Mare87- ma da garant je takva mirnija beba. Bas joj je i dida prije neki dan reka kao da nista puno ne mlatara rukicama i nogicama. 😂
Ja ju stavim u gym ona dobavlja igracke, dira ih, stavlja sve zivo u usta al zalegne ko trut 😂 nece puno ni lijevo ni desno. Onda odjenom ju uhvati zelja da se prevrce pa se muci. Al dobro uhvatit ce i ona s vremenom.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Evo mi rijesili HZZO, Bojana znam da si i ti u Puli. Mozes slobodno putem maila rijesit. Ako mozes si negdje isprintati i samo ispunis i posaljes na pisarnicu u Pazin. 😊
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Eee daa, pa zaboravila saam glavnu vijest!!
Rita je propuzala!!
Znači gotovo je sa bezbrižnim kuhanjem ručka…
Još je to ono vojničko puzanje, ali ide po cijeloj kući i to uglavnom kad se pati sa nekom igračkom koja joj bježi iz ruku…😁😁
Cestitke na prvoj puzalici 🥳🥳 napredna beba bas i sretno s kuhanjem itd itd 😃
Tweetyca cestitke na 3 mj😊
Bela - niti moja bas nije aktivna u okretanju, par puta se svega okrenula.. al je i inace mirnija beba, sretna, ne place nikad, eventualno malo cendra, prespava cijelu noc, skroz neka flegma zenska 😄 pa ocito je do karaktera takvog

Susika Odmah mi je lakse kad vidim da nisam jedina. Bas to skroz neka flegma. Uz to jos se obozava nositi pa nekad niti ne bude puno na podu.
E da Chian cestitam na maloj puzalici 🎉🎉🎉, bas sam neka ja odmah krenula pricu o svojoj. 🙈🙈
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Evo mi rijesili HZZO, Bojana znam da si i ti u Puli. Mozes slobodno putem maila rijesit. Ako mozes si negdje isprintati i samo ispunis i posaljes na pisarnicu u Pazin. 😊
Tnx Bella, riješiću to iduće sedmice kad muž dođe s puta, pa sve riješim.
I da, moja Iris se još nije uspjela okrenuti s leđa na trbuh, a ja je niti ne forsiram. Okrenuće se, ima vremena. Još ona nije baš mirna, noge i ruke stalno mlate 🙈🤷🏼♀️
Kad idete na drugi pregled kukova? Ja danas zvala pedijatricu, sjetila se da su mi tamo rekli pregled za 2 mjeseca, a niko me nije naručio. 2 mjeseca prošla od pregleda 😄😄😄
Rekla mi je da je zovem u petak pa će mi reći datum kad smo naručene i da će biti u 12. mjesecu.

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Tnx Bella, riješiću to iduće sedmice kad muž dođe s puta, pa sve riješim.
I da, moja Iris se još nije uspjela okrenuti s leđa na trbuh, a ja je niti ne forsiram. Okrenuće se, ima vremena. Još ona nije baš mirna, noge i ruke stalno mlate 🙈🤷🏼♀️
Kad idete na drugi pregled kukova? Ja danas zvala pedijatricu, sjetila se da su mi tamo rekli pregled za 2 mjeseca, a niko me nije naručio. 2 mjeseca prošla od pregleda 😄😄😄
Rekla mi je da je zovem u petak pa će mi reći datum kad smo naručene i da će biti u 12. mjesecu.
Bojana, mi nikad nismo ni imali drugi pregled kukova... sa 2.5 mjeseca je bio prvi i jedini.. Bilo je sve ok, nitko nije nista govorio za dalje. 🤷♀️

👨👩👧👧👭
Za moga pak kažu da je uglavnom ozbiljan, što i je, nije baš neka teška smijalica, malo baci kes ali ništa previše. Sad je aktualan jezik kad se smije.

02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Rio drzi se!
Mia je aktivna beba, tako da izvodi sve i svasta i jucer je uspjela s leda na trbuh bez da zapne ruka. To ju danima muci i onda se okrece sve dok ne uspije. bude ljuta na sebe i na cijeli svijet kad joj ne ide po planu pa vristi iz sveg glasa 😂
Mi smo danas odradile kvalitetnu setnju, polako dolazim k sebi nakon korone https://ibb.co/Vjb2LMK
Btw kod nas kosara ne prolazi vise, prerasla ju je, sad smo na sportskom dijelu i bas sam zadovoljna kolicima, a i mia 🥰 sve vidi van bolje pa uziva

2021. M 💗
Za moga pak kažu da je uglavnom ozbiljan, što i je, nije baš neka teška smijalica, malo baci kes ali ništa previše. Sad je aktualan jezik kad se smije.
Da i kod nas je bilo sve OK tad. Isto sa 2 i po mjeseca smo imali. Rekla je baš sve OK, redovan pregled opet za 2 mjeseca 🤷🏼♀️

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mi smo bili na 2. Pregledu s 4 ipo mjeseca doslovno trajalo minutu. Isprasilo nas prije nego smo usle,😀 sve je bilo ok
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji