Spavanje - mislim si da bih mogla zaspati kad malisa spava, ali mislim na izdajanje, ne jedem redovito, moram jos ovo napravit, place mi se i uto se i on probudi😔
Mene zanima kako ostale mame podnose umor i nespavanje, pada li Vam teško, jeste li tjeskobne?Ruzice moja, mi smo i u ovoj grupi izgleda "sestre po tjeskobi"😔… iza nas normalna noc za malca i dragog, uzasna za mene. 2x budenje u noci, decko ga premota i napravi flasicu, ja sam toliko umorna da gledati ne mogu, glava mi pada na uzglavlje. Nocas sam dragog zamolila da ga idnab stavi u gnijezdo dok se ne vrati, i ja zaspala.
.
A sad kad malisa spava nema teorije da i ja spavam jer se brinem oko administracije, prijave djeteta (nemamo e gradjani…) od mlijeka nema ni m a glava me rastura…😔
Nemas kaj od administracije osim otici na opcinu, tamo dobiješ za bebaca-oib, rodni list, izvadak rođenih, prijave ga na mup, kazu ti da ce naknada hzzo sjest na racun, ak ce ga muz koristit ko olaksicu odmah salju pk karticu novu poslodavcu, domovnica,pprijava prebivalista, bebačeva zdravstvena ti stize doma... i jos odes u mup po jmbg, moze i muž sam... Ako trebas jos lovu od zavoda za demografiju kazem ti sto to trebas... Nazovi pedijatra i dat ce ti termin kad mali navrsi ni mjesec dana...
Jagodice,
Sve ćemo mi to izgurati!
Zato smo tu da se bodrimo i pomažemo!
Meni su prva tri tjedna bila užas! I fizički i psihicki!
Po meni je največi problem umor, premoren si i od tu dolaze svi problemi...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jagodice,
Zašto nisi spavala noćas ako je malac spavao?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Petra da iskoristim sto si ovdje i kad vec spominjes inhalator - imas preporuku koji uzeti? Sve vise razmisljam da si ga uzmemo jer ce mi sigurno trebati kad tad.
.
Fizioloska - ako koristim iz boce onda pomocu sprice kako je i Petra rekla. A imam i one Nivea baby i Sinomarin ampulice pa samo istisnem u nosnicu. Beba na bok i fizioloska u gornju nosnicu. Tako s obje strane. Kratko pricekam i onda usisavam.
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Lady e, može li pomoći samo fiziološka, aspirator još nemam.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Lady E hvala ti! U zadnje vrijeme dojim sjedeci jer sam shvatila da mu je ipak tako bolji hvat. Probat cu veceras opet lezeci pa cemo vidjeti. Samo ne bih htjela ni da se nauci spavati kraj mene. Ne znam sto bih rekla, bas mi je cudno da se svaki put probudi cim ga spustim. Jutros smo bili u setnji pa je zaspao u kolicima i nastavio spavati kuci kad sam ga prebacila na krevet. Nadam se da ce danas/nocas biti bolje jer sam bas koma fizicki...
Avama slikala sam ti 56 jer ne mogu nigdje naci C&A 62. Ali, ista ti je razlika u velicini po brojevima. Mi trenutno nosimo 56, mogu ti u petak javiti koliko smo dugi i teski ako ce ti to sto znaciti da se lakse orijentiras Pingvini su C&A 56, dolje plava tutica je Next 56. https://ibb.co/HYRKvpv
Ruzice palo mi je na pamet sto se tice curenja iz pelene, jel pazis da ovaj leptirasti dio izvuces van? Nama je stanje bolje otkad malo vise pazim na to. Nespretno sam slikala jer mi je malac jako aktivan dok se presvlaci https://ibb.co/FzBysNy
Baby P 03/21 💙
Jagodice to je sve normalno na pocetku, nisam se ni ja mogla opustiti i mislila sam da svasta radim krivo, iako dajem sve od sebe. Polako i doci ce sve na svoje
Baby P 03/21 💙
Pupetta,
Mislim da ga izvučem ali budem pripazila! Koje ti koristiš pelene, kako često mijenjaš?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji