jaknicu iz c&a vel 74, po duzini je oke, ali je jako uska, čak je ne mogu više zakopciti.
Mallla a super onda, bilo bi fora opet na istu temu 🤣
.
Sinoć onak pred spavanje me malo uhvatila panika joj pa možda ipak hoću samo jednu bebu 🤣🤣🤣
Kao chian sam hahha na dane i situacije...ali ovo je stvarno.nevidena ljubav 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
U dm-a ima super izbor žitarica, a ima i u bio bio i bio planet.... Ja sam upravo doručkovala ostatke griza od prosa i banane s cimetom, nije uopće loše moram priznati... ❤️❤️❤️
A ta slika na boku mi je stvarno hit, pravi mali mrgudić 🤣🤣
Rita pozerice mala, ova prva slika je za uokviriti! 😃😂😍😍😍😍
I Karlo je počeo prvo unazad sa puzanjem, ako se ne varam puno beba počne prvo u "rikverc" dok ne skuze da ima i drugi smjer 😂 a sada on još vojnicki puze, al je brz ko mala glista, sad ga ima sad ga nema.
Anaaaa, wow, cekamo vijesti! 😃💪💪😍 Ja još nemam muda za ići na drugo, ne znam ocu ikada i imati 😅
Sad uskoro krece ta separacijska kriza zar ne? Boze pomagaj 🙏😂
E Magdalena kod nas isto opet podivljala korona, teta u vrticu ima opet iako je vec imala o cijepljena. Vec ih dosta znam da ponavljaju drugi ili treci put neovisno o cijepljenju. Uglavnom izolaciju smo izbjegli jer nije bila u Petak u vrtiću al je neću ni slati ovaj tjedan.
url=https://lilypie.com]
Tweetyca I ja msm da bi to već netko primjetio, iako kod nas to nije bio slučaj. Ja sam primjetila i sama pitala patronaznu, pa mi je ona tako i preporučila da to napravimo.
Ali vjerujem da bi ti to već primjetila sama, kad place/vrišti. Doduše sad skoro pa ni ne plaču više pa se to manje i vidi 😅
Ali ja samo kažem da ja mislim da je to zbog toga kod nas, što ne znači da je I kod vas to slucaj.
Mallla sarica danas 7mjesci 😍 kud prijeee
.
Ma ja znam da želim još bar jedno, ali stvarno sam imala dana kad sam razmisljala da ostanem na jednom 😂
I btw odnosi su još bolni, a ja već idem na to da rodim drugo...luda žena 😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Nisam niti promatrala jezik 😅 Prdi ustima non stop, ali nije da sad nešto puno plazi jezik, ono do usnice taman da prdi 😂
Ja sutra imam magentsku rezonancu, nadam se bez kontrasta pa da neće omesti dojenje s tim da ću se danas probati izdojiti da ostavim mlijeka dok sam tamo i ako što ostane da mu damo posli da baš odmah ne dojim. U srijedu idem vaditi zub i sad me trta oću moći dojiti, što tamo daju da to sve umrtve 🤔
Cure, još jučer popodne sam počela čitati za ostatke, sinoć sam zaspala sa mobom u ruci 🤦♀️ evo sad je mala zvijer zaspala. Vjerujem da će se probuditi dok ovo napišem 😅
Mateja, jaooo kako je meni tvoja Rita preslatka sa ovom kosicom. Jedva čekam da Z malo naraste da joj ovaj repić stavim 😍😍 sretnih 7 🤗
Bojana, ajmee baš se izduzila Iris! 🥰
Ne znam da li sam vidjela još koju slikicu..
Spavanje- noću super, navečer zaspe u 19h, naaajkasnije 19.30h, buđenje u ponoć, 4 i 7 kad muž ide na posao. Danju kako kad, ali to je sve po pola sata max, ujutro na rukama (sada), pa malo u šetnji i popodne oko 15h. U pet i sub sam ju uspjela uspavati popodne u krevetiću, nakon pola sata hop budna, trčala sam do nje, uspjela je opet zaspati još sat. Sad kako sam to rekla vjv danas ne bude tako 😅
Ugl, počela je opet malo više dojiti, ne znam što je to bilo prošli tjedan 😳
AnaB - wuuhhuu! Navijemo za + 🤩 mi ćemo pričekati još par mjeseci. 😁
Malla sretnih 7! 💗💗
Ee, imam pitanje, Rita se još nije posjela, par puta je sama došla s koljena u sjedsći položaj ali je to bilo slučajno, vidi se da ne kuži.... Ali je počela odizati koljena od podloge, znači stoji samo na šakama i stopalima, evo uspjela sam slikati ali zanemarite nered okolo 🙈🤣🤣
https://ibb.co/D164PLP
Mene zanima je li to normalno i ok? Nemam pojma iskreno... Već neko vrijeme ona kad je držim ono prema sebi i kad sjedim se odiže na nogice, sprječavali bi je ali bi i dalje to činila...
ChiAn mi smo skafander uzeli u C&A, meni je super, iznutra futrovan, topao, baš dobar
Mi smo izgleda jako blizu toga da se posjedne, nekako on to izvede, digne guzu u vis, pa s boka nekako na guz jedan
Nismo ni skuzili šta pokušava izvesti dok nije počeo iskrena se na bok pa na guzu.
Ispočetka je bilo, zabije glavu u pod a guzu u vis i tak "ruje" 🤣
On je propuzao prije neka 3 tjedna, a dotad je bilo puzanja unatrag, ljuljanja na koljenima i to je trajalooo
Tia tako i Aurelio radi zabije glavu u podlogu/krevet i diže guzicu, ja sve mislim sta sad izvodi...najgore kad to počne u 2-3 sata noću 🤦🏼♀️
Tweetyca eto vidiš, sad će ona samo platiti jezik haha
Matea pa ona prava gimnastičarka 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji