Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ridja21
    12. Rujan 2021. 16:43

Kety hvala ti puno. Stalno mi je zvonilo u glavi to što mi je rekla da mu to ne puštam, ali saznala sam i razlog zašto je tako, pa sam sad malo odahnula. A vježbice si dobila od fizijatra ili si ovako samo mu pomagala kao? Voljela bi i ja vježbat malo sa njim, u onom periodu dok ne grintavi 😒
    Pupetta ja sam kupila u špara one vrećice sa cifom, šta se mogu i za ručnu prtljagu u avionu koristit(jbg više sam ih za to koristila nego zamrzavanje, pa zato taj opis 😂) 
    Ja sam uglavnom pospremala u te vrecice na kockice narezano, pa mi je plan samo otvorit, uzet koliko trebam kockica i vratit nazad tako u zamrzivac.

Kad smo kod ženidbe, ja se nebi žalila da Jan oženi od MissG malecku, toliko je lijepa i ako će bit ista mama, uff morat ćeš jako pazit na nju. Zgodan ti je Jan, obecajem, bit će velik i jaki vojnik na tatu, na mamu ima klempave uši 😂
    Meni su zaista puno kikića preslatkih, Teo od Girl sa onim jamicama, Val jučer sa onim ustima na slici premeden, Aurora dobrica, Ayaat je posebna skroz i još njih ali nemogu spojit ciji su 😅 makar Jan ima bestija Lukasa od Elly pa je on moj najslađić 🥰

zabica
    12. Rujan 2021. 16:51

Jooj mene smotane, posaljem 2🙈 jos ce netko misliti da bih ja dvojke🤣🤗😂 iste tegobe za dvostruki ucinak-nije losa ideja..😯
    Emmie-od srca ti zelim jos jednu cudesnu bebu🤗💜💟🥰😘
    Kada sam nakon cure dobila decka bila sam u soku, kao-kako cu ja to pa ja znam samo sa curama (pazi ovo-kao da sam ih 100 rodila🤣😂) nisam spremna na aute, traktore, nogomet i sto sve ne...a ono mali odlican bio, 5 puta jednostavniji nego kcer🤣😂

Emmie
    12. Rujan 2021. 17:27

Zabice, hvala ti🥰🥰🥰 ah vidjet ćemo. Muškarci određuju da li će biti muško ili žensko, a moj muž ima najmanje 10 nećakinja i samo jednog nećaka, tako izgleda da nam ne gine opet curica 😆 ali nema veze, ja bih bila sretna... onda bi ona i Ayaat mogle biti najbolje prijateljice (bar se nadam). 
    Kad bi bilo muško, trebalo bi mi malo vremena da to posložim u glavi, ali bilo bi super. 😊

kety992
    12. Rujan 2021. 17:49

Ridja da da,fizijatrica nam je pokazala kako cemo mu pomoc i olaksat. Iako mi nismo bili obavezni vjezbaci,imao je kiflasta stopala pa smo radi toga isli...ali zena je bila tako dobra...i sve nam pokazala u odredenim periodima...ma milina. Nisu problematicne vjezbice...vise je to rolanje bebe,njihanje i tak...di je on zapravo sam dosao do tog puzanja kroz igru prakticki.ima tih vjezbica i na netu...ja sam nasla bez frke...a i ne treba puno njima...brzo oni to shvate. 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• NeverEver
    12. Rujan 2021. 18:17

Kety, kiflasta stopala se imaju od rodjenja ili se to razvije? Zanima me ako se razvije kako se prepozna jer mi se cini da moj bas voli zafrknuti stopala.

Ridja pise na netu da ako do 9.mj.ne propuzu iz vojnickog treba krenut s vjezbama dizanja tak da de ispod trbuha stavi nesto da se oslanjaju na dlanove i ima hrpa vjezbica koje djeluju kao igra. Vidjela sam samo letimicno i nemam svog iskustva ali po ovom sto sam procitala mali broj klinaca ne predje sam s vojnickog u pravo puzanje a oni kod kojih se to ne dogodi samo, mogu popravit vjezbom i sve 5. Jan ce ti se mozda samp dic na noge jedan dan 😂

• julesica
    12. Rujan 2021. 18:58

Ja evo kao kod svojih da se malo odmorim, umorna doma nisam, ovdje jesam 🤣🤣 sad sam vas tek od jučer uspjela pročitati.
    Krštenje nam prošlo super, mali većinu vremena buljio u fratra, da priznam i ja sam malo, simpatičan i zgodan mladi dečko 😁 plakao nije cijeli dan, osim navečer pred spavanje.
    Komentirati puzanje ne mogu jer moj to ne radi, a ostalo nemam snage 🤣🤣
    Inače mi smo imali danas dva prva puta, prvi put si je izvadio i vratio dudu, duduše trajalo je to 🤣 i evo baš se šetamo i napokon je skuzio da ima noge pa si ih je malo gledao😊
    Moj je generalno dobar, ne mogu reći, za sada je savladao dva jezika, no sad se muči s kineskim pismom 🤪🤪 šalu na stranu, mučimo se s hranjenjem, znači znam da je gladan jer na kraju pojede, ali natjerati ga da krene jesti je nekada nemoguća misija, usisavač, igračke, varanje s dudom, vrišti, plače, gura se, izvija, ne kuzim u čemu je problem 🤔 naravno mama kaze da mu je mlijeko dosadilo i da nek mu dam normalno jesti, btw ima 4mj i tjedan dana

🌺Principessa🌺
    12. Rujan 2021. 19:03

Julesica ista stvar s hranjenjem kod nas.. nikak da krene jest,gura bocicu,baca se, izvija, okrece vamo tamo,sce je zanimljivije..
    Dok joj se spava pojede bez problema,ali ovak uzas!! Nikak ju natjerat,inace je jela svaka 3-4 h,a sad nece i borimo se
    A kasicu smaže odlicno i jos se sva oblizuje🤣 ali dobije malo oko 10-11-12,sve ovisi.. i onda bacim vec par dana punu bocicu..

• julesica
    12. Rujan 2021. 19:03

Da jer eto šta ja izvoljevam, nekad su babe dudu posipale šećerom.
    Ja njoj kazem nekad su babe prale robu na potoku, pa ajde i ti 🙄

• julesica
    12. Rujan 2021. 19:04

I da, najbolji komentar, joj ti svašta pročitaš na tim internetima 🤣🤣

• julesica
    12. Rujan 2021. 19:06

🌺Principessa🌺

Julesica ista stvar s hranjenjem kod nas.. nikak da krene jest,gura bocicu,baca se, izvija, okrece vamo tamo,sce je zanimljivije..
    Dok joj se spava pojede bez problema,ali ovak uzas!! Nikak ju natjerat,inace je jela svaka 3-4 h,a sad nece i borimo se
    A kasicu smaže odlicno i jos se sva oblizuje🤣 ali dobije malo oko 10-11-12,sve ovisi.. i onda bacim vec par dana punu bocicu..

Moj kad mu se spava onda pogotovo neće jer je nervozan. Dok npr.po noći nikad problema, nikad nije odbio i odmah kreće jesti, čudak mali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.