Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Celuloza
    23. Kolovoz 2021. 10:14

Hahaha Bojana baš ste super ekipa. Svaka čast kak uspjevaš sama s dvoje djece. Ima dana kad bez muźa ne bi stigla ni pesicu prošetat a kud nekaj drugo. 🙈
    To si j ja mislim za skok, samo ste mi potvrdile, hvala 😊 
    A za dude kaj ja znam, trenutno mu ne mislim još davati, možda se predomislim haha. Nije kmečavac inače samo zadnjih par dana.

Bojana2017
    23. Kolovoz 2021. 10:35

Hvala cure na divnim komentarima 😄😄
    Mallla i meni se čini da se Iris ubucila, mada ja to ne vidim nešto jer sam stalno sa njom.
    Vagu sam poslala sestri pa sad do 05.10. nema kontrolisanja težine, vidjećemo.
    Istina Tweetyca i ja se nekad začudim kako bistro prati, gleda, sve posmatra, smije se. Istina, zaboravila sam nekako kad to sve ide, kao da sam rodila Iskru prije 20 godina.
    Sad se Iris uznervozila, nikako zaspati, hoće sisu, pa mlati glavom, negoduje. Ja ustanem, upalim usisavač i odem usisavati. Vratim se u sobu ona spava 🙈👍

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    23. Kolovoz 2021. 10:37

Celuloza

Hahaha Bojana baš ste super ekipa. Svaka čast kak uspjevaš sama s dvoje djece. Ima dana kad bez muźa ne bi stigla ni pesicu prošetat a kud nekaj drugo. 🙈
    To si j ja mislim za skok, samo ste mi potvrdile, hvala 😊
    A za dude kaj ja znam, trenutno mu ne mislim još davati, možda se predomislim haha. Nije kmečavac inače samo zadnjih par dana.

E Celuloza nekad ni ja ništa ne stignem, ovdje je muž bio sa nama pa je sve puno lakše. Čini mi se prelako na osnovu toga kako je kad sam sama sa njima.
    Sad se on vratio za Umag, Iskra je u vrtiću 🙈🙏
    Sad polako ide svakodnevnica 🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    23. Kolovoz 2021. 10:47

Bojana, bas izgledas top na plazi u kupacem! 👍 Iris je divna, a setnica je jako slicna na fotki onoj na kojoj smo mi sinoc bili...doduse znam ti si u Puli, a ja u Rijeci, inace bi mislila da smo se mogle sresti. 
    ChiAn- ista stvar je i meni s lineom negrom! Sad se vidi jace nego prije. Nadam se da ce nestati. Sve sto si opisala je isto ko da sam ja pisala. 
    Malla - da, kolica treba paziti i kociti i torbu ne prenatrpati ako ju kacim na rucku, inace ju staviti radije dole u kosaru za stvari da ne bi pretegnula kolica. Nije se to desilo, a ja sam dobrano napunila torbu, ali ipak pazim i provjerim svaki put. 
    Thnx cure, Mia je stvarno slatko spavala i uzivala u setnjici taj dan, ali sinoc je bila skroz druga prica ! Dobro da sam vas pitala za iskustva pa sam ipak mirnije pristupila sinocnjem placu, jer da nisam znala da je i vama bilo tako bi se puno vise uzrujala. 
    Dakle, bili sinoc u setnji uz more i malo se predaleko zapicili... bilo je lijepo, naslikavali se s bebom u zalasku sunca i malo ju valjda izmsltretirali tako da se unervozila i nije spavala vise. Pa ja bila gladna, dali joj bocicu. Pa je pocela stucati - a nama stucanje zaustavi sisanje. Probili led i prvi put dojila vani, na klupici uz more, malo zaklonjena od setnice s nekim zelenilom. Onda se Mia dobrano pokakala, a nije kakala cijeli dan (inace 3 puta na dan kaka) i toga je bilo toliko da je odmah propustila pelena i proslo po lijepoj haljinici ( btw, nikad vise joj  tu haljinicu necu obuci jer ima šljokice i sad joj cijeli dan odljepljujem šljokice sa glavice i tijela...) i kolicima. Probili led i prvi put joj promijenili pelenu vani u kolicima.  😅🤣👍 
    I onda se trebalo vratit doma, a predaleko odsetali od auta...a ona pocne plakati i place sve jace... I nikako ju umiriti... Ajme majko, Mia inace skoro nikad ne place, sokiralo nas koliko je jako plakala i crvenila se...i tako cijelu setnicu nazad i u autu. Stigli doma, ja brzo vadim opet sisu, muz mucka bocicu, mislili gladna je jako. Kad ona se smirila cim smo doma dosli i zaspala cim je sisu u usta stavila. 😅 Brizno dijete... 

