Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    11. Rujan 2021. 07:48

Hej tiki, najbolji savjet u vezi grčeva "izdrži", "proći će", jesu iritantni al jedinibstvarno točni. Još malo! Super napreduje curetak i u tome je motivacija za izdržat grčiće. Najljepše je kad na oči vidoš kako napreduje a onda pogledaš slike i ne mozes vjerovat da je bila takva mrva.

url=https://lilypie.com]

• olinino
    11. Rujan 2021. 08:03

Kiflice- bitno da sada bude sve dobro. 
    Mi opet 6 dana nismo kakili, tacno cu poludeti. Jos uvek nas muce grcevi a sad i kaka, u nekim momentima nervozan je za poludeti, a onda se i ja unervozim.

Bojana2017
    11. Rujan 2021. 08:35

Jutro cure 😁😁😁 
    Probudila me Iris u pola 5 da je hranim, a ja ustala i vidim sva mokra, sve mlijeko iscurilo 🙈🙈🙈
    Tako da sam srećna, danas mislim da imam mlijeka 😁 bar jutros je tako.
    Za grčeve istina, stvarno nema lijeka i jednostavno samo prođu 🙊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    11. Rujan 2021. 08:35

Olinino totalno razumijem patnju s kakicom. Ako samo doji to je sasvim normalno ali ipak izluđuje, znam. Ono što možeš je to da ti piješ čaj od kamilice, sok od marelice, jedeš kruške, šljive, piješ donat...ne sad da se naljevaš time al da ubaciš u prehranu, može pomoći, a ne znači da hoće pomoći.
    Ja neznam cure jeste li probale torminalis sirup, on od mene ima čistu peticu!
    I Bojana stalno ti zaboravljam zahvalit što si me upoznala s tim sirupom. Nama on za stomak baš pomogne. Sara ga s guštom pocuca. Ja ga dajem samo po potrebi. Djeluje nam tako da ili se odmah umiri i zaspe ili uslijedi 10ak minuta bas plakanja da pomislis ajme jel sirup pogoršao, al nakon tih 10min je mir isprdi se, a ponekad cak i kaka nakon. Mislim da sam ga 26kn platila tako nešto!

Mallla
    11. Rujan 2021. 08:40

E da i nemam koronu 😊 već samo prehladu! Al satare prehlada! Danas sam već puno bolje, Hana je isto odlično, a Sara srećom nije ni pokupila od nas.
    Bojana hahah kakav vrtuljak s idejama o mlijeki Here I am sister 😄 ja mislim da sam bila normalnija kad samnprvu dojila. Umjesto da sam sad iskusnija, pametnija i mirnija sad sam upravo obrnuto od toga. Jučer sam valjda 5 bočica zamutila koje je Sara nakon podoja odbila, jel najela se al kako su meni sise sad izdušene ja stalno mislim da se nije najela 😊🤣 kakva Saga! Znam da cu se ovom smijat za koji mjesec!

Orhideja1
    11. Rujan 2021. 08:40

Tiki.   Baš te je lijepo "čuti", a pogotovo kako tvoj curetak napreduje 🥰🥰, a oko grčeva navodno najbolje djeluje mamin  zagrljaj i strpljenje. Mi smo ih svega par puta imali i da grozno je gledati djete kako tako jako plače.
    Nego...... Primjetila sam da moj mališa zadnjih par puta se tako jako rasplače tipa u dede, jučer u bake, ja sam na trenutak (10min) otišla nešto obavit, a oni što ga više smiruju on više plače, kad ga preuzmem i ja ga jedva smirim. Ima li još tko slične situacije? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Magdalena2002
    11. Rujan 2021. 09:25

Orhideja1

Tiki. Baš te je lijepo "čuti", a pogotovo kako tvoj curetak napreduje 🥰🥰, a oko grčeva navodno najbolje djeluje mamin zagrljaj i strpljenje. Mi smo ih svega par puta imali i da grozno je gledati djete kako tako jako plače.
    Nego…… Primjetila sam da moj mališa zadnjih par puta se tako jako rasplače tipa u dede, jučer u bake, ja sam na trenutak (10min) otišla nešto obavit, a oni što ga više smiruju on više plače, kad ga preuzmem i ja ga jedva smirim. Ima li još tko slične situacije?

Da, jučer smo bile kod prabaka i pradjede. Kako ih ne viđa često, a došle smo u novi prostor i moja baka jako glasno priča, ona se toliko rasplakala da sam je jedva smirila, nakon pola sata valjda. Mislim da kako sad raspoznaju lica i prostor i sve, da više reagiraju na okolinu, pa onda to rezultira plačem. Uglavnom, moja zna baš jako i glasno plakati, imaš osjećaj da je nešto jako boli, a onda upalim šumilicu ilitiga white noise i stane u sekundi. 
    Dnevno spavanje- ona i dalje jako slabo spava po danu, nevjerojatno mi je da beba od 2 mjeseca može tako malo spavati. Naravno da joj fali sna, nervozna je plače, ali teško se uspava i ima jako lagan san.
    Starija seka je donijela prehladu iz vrtića i naaadam se da neće i nju uloviti. 
    Povraćanje- nama se redovito događa da ona npr. Sisa prije spavanja i nikako se ne može umiriti, nervozna je na sisi, pušta, prima, plače. Dižem je u nekoliko navrata, umirujem, pa opet na sisu. Na kraju se ispovraća (pretpostavljam da se prejede) i onda se smiri. Nadam se da je to normalno🤷‍♀️

👨‍👩‍👧‍👧👭

• olinino
    11. Rujan 2021. 09:30

Orhideja1

Tiki. Baš te je lijepo "čuti", a pogotovo kako tvoj curetak napreduje 🥰🥰, a oko grčeva navodno najbolje djeluje mamin zagrljaj i strpljenje. Mi smo ih svega par puta imali i da grozno je gledati djete kako tako jako plače.
    Nego…… Primjetila sam da moj mališa zadnjih par puta se tako jako rasplače tipa u dede, jučer u bake, ja sam na trenutak (10min) otišla nešto obavit, a oni što ga više smiruju on više plače, kad ga preuzmem i ja ga jedva smirim. Ima li još tko slične situacije?

I moj se rasplace kod bake, mislim da sad vec raspoznaju ljude, pa kad ih ne vidi neko vreme place, dok se malo ne navikne.

Magdalena2002
    11. Rujan 2021. 09:30

Nosiljke- kako smo obavili pregled kukova i sve je u redu, početi ću je stavljati i nadam se naviknuti na nosiljku, imam Ergobaby Original sa umetkom i Adapt. Nadam se da će biti uspješno, jer bi mi to pojednostavilo masu stvari. Inače, i moja se voli nositi, ruke mi otpadaju...

Što mislite, muči li njih još ta probava? Znači mi nemamo grčeva više (onih standardnih), no u danu bude nervozna, plače, grči se prema naprijed sa nogama i rukama..

👨‍👩‍👧‍👧👭

• olinino
    11. Rujan 2021. 09:33

Magdalena2002- sto se tice povracanja to je normalno. Prejedu se pa placu jer ih to muci i kad izbace visak smire se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.