Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    17. Studeni 2021. 14:38

Susika Odmah mi je lakse kad vidim da nisam jedina. Bas to skroz neka flegma. Uz to jos se obozava nositi pa nekad niti ne bude puno na podu.
    E da Chian cestitam na maloj puzalici 🎉🎉🎉, bas sam neka ja odmah krenula pricu o svojoj. 🙈🙈

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bojana2017
    17. Studeni 2021. 15:20

Bela23

Evo mi rijesili HZZO, Bojana znam da si i ti u Puli. Mozes slobodno putem maila rijesit. Ako mozes si negdje isprintati i samo ispunis i posaljes na pisarnicu u Pazin. 😊

Tnx Bella, riješiću to iduće sedmice kad muž dođe s puta, pa sve riješim. 
    I da, moja Iris se još nije uspjela okrenuti s leđa na trbuh, a ja je niti ne forsiram. Okrenuće se, ima vremena. Još ona nije baš mirna, noge i ruke stalno mlate 🙈🤷🏼‍♀️
    Kad idete na drugi pregled kukova? Ja danas zvala pedijatricu, sjetila se da su mi tamo rekli pregled za 2 mjeseca, a niko me nije naručio. 2 mjeseca prošla od pregleda 😄😄😄
    Rekla mi je da je zovem u petak pa će mi reći datum kad smo naručene i da će biti u 12. mjesecu. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Magdalena2002
    17. Studeni 2021. 15:37

Bojana2017

Bela23

Evo mi rijesili HZZO, Bojana znam da si i ti u Puli. Mozes slobodno putem maila rijesit. Ako mozes si negdje isprintati i samo ispunis i posaljes na pisarnicu u Pazin. 😊

Tnx Bella, riješiću to iduće sedmice kad muž dođe s puta, pa sve riješim.
    I da, moja Iris se još nije uspjela okrenuti s leđa na trbuh, a ja je niti ne forsiram. Okrenuće se, ima vremena. Još ona nije baš mirna, noge i ruke stalno mlate 🙈🤷🏼‍♀️
    Kad idete na drugi pregled kukova? Ja danas zvala pedijatricu, sjetila se da su mi tamo rekli pregled za 2 mjeseca, a niko me nije naručio. 2 mjeseca prošla od pregleda 😄😄😄
    Rekla mi je da je zovem u petak pa će mi reći datum kad smo naručene i da će biti u 12. mjesecu.

Bojana, mi nikad nismo ni imali drugi pregled kukova... sa 2.5 mjeseca je bio prvi i jedini.. Bilo je sve ok, nitko nije nista govorio za dalje. 🤷‍♀️

👨‍👩‍👧‍👧👭

Orhideja1
    17. Studeni 2021. 15:50

Za moga pak kažu da je uglavnom ozbiljan, što i je, nije baš neka teška smijalica, malo baci kes ali ništa previše. Sad je aktualan jezik kad se smije. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

ana0310
    17. Studeni 2021. 16:15

Rio drzi se!
    Mia je aktivna beba, tako da izvodi sve i svasta i jucer je uspjela s leda na trbuh bez da zapne ruka. To ju danima muci i onda se okrece sve dok ne uspije. bude ljuta na sebe i na cijeli svijet kad joj ne ide po planu pa vristi iz sveg glasa 😂
    Mi smo danas odradile kvalitetnu setnju, polako dolazim k sebi nakon korone https://ibb.co/Vjb2LMK
    Btw kod nas kosara ne prolazi vise, prerasla ju je, sad smo na sportskom dijelu i bas sam zadovoljna kolicima, a i mia 🥰 sve vidi van bolje pa uziva 

2021. M 💗

Bojana2017
    17. Studeni 2021. 16:26

Orhideja1

Za moga pak kažu da je uglavnom ozbiljan, što i je, nije baš neka teška smijalica, malo baci kes ali ništa previše. Sad je aktualan jezik kad se smije.

Da i kod nas je bilo sve OK tad. Isto sa 2 i po mjeseca smo imali. Rekla je baš sve OK, redovan pregled opet za 2 mjeseca 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bela23
    17. Studeni 2021. 16:32

Mi smo bili na 2. Pregledu s 4 ipo mjeseca doslovno trajalo minutu. Isprasilo nas prije nego smo usle,😀 sve je bilo ok 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Mare87
    17. Studeni 2021. 18:14

ana0310

Rio drzi se!
    Mia je aktivna beba, tako da izvodi sve i svasta i jucer je uspjela s leda na trbuh bez da zapne ruka. To ju danima muci i onda se okrece sve dok ne uspije. bude ljuta na sebe i na cijeli svijet kad joj ne ide po planu pa vristi iz sveg glasa 😂
    Mi smo danas odradile kvalitetnu setnju, polako dolazim k sebi nakon korone https://ibb.co/Vjb2LMK
    Btw kod nas kosara ne prolazi vise, prerasla ju je, sad smo na sportskom dijelu i bas sam zadovoljna kolicima, a i mia 🥰 sve vidi van bolje pa uziva

Od kud je ova lijepa dekica?
    Mi ih imamo nekoliko.. ali nisu bas debele zimske

Orhideja1
    17. Studeni 2021. 18:15

https://ibb.co/71qqtGk
    Upravo sam otkrio da i ovi prsti mogu u usta🤦‍♀️🤦‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Hedwig.Z
    17. Studeni 2021. 19:12

Rio, tek sad sam pohvatala da ste u bolnici! I sad još i rota, jooojj! Želim vam da brzo ozdravite. Biti će sve dobro 🙏
    Bella, ni Zoe se još ne okreće sa ledja na trbuh, samo sa trbuha na ledja. Meni to izgleda teže, ali očito njoj ne 😅 
    Orhideja, i Zoe je to omiljena igra trenutno.cak je skuzila kako da skine čarape pa da može prstiće u usta. Mislim da to radi neka dva tjedna već. 
    Evo naših 5mj, nije mi se nikako htjela nasmijati, a inače se baš puno smije. Sve češće je počela i na glas se smijati 🥰 
    https://ibb.co/WGF5X1d

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.