Sretno vam danas s vraćanjem sata unazad...bebe ne znaju da je sat unazad pa neki znaju imat novi ritam, ranija buđenja i tako to 😬
I sad zašto sam budna - e to nemm pojma, davala frajerici jest pa se razbudila. Inače jede ona dosta čeato zadnjih dana, pripisujem to nekoj fazi al evo svako 2,5 do 3h max žnjopka. I da još nismo krenule s konkretnijom dohranom iako sam rekla da hoću odmah al evo nešto nisam organizirala vrijeme prema tome. Planiram kroz kooji dan početi pa javim dojmoove.
A sad laku noć ili dobro jutro, kako kome 😄

url=https://lilypie.com]
Enigmas, koliko ti je teska i dugacka curka i s koliko se rodila? Bas me zanima jer su nase par dana razlike, a i moja sporije dobiva na tezini

Tweetyca koliko ti je duga curica? Ja sam naručila sivo 68 pa me sad trta da će biti malo 🤔 Imam već medu s Nexta 68, pa sam uzela ovaj 68 jer h&m ima malo veće kalupe.
Mi smo jučer imali prvi izlet na otok. Išli autom u goste doli, ponijeli sve živo, čak i ležaljkicu. Došli na otok, išli na groblje, mali se ukaka...ajd idem do parkinga pjehe s njim, čekam muža, ajde daj torbu od malog...torbe nema. Ponio samo jednu i to onu manje bitnu di sam samo dekice i svoju robu potrpala 🤯 Žurio me iz stana ajde nosi malog, on će stvari. Ko se nisam jučer rastavila neću nikad 😂 Mali usran do grla, sve procurilo, mi ni pelena ni robe 🤦 Kupili pelene, peri malog, stavila ga samo u majicu i pelenu i doli u medu raskopčanog. A medu bzvz ponila, još ga ne stavljam u to jer mi djeluje vruće. Eto medo spasio stvar dok nam mama nije poslala stvari trajektom. Mali se nadisao zraka, većinu dana je spavao. Probudio se doma tek u 2 ujutro. I eto malo prije 5 budan. Nisam skužila da se sat miče dok nisam vidjela sat u boravku i još mislim opet rikava. Bebonja sad krmi, a mama ko sova gleda okolo što će prvo napraviti.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Mi bas muku mucini zadnjih par noći sa spavanjem...još ovo pomicanje sata ima da nas stare 😅 naravno on je bio u 4h (po novom) budan i nema više spavanja, ustaj..i u noći se budi svakih 2h sata uz plač. Sise i ne spremam više, citavu noć su na izvolite jer eto on se stalno budi. A i sinoć nikad teže ga nije bilo uspavati...duša mi spava
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tia na kraju smo i mi taj Anaftin dobili u ljekarni i skroz sam zadovoljna jer ina tu kao cetkicu. Jedino kad joj idem mazati onda ona jezik baca za van pa nzn koliko uopce namazem. 😂
Ana B bas sam se probasla u ovoj tvojoj da cice vise ni ne slreman nego su na izvolte. U tadnje vrijeme vise ni ne brojim nocne podoje a imali smo jedan do dva podoja prije.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cure.. vec je bila tema kinferkraft kolica?! Ih na kraju preporuca tko, ili su bas losa?
Sta se tice dojenja.. moja svakih sat i pol preko dana, podoji su kratki, ali cesti.. i po noci vise cica nego kad je bila manja.. koliko sam istrazivalani citala ti podoji se u pravilu ne moraju smanjiti uvođenjem dohrane kako bi bilo logično 🤷♀️ eto, vidjet cemo kroz koji mjesec..

Mallla, vjerovatno je sve od umora ali je bas bezveze, nadam se da cesto nece biti tih epizoda.
.
Tweeetyca mi smo uzele klasicnog teddy overall iz hm i prilicno je dugacak, br 68 a Nadia sigurno vec ima 62 obzirom da je rodjenda s 55cm (ne mjere kod nas vise bebe u duzinu). Mozda da pokusas s tim il bar uporedis u radnji ta dva teddy-a. Gdje su noge ima prostora makar 5 cm: https://ibb.co/kGtWLb6

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Mi smo taman imale super ritam spavanja i odkad je dobila koronu budenja su svaka 2-3 sata, nadam se da ce se unormalit.
Evo nase bundevice https://ibb.co/Vjxq2rf

2021. M 💗
Pozdrav svima 🤗 citam vas alibuz njih dvoje i muza koji radi po cijele dane ne stugnem tipkati. Citala sam da spominjete okretanje glavice u jednu stranu. Kod nas se isto dogadjalo i ispostavilo se da ima tortikolis i krenuli na vjezbice u fatorini u medjuvremenu nas zvali sa goljaka da se oslobodio raniji termin pa sad idemo na goljak. Ne mislim da vase bebe to imaju ali cisto da napomenete na pregledu.
I htjela bih vas pitati ako imate za preporuciti kremu za lice za bebaca. Idemo svaki dan u setnju a sad kako je hladnije vidim da su mu se plikovi pojavili.
Medo odjelce iz hma 😒 ogromno je. Narucila sam 74 jer maleni sad nosi 68 pa racunam uzet cu broj vece ali stvarno je veliko. Inace roba iz hma je veca ali ovo je stvarno ogromno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji