Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    22. Kolovoz 2021. 14:05

Kiflice imamo isto sjenilo za sunce :) E samo Ergo ne ostavljaj otkočen nigdje jer i vjetar ih može otpuhati ili beba mrdne a ona krenu. Pre lagana su, prolaze svugdje, po neravnom malo jace treakaju al dobro to su gradska kolica. Meni jedino zna šuškat točak nakon drndanja po neravnom al onda stane nakon nekog vremena. Uglavnom ja ih obožavam i jako sam sretna što sam odlučila bas njih uzeti.

url=https://lilypie.com]

chiAn
    22. Kolovoz 2021. 14:05

Kiflice, imamo isti istacki ruksak 😁😁
    Bitno da beba uživa i da joj je lijepo 🥰

Mallla
    22. Kolovoz 2021. 14:08

Kiflica

A za plazu, mi zivimo na moru, 10 min dalje od plaze, pa bi mogli ici i bez puno pakiranja, samo predvecer od cca 17-19 h… ali opet me strah hoce li zo biti ok s mslom bebom od mjesec i pol dana koliko ce imati za 2 tjedna. Isto tako se nadam da cu se ja tad smjeti kupati. Taman je izgledalo da mi prestaju lohije kad sam danas opet naa trag krvi… Je li koja krvarila ovako dugo? Mjesec dana je vec proslo.

Na plaži će vam bit odlično, još ta ura što pišeš meni idealna za kupanac. A Sara to sve fino prespava u kolicima. Ne mogu ih po šljunku vozit al mogu nosit!

Bojana2017
    22. Kolovoz 2021. 15:54

Kiflica evo nas na moru, Iris nije imala ni 6 sedmica. 
    https://ibb.co/cvwHn00
    Šetnja, ajoj, prvo je bila super, spavala u kolicima, sve sjajno, zadnja 3 puta vrisak i dernjava kao da je neko muči, užas, hoće van. Tako da se nw usuđujem iči nikud sa njih dvije jer me strah da će drugi ljudi misliti da mučim dijete 🤣🤣🤣
    Vidjećemo kako ćemo to riješiti 😱🤷🏼‍♀️
    Ja ponesem jednu pelenu, maramice i brdo tetrica, za sve što zatreba 🤣🤣 uglavnom ne zatreba i ne presvlačim je.
    Iskra mi od sutra ide u vrtič, pa ćemo polako nju voziti ujutru i onda se navikavati na kolica 🤣
    I da, sutra mi sestra ide na carski, nestrpljiva sam i uzbuđena 🙏
    Kameru nemam i ke treba mi, jer smo u stanu, koji nije velik.
    Pišem čega se sjetim da sam pročitala 🤣🤣🤣 dok mačkica mala spava na meni.
    Danas sam jako happy jer je tata uzeo slobodan dan i došao 😊😊😊 kako je sve lako kad je 2 djece i 2 odraslih ljudi, ajme tek sad vidim.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Orhideja1
    22. Kolovoz 2021. 16:01

Kiflice… Ja sam dojila i sred matičnog, jer isto dok smo se mi dovukli dok smo došli na red, mali se rasplakao na pola posla oko prijeve, pa mi žena rekla možete ga tu nahranit, što i jesam s pomoć tetra pelene.
    Chian tako sam i ja prije putovala na more, hrpa robe i obuće, nakita jer što ako obučem ovo, treba mi ono.... I onda sam prije koju godinu shvatila da me to umara, da 90 % toga ni ne obučem. Zadnjih par god. idem sa par jednostavnih haljinica koje mogu brzo oprat i osušit i to je to.. Od obuće japanke i jedne sandale, tenisice (za moguće hladne dane).... Minimalno

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    22. Kolovoz 2021. 16:13

Šetnja.... Mi smo od prvog dana stalno vani, čak nam je patronažna prvi put rekla "možete par minuta van", a mi pred njom ušli u kuću nakon sat vremena vani😬.
    Živimo na selu i imamo veliku vanjsku terasu i travnjak pa smo većinu dana vani, tu doručkujemo, pijemo kave sa susjedima itd.
    Prošli tjedan nas je bilo 20-ak kod nas na roštilju, jučer smo išli na rođendan, prošli vikend na krštenje, čak i u šumu gdje je susjed peko janjca za momačku (na svadbu ipak nismo jer je bilo pakleno vruće, inače bi) .... Očito i ja imam dobru bebu🥰🥰 samo neka tako ostane. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

chiAn
    22. Kolovoz 2021. 17:08

Bojana, linija ti je suuuper...posebno jer je drugi porod...bas si zgodna...
    Vidim nemas onu crtu linea negra na stomaku...meni je to u trudnoci bilo dosta svijetlo...kako mi je stomak bio velik pa valjda razvuceno...čim sam rodila i ispuhao se, ta je crta bila tamna...
    Nisam ju očekivala jer sam inače tamnoputa sa svijetlim dlakama...i jos uvijek ju imam...smanjuje se, al bas sporo 😳

Bojana2017
    22. Kolovoz 2021. 17:25

chiAn

Bojana, linija ti je suuuper…posebno jer je drugi porod…bas si zgodna…
    Vidim nemas onu crtu linea negra na stomaku…meni je to u trudnoci bilo dosta svijetlo…kako mi je stomak bio velik pa valjda razvuceno…čim sam rodila i ispuhao se, ta je crta bila tamna…
    Nisam ju očekivala jer sam inače tamnoputa sa svijetlim dlakama…i jos uvijek ju imam…smanjuje se, al bas sporo 😳

Hvala Chian, treniram jako puno, sa teretom i u prvoj trudnoći sam trenirala, pa vjerujem da ima veze sa ok linijom. A i dobila sam samo 6 kg sad.
    Tu lineu negru nisam dobila ni prvi put ni sad 🙈😊
    Svakako ima kod mene još posla, čekam deseti mjesec i treninge 🙈🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Celuloza
    22. Kolovoz 2021. 19:21

Bojana2017

chiAn

Bojana, linija ti je suuuper…posebno jer je drugi porod…bas si zgodna…
    Vidim nemas onu crtu linea negra na stomaku…meni je to u trudnoci bilo dosta svijetlo…kako mi je stomak bio velik pa valjda razvuceno…čim sam rodila i ispuhao se, ta je crta bila tamna…
    Nisam ju očekivala jer sam inače tamnoputa sa svijetlim dlakama…i jos uvijek ju imam…smanjuje se, al bas sporo 😳

Hvala Chian, treniram jako puno, sa teretom i u prvoj trudnoći sam trenirala, pa vjerujem da ima veze sa ok linijom. A i dobila sam samo 6 kg sad.
    Tu lineu negru nisam dobila ni prvi put ni sad 🙈😊
    Svakako ima kod mene još posla, čekam deseti mjesec i treninge 🙈🤣

Hahaha tak i ja samo razmišljam kak jedva čekam počet trenirat normalno 😆 Samo da dobijem zeleno svjetlo od ginekologice.

• Perla123
    22. Kolovoz 2021. 19:42

Pozdrav! Inače vas citam od početka i “upijam” sve savjete. Zanima me da li se i vaše bebe trzaju? Beba ima mjesec dana i u zadnje vrijeme primjećujem da se ponekad trzne. I to ne moorov refleks nego npr. samo noga ili se rasteže pa s rukicom...
    Bilo smo kod pedijatrice i pitali i ona je rekla sve je to normalno, ali mama ko mama ipak se brine. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.