Da izdržati ćemo, moramo. Odbrojavamo dane i tjedna do ta famozna 3.mj, a molimo se da čak i prije prođe 🙏🏼😅
I jel mozda znaci što je kod nas tek sad počelo da će duže trajati? 😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozdrav zene, evo da se i mi malo javimo. Nisam vas stigla sve popratiti bili smo na mini godisnjem u Dalmaciji i lijepo pokupili Koronu i sad bolujemo kuci muz i ja. Malena za sad nema temperaturu nek tako i ostane. Uglavim novost kod nas je sto je Nika prihvatila dudu 🎉🎉🎉🎉 i ona sad lijepo sama s njom zaspe. Nema ljuljanja, nosenja, nicega. Nisam mislila da je to uopce moguce ali eto izgleda da je. Mama je odusevljena. I ona gura rukice u usta i zulja. Bili smo i na uzv kukova i sve je super.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Dobro je, i mi i Mia prezivjeli mjesec dana 😅 ide na bolje sve srecom, ne znam dal je ona mirnija ili smo se mi navikli heheheh
2021. M 💗
Da izdržati ćemo, moramo. Odbrojavamo dane i tjedna do ta famozna 3.mj, a molimo se da čak i prije prođe 🙏🏼😅
Ma neće duže trajati, možda i prestane prije tog 3.mjeseca, to je neki okvir. Iskreno, kad su grčevi i kad bas jako plače niti ne nudim dojenje, čekam da se smiri i tek onda, jer ako joj ponudim, a boli ju, onda bude još veći show...
Nažalost, kod nas svaku večer traju baš ono 3 h. Noć je dobra kad zaspi, lijepo spava, budi se za jelo možda jednom u noći.
I ona je počela stavljati rukice u usta, ne samo kad je gladna😅😅Istražuje pomalo svijet oko sebe...
👨👩👧👧👭
Curee evo da vam javim rezultate svog testiranja 😁
Od kada sam izbacila kravlje proizvode, mi smo se preporodili...kaka bez stenjanja, prdi bez stenjanja i naprezanja...spava odlicno!
Jučer sam pojela sir i vrhnje i noćas pred jutro opet stenjanje i grčenje...umiri se na 5 min pa opet...a njeni grčevi su inače uvijek bili pred jutro...
Čak mislim da joj sirevi više smetaju nego mlijeko...
Ja sam si kući uzela zobeno mlijeko, ali ako smo izvan kuće popijem kavu s mlijekom...tako mala količina joj nije smetala...
I jos od kada ju okružim sa jastucima spava super...obavezno skroz skroz na bok...ni malo da ne bude na leđima...jastuk iza i jastuk naprijed koji joj ide ajmo reci od ispod rukica i da joj dodiruje stomak...
Eto mi smo 2ipo mj pa su grčevi prestali...ima nade da prođu i prije 3 mjeseca 😁😁
Na stomaku drži glavu gore cijelo vrijeme...ful je jaka i čvrsta..to je radila i prije mjesec dana...čak me i zabrinjava da će imati hipertonus...radim vježbice s njom i sve djeluje dobro...a možda je to sve samo zato što je velika beba...
Od kada spavamo dobro noć, spava i dan dobro...po 3ipo sata odspava u komadu...
Sve vise istrazuje, ruke u usta, guguce i smije se, pocela je hvatati stopala...
Jutra su mi najbolja jer je najraspoloženija...pa kad se probudimo još se malo izležavamo i mazimo...
Evo jedna slikica od našeg izležavanja 🤗
https://ibb.co/4Rs9t6C
url=https://lilypie.com]
Ma neće duže trajati, možda i prestane prije tog 3.mjeseca, to je neki okvir. Iskreno, kad su grčevi i kad bas jako plače niti ne nudim dojenje, čekam da se smiri i tek onda, jer ako joj ponudim, a boli ju, onda bude još veći show…
Nažalost, kod nas svaku večer traju baš ono 3 h. Noć je dobra kad zaspi, lijepo spava, budi se za jelo možda jednom u noći.
I ona je počela stavljati rukice u usta, ne samo kad je gladna😅😅Istražuje pomalo svijet oko sebe…
Isto, kad vidim da se grci ne nudim hranu jer bude jos gore, cekam da se umiri pa onda 😊 kod nas isto navecer nervoza
2021. M 💗
Chian divne ste ne znam koja mi je ljepša...zapravo ti si jako lijepa žena a ona je jako slatka bebica ❤ A gle možda je granični hipertonus (tako je bila Hana) al to nije problem samo poticanje i korigiranje i ona ce bit super. Znaci ti s njom vec mozes vjezbat okret s prsa na leđa i obrnuto, i nudit joj igračke ispred nje dok je na prsima tako da potičeš posezanje za igračkom i da to budu podjednako lijeva i desna ruka....sad je stvar vježbanja....bebice koje su bliže hipertonusu brzo usvoje obrasce!
Probat cu i ja izbaciti kravlje iako ih najvise volim.
Inace menga mi je trajala 3 dana i zavrsila...jeeejjj
Bela ma i koronu skupili? Kako ste? Kakvi su vam simptomi. Ja sve čekam kad će do mene korona 🤔
Mallla- temperatura koja je isla do 38.2, produktivni kasalj, glavobolja, bol u ocnim jabucicama, curenje nosa je kod mene kod muza jos bol u misicima.
Ja sam mislila da nas je preskocila ali sam se prevarila 🤦🏽♀️
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Malla već sam bila i ja pisala da moja Rita uopće ne diže glavicu isto počne nervozno cuclat podlogu i nakon 3-4 minute vrištanje. Nisam ju nikako mogla animirati. Onda sam odustala pd toga i par dana sam je po 2-3 puta dnevno na rukama držala potrbuške i ispred ogledala s njom. Počela je dizat glavicu i pratiti. I evo maloprije sam je išla probat staviti na podlogu i bez problema je držala glavicu jedno 5-6 min, prati i okreće isko nije još potpuno stabilna, ali radit ćemo na tome. ☺️ Baš sam sretna danas.❣️
Evo i slikica. https://ibb.co/TqgshDB
Bela uh brzo ozdravite 😘 jel bar bilo lijepo na godišnjem 😅
Magdalena dobro je onda 😅
Da i ja sam skuzila da ako ponudim sisu da to bude onda još gore...ali kod njega nema da se smiri pa mu mogu ponuditi nego odmah zaspe (valjda od muke izmori se) I tako spava još sat i pol i onda opet se budi uz plač..doslovno bi onda bio gladan ako ne pojede bar malo u tih par sati..nez 🤔
Jer on jede u 13h i onda spava do 3 pola 4 i budi se uz vrištanje i traje to vrištanje dok opet ne zaspe i onda se opet nakon sat- sat i pol probudi uz vrištanje i tek kad se treći put probudi je dobro...znaci onda od 13h sve do 20h nebi ni jeo ako mu ne dam bez obzira na vrištanje.
ChiAn predivne ste bas basv😍🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji