Mallaveć sam bila i ja pisala da moja Rita uopće ne diže glavicu isto počne nervozno cuclat podlogu i nakon 3-4 minute vrištanje. Nisam ju nikako mogla animirati. Onda sam odustala pd toga i par dana sam je po 2-3 puta dnevno na rukama držala potrbuške i ispred ogledala s njom. Počela je dizat glavicu i pratiti. I evo maloprije sam je išla probat staviti na podlogu i bez problema je držala glavicu jedno 5-6 min, prati i okreće isko nije još potpuno stabilna, ali radit ćemo na tome. ☺️ Baš sam sretna danas.❣️
Evo i slikica. https://ibb.co/TqgshDB
Kako je slatka 😍😍😍😍
Tako I moj I to sam bas dan skuzila i iznenadila se...kao da je preko noći ojačao i to baš.. iako je on već prvi tjedan dizao glavicu i bio jako čvrsta beba za novorođenče...pa me isto bilo strah hipertonusa..ali patronazna je to vidjela i nije ništa loše rekla
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I mom je glava teška i ne može ju baš odignut od podloge, ali ga zato isto sad na trenutak nosim potrbuške ili onako kao kad se sa većom djecom igra letenja, pa da malo sam drži glavicu.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Cure divne su vam cure i Chian i Matea, prave lutkice. Evo i nas, tj mojih cura, mama nije baš lijep prizor za slikanje, podočnjaci i sve čari umora i nespavanja.
https://ibb.co/2n03CVT
Bela želim vam brzo ozdravljenje i da bebu ne uhvati ništa 😊
Kod nas uspavljivanje na stomak i sa zvukom usisavača, tako baš lijepo spava 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
kakve predivne bebice
.
bitno da moja mater mene ubija u pojam da moram pit litar mlika na dan da bi mogla hranit bebu i soka
stalno broji pij soka pij soka, a ja niti to kupujem niti pijem...svaki dan dođe i nosi sok
Jedino što pijem je ono što si cijedim, ali to radim tek na jesen i zimu i sad mi se neda...
.
glavica, da moj mali već hoće držat glavicu kad leži na meni ili kad ga stavim na rame da podrigne.
.
Zatim, mislim da moj mališa ima skok u razvoju..svakih sat traži sisu a inače to ne radi i nikako da zaspe..dala sam mu jednu porciju sad AD i idem guglat skok i naiđem na
"Ako je vaše dijete u fazi skoka u razvoju omogućite mu da doji kada želi i koliko god želi. Na taj način će se produkcija mlijeka prilagoditi povećanoj potražnji. Nije potrebno i ne preporučuje se tijekom skoka u razvoju dodavanje nadomjestaka za majčino mlijeko jer to može ometati dojenje i dovesti do smanjenja proizvodnje mlijeka te voditi prema prestanku dojenja."
Došla sam po utjehu da to nije neka greška što sam mu dala ad
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara dala si mu sad, nema veze, danas mu nemoj opet dat AD nego sisu koliko god tražio...nema druge nego izdržati...ponavljaj sebi da je to samo jedan dan, dva, neće svakako trajat dulje od tjedan ta povećana potražnja.
A Matea ptedivna je Rita, vidi okicaa lipih ❤ I bas odlicno drzi glavu i rukice. Sad cu si dat zadatak da je cesce stavljam na trbuh na ravnu podlogu. Kad mi je na ramenu ili na mojim.prsima odiže glavu al na ravnoj površini baš i ne, pokušava ona al nije ni blizu da glava stoji ovako kao kod Rite npr. Iza igre na trbuhu je bio rigoleto 😆 al dobro svaki dan pomalo pa ce napredovati.
Bela želim vam brz oporavak!
Kažu dolina Neretve (ja sam tu) ponovno vrvi koronom, nije da je zazivam al svaki put očekujem da će netko od nas muž/ja/Hana, al evo za sad se nekako provlačimo...nije da ne idem nigdje, nosi masku gdje se mora, perem ruke i to, al izlazim među ljude.
url=https://lilypie.com]
Bojana i Chian predivne su bebice a Iskra je med 😍, tek sam sad pogledala bila sam previše uzbuđena zbog dizanja glavice. 🙈🙈
Baš kako kažete preko noći se to dogodilo, ali baš sam se trudila nosit je tako potrbuške i animirat malo, nastavljamo dalje sad. 😆
Mara ne znam šta bi ti pametno rekla osim da bi i ja vjerojatno isto postupila 🤦🏻♀️ odnosno možda već i jesam pošto joj povremeno dam ad, ali se zbilja ne zamaram s tim, ovako mi je olakšan život. Baš sam nemajka. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bella što brži oporavak želim i da bebica ostane zdrava. ❤️ I ovdje po Splitu je show šta se korone tiče, nadam se da će nas ovaj put zaobići. Sljedeću nedjelju nam je krštenje pa smo slavlje sveli na minimum, nas dvadesetak najužih, ne da nam se zafrkavat baš s ovim svim.
Malla mene iznenadilo baš je odjednom to napravila, mislila sam da je lijena i da će teže to ići 🤷🤷
Mara slušaj Mallu ima to sve smisla. ❣️
Cure, predivne su vam bebice! A ti, ChiAn si lijepa ko neki model. 😍
Mi smo danas bili kod pedijatrice, sutra punimo mjesec dana! Pohvalila nas je da smo jako dobra bebica, zdrava i snazna, odlicno napreduje i fino reagira, savrsena bebica! ❤🎉🎈 Jako smo sretni.
Udebljali smo se malo i vise nego sto treba, 1 kg - od prođajne 3 kg smo dosli na skoro 4 kg u mjesec dana. Puno papamo i mog mlijeka i adaptiranog, pa cu sada malo smanjiti adaptirano, kaze pedica da ju malo previse tofkamo pa zato puno bljucka.😊 Inace, ona od rođenja fino puno piski i kaka svaki dan 3 puta, jasne znakove daje na licu kada kaka skupi usnice kao da govori:Uuuuu... a kada je gladna stavlja sake u usta. Place jako rijetko, samo ako duze stavlja sake u usta a mi ne reagiramo (tipa po noci dok spavamo). Voli odspavati i po 4 h u komadu. Od kad je imala 2 tjedna se vrti po kreveticu s lijevog na desni bok, pa sam makla sve iz krevetica, nema nista osim plahte jer ju nikskvi rucnici zarolani ne mogu zadrzati na mjestu i na boku. Glavicu od pred neki dan sama dize kad ju podrigujemo... Pedica kaze da je to sve ok. :)
Hvala 🙏
.
Bella što brže ozdravljenje, ali vjerujem da na bebicu neće ništa 🤞🙂
.
Mateja ma kakve nemajke, sve je to ok. Ove male greškice u koracima nećemo brojati 🤪
🙅♀️30, 🙋♂️29
Joj ja mastam o pivici vec danimaaa😍 E, bome bit cu i ja nemajka i popit jednu! 👍😊
Sortiraj odgovore
Najstariji