Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    17. Studeni 2021. 19:15

Bojana, nama ništa nisu rekli za drugi pregled kukova. Znam da su i nećaci išli samo na jedan i to je to.
    I da, i mi smo u sportskom djelu kolica već nekih mjesec dana. Uživa jer bolje vidi oko sebe. Košaru je em prerasla, em se nije htjela više voziti u njoj. 

Orhideja1
    17. Studeni 2021. 19:27

I ja sam pripremila sportski dio jer mu je košara postala dosadna, ionako naše šetnje nisu duge, ali se još nismo vozili jer nam se bliži kraj godine pa je mama u poslu bez obzira što je na porodiljnom🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Aneee
    17. Studeni 2021. 19:37

Lulu.Lu slatkica mala 🥰
    .
    I njemu kosara lagano postaje dosadna, može se uzvisiti zaglavlje, ali me strah da to nije previše uzviseno (ako uzvisim da on vidi van kolica). Imamo srecu pa sad zimi nije toliko svijetlo vani pa krovic možemo spustiti, pa tako da mu je bar malo zanimljivo

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    17. Studeni 2021. 20:24

Mare87

ana0310

Rio drzi se!
    Mia je aktivna beba, tako da izvodi sve i svasta i jucer je uspjela s leda na trbuh bez da zapne ruka. To ju danima muci i onda se okrece sve dok ne uspije. bude ljuta na sebe i na cijeli svijet kad joj ne ide po planu pa vristi iz sveg glasa 😂
    Mi smo danas odradile kvalitetnu setnju, polako dolazim k sebi nakon korone https://ibb.co/Vjb2LMK
    Btw kod nas kosara ne prolazi vise, prerasla ju je, sad smo na sportskom dijelu i bas sam zadovoljna kolicima, a i mia 🥰 sve vidi van bolje pa uziva

Od kud je ova lijepa dekica?
    Mi ih imamo nekoliko.. ali nisu bas debele zimske

Carla Design na instagramu, dekica je predobra, bas je topla i meka 🙂🙂

2021. M 💗

ana0310
    17. Studeni 2021. 20:26

Orhideja1

https://ibb.co/71qqtGk
    Upravo sam otkrio da i ovi prsti mogu u usta🤦‍♀️🤦‍♀️

Slatkis 😍

2021. M 💗

chiAn
    17. Studeni 2021. 21:10

Lulu.Lu

Rio, tek sad sam pohvatala da ste u bolnici! I sad još i rota, jooojj! Želim vam da brzo ozdravite. Biti će sve dobro 🙏
    Bella, ni Zoe se još ne okreće sa ledja na trbuh, samo sa trbuha na ledja. Meni to izgleda teže, ali očito njoj ne 😅
    Orhideja, i Zoe je to omiljena igra trenutno.cak je skuzila kako da skine čarape pa da može prstiće u usta. Mislim da to radi neka dva tjedna već.
    Evo naših 5mj, nije mi se nikako htjela nasmijati, a inače se baš puno smije. Sve češće je počela i na glas se smijati 🥰
    https://ibb.co/WGF5X1d

Kakva kulericaa 😎😎
    Predobra jee!! 🥰🥰

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Supergirl
    17. Studeni 2021. 21:10

Orhideja, presladak! Super mi je kad otkriju neki dio svojeg tijela pa ga gledaju u čudu 😁 wooow, ruka 😅 a stopala jedva čekam da krenu u usta, zasad dobro uhvati lijevom rukom ali se desna jos nije priključila da može čvrsto uhvatiti.
    Što vezano za čvrste rukice? Propustila sam, a zanima me

sassy
    18. Studeni 2021. 00:46

ChiAn cestitke na puzalici 🥰
    Bojana mi smo isto bili na jednom pregledu s 2,5 mj i sljedeci je kada prohoda. Kod kolegice mali je s druge strane bio narucen za drugi pregled s 4-5mj jer doktorica nije vidjela nesto sto je trebala kad je bio prvi pregled. Mozda je to u pitanju i kod vas.

Bojana2017
    18. Studeni 2021. 04:59

Hej Sassy, baš je rekla redovan pregled. I nalaz je skroz uredan 🤷🏼‍♀️
    Sa Iskrom sam recimo išla na jedan pregled i to je to bilo.
    Moje dijete budno, vrišti, priča 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

MariLove12
    18. Studeni 2021. 06:00

Draga Rio drzi se, od srca ti zelim da taj period sto prije i bezbolnije prođe! ❤️ Vjerujem da bi i ja kao i Mallla odglumila samo da nas ne razdvoje. Iako, Karlo bi toliko urlao da bi ga sami vratili nakon pola sata, nece niti kod tate ostati dugo sam kamoli kod nepoznatih.
    Rukice - i menee zanima, Sassy jesi ti rekla da ces pitati ili sam pobrkala? U svakom slucaju mi smo u utorak naruceni kod fizijatra radi drugih stvari, a izmedu ostalog Karlu su sakice cesto stisnute i ne pruža sve prste, mali i kaziprst su dosta skvrceni u odnosu na druge, pa javim sta ce mi reci. :) 
    Lulu.Lu kakva frajerica! 😀😍

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.