Kiflica
    23. Kolovoz 2021. 10:48

Sad bar znamo da inace ne place i zadovoljno se smijucka ne zato jer je premirna beba i nesto nije u redu nego jer joj je dobro...jer kad joj nije dobro ipak zna plakati i to jako.🤣 Ali generalno Mia ima jako visok prag tolerancije, strpljiva je. Place jedino kad ju nesto jako smeta ili jako ogladni po noci, a inace samo malo zagunđa, pa mi odmah reagiramo. 
    Ne trazi ni stalni kontakt - ja ju stavljam na sebe cesto jer je meni to lijepo, ali kad ju stavim samu u krevetic isto se nista ne buni i spava...

Duda - upravo zato nam i ne treba, jer Mia ne trazi nekakvo umirenje i sisanje radi sisanja. Ona sisu trazi kad je gladna i pusti ju kad se najede. Dudicu sam joj probala dati u pocetku, ali ju je s takvim gađenjem i razocaranjem bacila i rasplakala se da sam joj odustala gurati dude. Ionako je bolje da je na sisi sto vise da uspostavim to dojenje do kraja... ❤

Hedwig.Z
    23. Kolovoz 2021. 13:34

Netko je pisao za traje kod beba. I naša se prije trzala, sad više ne. 
    Mi smo jučer bili na dječjem rodjendanu. Zoe je bila super, ležala u kolicima, gledala balone koje više tako da smo se baš lijepo podruzili sa ljudima. Pa je ogladnila, ali bez problema sam ju uzela i išla s njom unutra u dnevni i podojila. Mislila sam da će mi biti bed, ali baš mi je bilo svejedno, ljudi su onda prolazili, a mi opušteno. 😁
    Nakon toga smo stigli i u shopping jer sam išla vratiti neotvorene pelene za broj veće. Sad smo na br. 3 Beauty baby. Nekako su mi one manje npr od Pampers Pure, od Pampersa još stane u br 2.
    Mi dudu koristimo, Nip. Čisto za uspavljivanja, ali kad zaspe ju odbaci. Iznenadi me uvijek do kud ju uspije lansirati 😂
    Kao što je i Mallla napisala, baš nam je zanimljivo sada. Stalno se smije, promatra sve oko sebe, guguce pomalo, ispusta stalno neke glasove, voli tatu gledati dok joj svira gitaru 🥰 ne skida oči sa njiga. I da, noćas je spavala od 23 do 6 ujutro 🥳 dala sam joj jesti i nisan mogla spavati više, valjda sam se prespavala 😂
    U subotu idemo u svatove. Baš me zanima kako će sve to izgledati. 🙈

• Perla123
    23. Kolovoz 2021. 14:00

Hvala cure na odgovorima! 

Mijenjanje pelena - jel neka od vas mijenjala za veće u dm-u? Nemam račun, al imam karticu na kojoj se vidi da su kupljenje kod njih. 

MariLove12
    23. Kolovoz 2021. 18:23

Hej curke! Bili smo kod pedijatra na prvom pregledu, od otpusne težine je u mjesec dana dobio 2125 g 😂😂 sada smo na 6 kila 😄 ja ne znam dali je do promjene vremena, Karlo spava i odmara doslovno cijeli dan. Jel i kod vas neka fjaka i zraku? Cak sam se malo prepala pa isla mjeriti temperaturu 😂😅 
    Oralna faza - dakle to je to, guranje rukice u usta i slinjenje na kvadrat?? 

It's a boy! 💙

MariLove12
    23. Kolovoz 2021. 18:33

Saljemo vam jedan smiješak https://ibb.co/bzhMYMC 😘😘😘

It's a boy! 💙

Mallla
    23. Kolovoz 2021. 19:48

Msryylove ma cime ga hranis 😆 pa on je rekorder...gledam i me vjerujem....bravooo...a tako je sladak buckast ❤

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.