Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pjegica.
    10. Rujan 2021. 20:26

Bojana2017

Ona plače, al kad je spustim sa sebe 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Dok je nosim sve je super, tako da ona priča da bebe ne možemo naviknuti na ruke kod mene ne drži vodu. Bukvalno stalno traži da je nosam. 🤦🏼‍♀️

Vjeruj mi nisi jedina moj decko ili spava ili se nosa ako se ne nosa nakon 2 min plac dreka sve lađe ko da su potonule 😩

Bojana2017
    10. Rujan 2021. 21:25

tweetyca

Negativ - hvala na pitanju. okej sam…, mislim da ce bit tesko kad napokon odem doma, ja i malena putujemo u 10om mj. Placljivi trenutci su najcesce kad dojim, mozda navala hormona, i tesko je ne bit doma s familijom kroz ovo. Zadnja 2 tjedna trudnoce su bila uzasna mentalno radi toga tako da sam pocela pricat s psihologicom, to mi zbilja pomaze..ne znam, ne zelim to iskustvo nikome, takav mix emocija. Neopisivo sretna a u isto vrijeme neopisivo tuzna..
    Bojana - cini se da tebi treba jedna nosiljka :)

Tweetyce drži se, izjadaj se i isplači. Mislim da je odlično što pričaš sa psihologom, treba sve te emocije izdržati 🙏
    Preporuke za nosiljke, ajmo cure, i ja sam razmišljala o tome 🙈 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    10. Rujan 2021. 21:25

Bojana2017

Ona plače, al kad je spustim sa sebe 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Dok je nosim sve je super, tako da ona priča da bebe ne možemo naviknuti na ruke kod mene ne drži vodu. Bukvalno stalno traži da je nosam. 🤦🏼‍♀️

Nosiljka spas! Mi smo se danas krenule laganini praksati s ergobaby embrace.
    Tweetyca drzi se 🤗 jos malo pa si doma s obitelji, bit ce istovremeno tuzno i lijepo, ali mislim da ti prvenstveno bude veliko olaksanje.. drago mi je da s psihologicom  pricas i da ne drzis sve u sebi. 

Mia rodena sa 52 cm, danas izmjerili duga je 61 cm.. 62 je ev na knap laganini🤦🏼‍♀️ zamolit cu nekog stolara da mi napravi neku kutiju pa da ju stavim unutra da ne raste vise 😂 tko ce tu robicu kupovati, ev ako je 2 tjedna u 62 i vec pripremam 68 😅

2021. M 💗

ana0310
    10. Rujan 2021. 21:29

MariLove12

Sassy ja ih cvaknem sa onim djecjim skaricama kada spava
    Bojana od kuda sada to?Ja sam misljenja da uvijek imamo dovoljno mlijeka ali se a) njima ne da dovoljno vuci, b) ne svida im se okus ili im smeta nesto sto smo pojele, c) nisam jela/pila vode dovoljno taj dan tak da mi je obujam mlijeka puno manji. Kada krene njegovo negodovanje procijenim sta je toga uzrok, a uglavnom zavrsi sa malo ad i "mirna bosna" 😂

Da slazem se, kod nas je bilo a u kombinaciji s mojom iscrpljenosti i stresom i slabim jedenjem. Podrska je bila tu, al ja nisam mogla to vise podnijeti... cak i sa bocicom se borimo, nema koju nisam probala. 🤦🏼‍♀️

2021. M 💗

Mallla
    10. Rujan 2021. 21:43

Bojana moja preporuka ide na Bazzingu! Žena iz BiH ih šije, jako su udobne, prekrasni dezeni ja je imam i nikad požalila nisam samo moja je todler pa čekamo još koji mjesec. Ona me s Hanom spasila za uspavljivanja i za sve.
    Inače inam bolna leđa uz skoliozu a ta nosiljka mi nije radila nikakav teret. Druge nisam probala pa ne mogu reći za i protiv osim bazzinge i marama.
    Freeda je isto slična bazingi isti žena iz Osijeka ih šije al jedna poznanica mi kažr da joj je Bazinga udobnija, e sad to ovisi od osobe do osobe. Imaš na fejsu njihove stranice.
    To naravno ako si za opciju od šivalica. S njom se bebs može nositi i na leđima i na boku i na prsima. Evo ja je obožavam. Istraži ih više možda da neku koju bi htjela odešvprobati, pitaš u babywearing grupi, cure bez frke daju na posudbu. U svakom slučaju u pitanju je oko 1000kn kako god okreneš pa je bolje probati prije kupnje.

url=https://lilypie.com]

mara5
    10. Rujan 2021. 21:46

Kupanje podržavam, ja sam danas umočila dupe u more ali je ledeno! 🥶
    .
    Bojana glad, mislim da su to sve naša haliranja.. Evo baš ću baciti punu bočicu ad jer mu ju na kraju nisam niti dala, zaspo je dok se bočica pripremila.. Nikad nisam sigurna jel sit ili ne.. Jer bilo je situacija gdje baš sise kao da su prazne, a opet danas curi na sve strane a on se opet ponašao kao da nije dosta...
    .
    Malom mornar se morski zrak isto sviđa
    https://ibb.co/vsp0PkR

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    10. Rujan 2021. 21:50

Mara divan je ❤ i baš je dug!
    Orhideja i tvoj 💖
    Predivni dečki!
    Moja bazinga https://ibb.co/kqZ7qSY
    S njom sam uzela rusak. Nedostatak je kad je vani skineš praktički nemaš di s njom, ok može u rusak al evo meni je to bio nedostatak jer npr ruckeli se srola i stoji oko pasa ako si bebu izvadila iz nje a kasnije ces stavit. 

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    10. Rujan 2021. 22:42

Hvala Mallla, kao i uvijek na sve imaš odgovor 😘😘 baš ću pogledati sve što si rekla 😄😄
    Tvoja izgleda super 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    10. Rujan 2021. 22:56

Nosanje na rukama Mia ima dana kad je stalno na rukama i zaspe na meni, a ima dana kad cijeli dan bude na trosjedu (razvucem ga ko krevet) ili u baby gymu, tipa danas je bila valjda pola dana bila u gymu i zaspala je cak u njemu.. dok je prije par dana cijeli dan bila na rukama. Tako da kod nas bas i ne drzi vodu teorija da se mogu nauciti na ruke 😅
    Malla tenks, istrazit cu i ja bas za te nosiljke... ova koju imam mi je cist ok za pocetak. 😊

2021. M 💗

🌸TiKiDi🌸
    11. Rujan 2021. 01:57

Bok cure! Evo da se i ja pridruzim. Nadam se da cete biti otvorene za odgovore na moja pitanja i nadam se da uzivate sa svojim bebacima. 😊
    Nas bas muce grcevi. Iscrpila sam sve opcije i preparate i preostaje mi cekati jos par tjedana i nadati se da ce proci. Bas mi je grozno gledati ju kako se muci. Inace, presla je 4kg i ima 52 cm... U broj 50 skoro pa da i ne stane, a kad se samo sjetim kako je bila mala i sitna. Sad je prava cura. 🥰

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.