AnaAn dobrodosla nazalost u nas svijet. To kod nas traje vec duze vrijeme, cca mjesec dana kak i kod MissGraz. Sto je to, zbilja ne znam. Al svaku noc se nadam da ce proc pa ne prolazi.
Emmie zao mi je,i ja sam orestala izdajati, tesko sam to prihvatila, al osjecala sam se u jednu stranu ponovno slobodna, bez glefanja na sat kad cu se morat izdajat.
AnaAn dobrodosla nazalost u nas svijet. To kod nas traje vec duze vrijeme, cca mjesec dana kak i kod MissGraz. Sto je to, zbilja ne znam. Al svaku noc se nadam da ce proc pa ne prolazi.
Emmie zao mi je,i ja sam orestala izdajati, tesko sam to prihvatila, al osjecala sam se u jednu stranu ponovno slobodna, bez glefanja na sat kad cu se morat izdajat.
Kako si prestala izdajati? Ja sam zadnjih 4 dana na brufenima i mazem se deep reliefom jer me pokocilo pa joj ne dajem svoje mlijeko, a budući da sam uspjela izdojiti samo oko 50 ml dnevno, odlučila sam polako prestati. Sad sam kao na jednom izdajanju svakih 15, 16 sati, ali ne znam kako da skroz ukinem. Strah me da si ne napravim neku upalu sad na kraju 😏
Znači nakon tih 15, 16 sati ja uspijem izdojtii 20 ml, ne znam kad ce se to smanjiti, tj prestati skroz...
Pupetta, da izajam se i danju i noću, kao i uvijek.
.
Bruna, žao mi je, ali shvatam te potpuno. Znam koliko truda i vremena ide u izdajanje. To izgubljno vrijeme mi neće nedostajati!
.
Osjećam da sa svakom novom mjesečnicom imam manje i manje mlijeka. A valjda se količina mlijeka može smanjiti poslije šestog mjeseca. Izgleda da će mlijeko baš trajati dok malena ne napuni šest mjeseci. Zaista sam dala sve od sebe.
Pupetta, hvala ti za tu informaciju, potražit ću grupu mama izdajalica na FB💗🌷
Bebanomoje, prvo sam povecavala razmak, a ti posto si vec na 15-16 sati razmaka, sad samo izdoji na minutu dvije da se pritisak smanji, kad sam osjetila da imam kakvu kvrgu sam se izdojila nakratko. I onda sam samo prestala, to izdajanje nakratko je trajalo par dana.
Emmie, samo majka koja se izdaje zna koje je to odricanje i borba za svoje dijete. Mi smo dale sve od sebe!
MissGraz 🤣
AnaAn ne vjerujem da je kod tebe regresija, prerano je. Mozda je skok s 10 tjedana? Ili mu je vruce? Proci ce to prije nego sto dodje regresija za mjesec dana 😅
MissGraz ne oblaci njega Maja, vjerojatno njezin tim 😂😂😂
Ajoooj, pa to stenjanje i bacakanje moja ima vec 2,3 tj. Imamo tanku ogradicu oko krevetica i s prednje strane malo narolam tetru da mi se ne udari s glavom, makar se i tak uspije 😂, pogledam jel spava i corimo dalje. Znam ju nac na dnu krevetica 😂😂😂
Bruna - sa takvim budenjem djeteta je nemoguce izdajati. Previse iscrpljuje. Nisam znala da je izdajanje ovako zahtjevno. I ja se cesto pitam dokad cu. Vazno je da si se trudila i mozes biti ponosna. Sto kazu one savjetnice na fbu iza sebe moras imati tim ljudi da bi mogao izdajati! A kamoli kad se sam brines o djetetu.
.
Emmie - ima jos jedna grupa - adaptirano mlijeko, uvodenje i dohrana. Tako nekako glasi. Mozes i nju pogledati. Ali meni je najdraza grupa - mame izdajalice. Vec sam je ovdje spominjala, ali ti sigurno nisi skuzila.
Mozda ti je otisao neki rezervni dio od izdajalice. Jer oni se nakon odredenog vremrena moraju promijeniti. Obavezno to pogledaj. To bas moze smanjiti kolicinu mlijeka kao sto je tebi.
Mora biti neki razlog sto ti se smanjilo. Ne moze tek tako sve dok ti izdajas. Moras uzimati kalcij i magnezij za menstruaciju.
Jos savjeta potrazi u tim grupama!
I svaka cast na toliko vremena izdajanja.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Prestanak dojenja/izdvajanja - postepeno smo prestali, na kraju je bio na dva tri podoja preko dana više onako za utjehu nego za hranu. Onda jedan dan jednostavno više nije htio ni blizu bradavici, i to je to. Ja sam još par dana poslije imala nešto mlijeka, više voda, jer sam baš probala istiskati, ali to je to, nikakve upale, bolova i sl. i na očigled su se smanjile za broj 😁 a mene je isto baš bilo toga strah, kako će taj prestanak teći.
Elladansw, tocno to, uz budenje cijele noci ja sam se izdajala jos dva puta, bila sam hodajuci zombi. Sama sa djetetom doma,kud god sam isla izdajalica sa mnom. Dala sam sve od sebe. Gruoa mame izdajalice je odlicna.
Sortiraj odgovore
Najstariji