Fredov kolut ce procekat jos koji dan,kad ovoliko uziva bez njeha
lussi i mi imamo bas toliki bazen ali nisam malenog jos kupala..moji veci se brckaju u njemu...inace zivimo na moru ali ovo im fodje kao malo osvjezenja u dvoristu..meni je super investicija..muz se brine oko odrzavanja vode...
mi smo.danas bili na pregledu i dobili prvo cjepivo pa smo sad malo nervozni..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja tek obavila jucer pregled nakon poroda...totalno mi cudno viditi praznu maternicu🤣🤣nisam jos dobila mengu i kaze dr da dok god intezivno dojim vjer i necu...a tko ce znati
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica, dojim, ali dobila nakon 3 mj 😞
Lonmi, nema veze sa izdrzljivoscu kod sviju, Ja se evo jednostavno nisam ni milimetra otvorila. 🤷♀️
Lonmi, neke zene izgube snagu od muke, istina, no kod vecine koju ja znam nije imalo veze s tim nego se bebe nisu spustale, nisu se zene dovoljno otvarale, otkucaji bebe su postali preniski, tlak zene previsok itd., komplikacije. Ja osobno znam sto je bilo kod mene i gubitak snage ili volje nisu imale veze s tim a bila sam u bolovima jer sam prvi painkiller dobila nakon carskog 😅 Kod nekog se epiduralna ne primi, negdje ju ne daju, netko ju ne zeli.. svega ima. Osobno znam jednu curu koja je stvarno po svojim rijecima izgubila snagu nakon 15 sati trudova i nije mogla vise (takodjer bez epiduralne) pa je dr. zakljucila da je bolje na carski negi vakuum jer se pocela gubit, nije imala snage iznijet bebu i gotovo. Meni je vakuum veci strah od carskog.. veca je sansa da bebi nesto bude..
Uglavnom, svaka cast svakoj zeni koja je donijela novo bice na svijet, neovisno o tome je li rodila vaginalno, na carski, brzo i lako ili dugo i tesko ali prava snaga ti treba za podizanje djeteta u dobru osobu, porod je, koliko god tezak bio, samo manji komadicak posla.
.
Moj mali vec 2.dan dosta spava. Iscrpljuje ga ovo sa zubicima, desni su otecene i stalno mu je nest u ustima za grickanje. Jadan drzi se hrabar, ne place al se meni place dok vidim da mu je tesko 😭 Moje dijete odbija plakat, ma stalno se smije! Nist ne radim posebno, takav je karakter cini se, a meni dodje da ocean isplacem samo dok ga gledam 😂 ne znam na koga je.
Curke, rodila mi kolegica s posla nocas. Nakon 15 sati dripa carski. Ja znam daleko vse takvih ishoda nego prirodnih poroda 🙄
Znas li koji je razlog? Jadne zene.
.
Ines - crvena za tebe
Nije se otvarala. Nije mi jasno kak netko s iskustvom nakon tipa sat, dva ne vidim da ne bude islo i ne napravi carski 🙄
Ocito oni izbjegavaju taj carski cim pustaju zene da se toliko pate
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Lonmi slazem se s curama. Nije samo nedostatak snage u pitanju, cesci je faktor da se zene nisu otvorile ili se beba nije spustila, a porod vec predugo traje.
NevaEva i moj mali vec drugi dan bas dosta spava. Danas sam ga morala buditi jer je vec previse spavao po danu i to mu nije dobro palo, derao se na mene Isto mislim da ga muce zubici iako mu desni nisu otecene. Bas mu pase kad mu dam grizalo iz hladnjaka, odmah utrpa u usta i smiri se
I moj se stalno smije pa sam se i ja zaljubila kao i ti
Baby P 03/21 💙
Lonmi slazem se s curama. Nije samo nedostatak snage u pitanju, cesci je faktor da se zene nisu otvorile ili se beba nije spustila, a porod vec predugo traje.
NevaEva i moj mali vec drugi dan bas dosta spava. Danas sam ga morala buditi jer je vec previse spavao po danu i to mu nije dobro palo, derao se na meneIsto mislim da ga muce zubici iako mu desni nisu otecene. Bas mu pase kad mu dam grizalo iz hladnjaka, odmah utrpa u usta i smiri se
I moj se stalno smije pa sam se i ja zaljubila kao i ti
Znam, i moja se dugo nije spustila, a tu mi je falilo niceg drugog na kraju nego snage. Doslovno snage za tiskati, ali srecom uspjela sam.
.
I moja je prava smijalica i bas voli kad joj netko prica.
Sad smo bili u setnji pa joj je susjeda nesto pricala.
Iako ne volim ove ugurivace nosa u kolica, ali dobro 😂
Ajme cure, blago vama, ova moja manje spava zbog zubica 😔 čak ni nakon cjepiva nije spavala više nego inače. Prije sam znala da će za dnevni spavanac odspavati sat, sat I pol, nekad čak i 3, ali zadnjih par dana spava po sat vremena max ,ugl to bude 30, 40 min 🙄 ja se ne stignem uopće ničemu posvetiti niti resetirati, eto već nje budne...
Npr sinoć je zaspala malo nakon 20h, po običaju nakon kupanja i eto nje već budne u 22h, muž i ja u šoku. Inače ju ja budim oko ponoći i nahranim ju u snu pa se probudi tek oko 5, 6 ujutro. I tako se sinoć probudila u 22, pa u 2 ujutro pa u 5.30... čak nije nemirna ili nervozna kad se probudi pa ne znam da li su zubici, ali evo sad spava i bas me zanima kakva nas noć čeka..
Inače danas je uuuuzasno nervozna, zubi ju bas muče pa sam otišla u ljekarnu na Dolac po Osanit kuglice pa cemo vidjeti. Onaj Gengigel ne pomaže bas 😏
Koliko sam čula carski se izbjegava jer je skup 🙄 ja ne mogu reći, ja sam imala očito sreće s dr.jer već nakon sat trudova poslala na carski kad je vidjela da se ne otvaram a bebini otkucaji srca skaču, i hvala joj na tome.
Inače mi smo danas navršili tri mjeseca i prvi put se okupali u moru, naravno plakali smo, mislim mali ne mi 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji