Kod nas je od rodjenja problrm s tim krmeljanjem i bilo je prestalo skroz skoro i najednom se pogorsalo. Tada smo koristili neke kapi a inace cistim fizioloskom otopinom da joj se ne bi oko zatvorilo.
.
Kako ste sjekli noktice prvi put? Kod nas su se ljustili na pocetku ali sad i ne bas a veliki su pa sam razmisljala da ih se nekako rijesimo ali nisam sigurna koji je najbolji nacin
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
E cure meni je lakše otkad je muž tu, ove sedmice sam samo jednom Iskru morala u vrtić voziti (jer je on od 7 radio). Sassy ja sam prvi put sjekla noktiće i prije mjesec dana, sa dječijom grickalicom za nokte.
E moje nebuloze i nedoumice. Trebam pomoć, savjet, ovako 🙈🙈🙈
Kako znati da je dijete gladno, vi koje nemate dovoljno mlijeka i kombinujte prosvjetlite me.
Zabrijala sam da nemam dovoljno mlijeka, opteretila se, toliko da sam noćas sanjala da mi je Iris gladna.
Heeeeelp, ne znam šta mi je. Sve je počelo sa njenim odbijanjem sike. I da, malo se prehladila, pa je možda i od tog sve ovo u zadnje vrijeme. Nosić joj je bio začepljen, par puta kašljucala. Danas je ok.
Ali sam jamsad u tripu da ne jede dovoljno i da nemam dovoljno mlijeka. Moja nervoza i zabrinutost nimalo ne pomažu njoj 😢😢😢
Budući da mi je ovo drugo dijete koje dojim nisam ovako nešto očekivala 🙈🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sassy ja ih cvaknem sa onim djecjim skaricama kada spava
Bojana od kuda sada to? Ja sam misljenja da uvijek imamo dovoljno mlijeka ali se a) njima ne da dovoljno vuci, b) ne svida im se okus ili im smeta nesto sto smo pojele, c) nisam jela/pila vode dovoljno taj dan tak da mi je obujam mlijeka puno manji. Kada krene njegovo negodovanje procijenim sta je toga uzrok, a uglavnom zavrsi sa malo ad i "mirna bosna" 😂
It's a boy! 💙
Voljela bi te prosvjetliti za pitanje da li dobiva dovoljno hrane ali iskreno ni sama ne znam
Sta se tice noktica pogulim ih dok ga hranim jos uvijek nismo se usudili rezati
Sassy ja ih cvaknem sa onim djecjim skaricama kada spava
Bojana od kuda sada to?Ja sam misljenja da uvijek imamo dovoljno mlijeka ali se a) njima ne da dovoljno vuci, b) ne svida im se okus ili im smeta nesto sto smo pojele, c) nisam jela/pila vode dovoljno taj dan tak da mi je obujam mlijeka puno manji. Kada krene njegovo negodovanje procijenim sta je toga uzrok, a uglavnom zavrsi sa malo ad i "mirna bosna" 😂
Nemam pojma, možda samo u mojoj glavi neki vrtlog ideja i mišljenja jer je ona malo prehlađena i rjeđe jede (rjeđe je na svaka 2 i po sata ili 3,kako kad, a nekad i na 2 sata). Do sada je znala i svakih sat vremena tražiti. Možda ona samo sebi stvara neki ritam. Dok sisa jednu iz druge mlijeko ide, kad izvuče idu mlazovi, po tome bih rekla da je sve ok, ali opet neki crv sumnje 🤦🏼♀️🤦🏼♀️.
Možda samo trebam odmor i da se opustim
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Pozdrav cure!
Nisam baš ažurno pratila temu pa ne znam da li ste to već spominjale. Da li se neka od vas kupala u moru i koliko nakon poroda ?
Bojana sjeti se mene prije koji dan...čisti trip! Nije gladna to je sigurno! Da je dala bi do znanja isto kao i ova moja. Jučer je bez problema davala do znanja "daj mi jest". A to dodavanje, kad mi se čini da je nakon sisanja nemirna i nezadovoljna ponudim pa više puta prolijem nego što prihvati!
Nokte šišam škaricama, rastu ko iz vode.
Kupala se u moru nakon 5tjedana od poroda, Bojana je mislim nakon 3! Tako da tko može nek buć buć!
url=https://lilypie.com]
Hvala cure, da potrudiću se da se opustim, evo sad je jela i gleda u mene, smije se, ne želi više, ja se odmaknula i kaplje iz sise onako baš.
Da da, u more slobodno 😄😄😄 ja sam nakon 3 sedmice otprilike 😁😁
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana, ja kad sam u sumnji, samo se sjetim ili brojim koliko piša i kaka u danu, koliko su pelene pune. To mi je smjernica. I sigurno bi ti Iris dala do znanja (plakala bi) da je gladna...
👨👩👧👧👭
Ona plače, al kad je spustim sa sebe 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Dok je nosim sve je super, tako da ona priča da bebe ne možemo naviknuti na ruke kod mene ne drži vodu. Bukvalno stalno traži da je nosam. 🤦🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji