Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    31. Listopad 2021. 07:13

Mi bas muku mucini zadnjih par noći sa spavanjem...još ovo pomicanje sata ima da nas stare 😅 naravno on je bio u 4h (po novom) budan i nema više spavanja, ustaj..i u noći se budi svakih 2h sata uz plač. Sise i ne spremam više, citavu noć su na izvolite jer eto on se stalno budi. A i sinoć nikad teže ga nije bilo uspavati...duša mi spava

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bela23
    31. Listopad 2021. 07:28

Tia na kraju smo i mi taj Anaftin dobili u ljekarni i skroz sam zadovoljna jer ina tu kao cetkicu. Jedino kad joj idem mazati onda ona jezik baca za van pa nzn koliko uopce namazem. 😂
    Ana B bas sam se probasla u ovoj tvojoj da cice vise ni ne slreman nego su na izvolte. U tadnje vrijeme vise ni ne brojim nocne podoje a imali smo jedan do dva podoja prije. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Mare87
    31. Listopad 2021. 09:39

Cure.. vec je bila tema kinferkraft kolica?! Ih na kraju preporuca tko, ili su bas losa? 
    Sta se tice dojenja.. moja svakih sat i pol preko dana, podoji su kratki, ali cesti.. i po noci vise cica nego kad je bila manja.. koliko sam istrazivalani citala ti podoji se u pravilu ne moraju smanjiti uvođenjem dohrane kako bi bilo logično 🤷‍♀️ eto, vidjet cemo kroz koji mjesec..

sassy
    31. Listopad 2021. 09:45

Mallla, vjerovatno je sve od umora ali je bas bezveze, nadam se da cesto nece biti tih epizoda.
    .
    Tweeetyca mi smo uzele klasicnog teddy overall iz hm i prilicno je dugacak, br 68 a Nadia sigurno vec ima 62 obzirom da je rodjenda s 55cm (ne mjere kod nas vise bebe u duzinu). Mozda da pokusas s tim il bar uporedis u radnji ta dva teddy-a.  Gdje su noge ima prostora makar 5 cm: https://ibb.co/kGtWLb6

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

ana0310
    31. Listopad 2021. 09:58

Mi smo taman imale super ritam spavanja i odkad je dobila koronu budenja su svaka 2-3 sata, nadam se da ce se unormalit.
    Evo nase bundevice https://ibb.co/Vjxq2rf

2021. M 💗

• Mare87
    31. Listopad 2021. 10:43

U Pepcu ima teddya gdje se mogu odvrnut/zavrnut rukavice i nogavice

• puterica
    31. Listopad 2021. 11:17

Pozdrav svima 🤗 citam vas alibuz njih dvoje i muza koji radi po cijele dane ne stugnem tipkati. Citala sam da spominjete okretanje glavice u jednu stranu. Kod nas se isto dogadjalo i ispostavilo se da ima tortikolis i krenuli na vjezbice u fatorini u medjuvremenu nas zvali sa goljaka da se oslobodio raniji termin pa sad idemo na goljak. Ne mislim da vase bebe to imaju ali cisto da napomenete na pregledu. 
    I htjela bih vas pitati ako imate za preporuciti kremu za lice za bebaca. Idemo svaki dan u setnju a sad kako je hladnije vidim da su mu se plikovi pojavili. 
    Medo odjelce iz hma 😒 ogromno je. Narucila sam 74 jer maleni sad nosi 68 pa racunam uzet cu broj vece ali stvarno je veliko. Inace roba iz hma je veca ali ovo je stvarno ogromno.

• puterica
    31. Listopad 2021. 11:19

Svasta bi vam jos htjela napisati ali priprema rucka je u tijeku 🤣

Tia12
    31. Listopad 2021. 13:04

Mallla vidiš nisam probala, morat ću, Dentinox jesam stvarno je gadno. Mi nemamo problema sa nanošenjem, čim mu kažem idemo mazat zubu (koji je očito još negdje duboko  ) odmah otvara usta i da masirati s tom četkicom i rekla bih da čak i pomaže, nezz samo koliko dugo

Mallla
    31. Listopad 2021. 14:21

tweetyca

Mame koje vec imate djecu… dajte mi recite, koliko sam ja skuzila ne bi je trebala stavljat u sjedeci polozaj previse dok se sama ne posjedne? Znam da smo tako s necakinjama. E sad, frendica koja ima malu od 7mj me pitala koju tutu da uzme, jer kao mala svakako voli sjedit pa zasto ne bi sjedila na tuti. Ja pitam dal se posjela govori nije ali voli kad je stavimo u sjedeci polozaj, tako da vec sjedi u sjedalici za hranjenje i u kolicima zadnjih misec ipo. Kako ste vi radile sa svojima? Ne znam sta da joj kazem 😂 cini mi se rano za tutu

S 4 mj bebe mogu stati/sjesti/leći pod kutom 45° ajmo reć polu ležeći položaj, dok baš sjedenje ide onda kad se samo posjednu jer ih tada ne treba ograđivati već posturu drže sami. S Hanom sam čekala da se sama posjedne s tim da je to naotavila s točno 6mj. Pa priji bi rekla da je drži u tom poluležećem dok se mala sama posjedne ako će uopće poslušat. Oko mene je većina sama posjela dijete.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.